- Poruka
- 48.821
Zaista me interesuje sta mislite o ovoj temi..da li je ovo samo jos jedna od teorija zavere ili ima istine..
Pogledajte video..
Pogledajte video..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj' razmisli malo.Ne, sece se jer blokira signal, i Wi-Fi tesko prolazi kroz prepreke.
A kakva su vasa iskustva sa Wi-Fi signalom, kako reagujete na njega?
radi na frekvenciji koja je jos opasnija za ljude nego sto se koristi sada.Pa pitam se, je l' osecas ti te talase u vazduhu ili ne? Smrde na kilometar, ne da zrace nego razvaljuju, stanovnistvo je lobotomirano itd. Ne vidim sta 5G mreza moze da pogorsa u odnosu na sadasnje stanje stvari...
Ne mora da znaci, sve je relativno.
Nego mene zanima kako vi dozivljavate to u praksi, je l' vas vise nervira dim iz auspuha ili zracenje?
i da i ne.. neki mogu , neki ne mogu...u svakom slucaju signal jako slabi.. to zavisi od frekvencije talasa..malo je ozbiljnija pricaAj' razmisli malo.
Može da prodje kroz zid (svi modem imaju u kući)
i kroz armiranu ploču.
Dim iz auspuha je izduvni gas. Nego mislim na zracenje prosto tako kao vrstu zagadjenja, je l' ga osecate uopste?
problem sa 5G mrezon je to je talas tolike ucestanosti da prodire svuda.
i da i ne.. neki mogu , neki ne mogu...u svakom slucaju signal jako slabi.. to zavisi od frekvencije talasa..malo je ozbiljnija prica
problem sa 5G mrezon je to je talas tolike ucestanosti da prodire svuda.
Obrnuto, bas zato sto mu je talasna duzina mala, ne prodire nigde. Ne moze da prodje kro zid, ni kroz drvo, ni lisce, ni coveka, nego mora direktno prema prijemniku, kao laser.
Ali to je vise tehnicki problem nego sto samo po sebi znaci da je lose. Wi-Fi je mnogo gori.
Sa holesterolom ima načina kako da se i izboriš ali ako imaš tu nesreću da te stignu posledice zračenja, to će biti teško a možda i nemoguće popraviti.Evo ja se najeo ćevapa, skočio mi pritisak i porastao holesterol. Ali je sto posto kriv 4G i Wi-Fi u kući.