Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
I? Kako moze da smeta?комуникације са торњем су ту негде око 1000мегахерца +- (имам негде листу мрзи ме да тражим) а поједини мобилни су на 900.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I? Kako moze da smeta?комуникације са торњем су ту негде око 1000мегахерца +- (имам негде листу мрзи ме да тражим) а поједини мобилни су на 900.
мислим да ово што дрве о тим здравственим пасошима је само да плаше народ..Ако се уведу здравствени пасоши
U Kini imas najmanje slobode naime.Притисак дугмета на друштвеним мрежама од стране полиције за друштвене медије може вам одбити приступ. Ако се уведу здравствени пасоши, истим притиском на дугме ускратићете вам још много тога. А можда вам ни не треба притиснути дугме !!
![]()
ако већина схвати и стави заштиту противи читања и писања по мозгу онда мањина може да се смеје колико хоће..Znači folija na glavu....ok al smejaće vam se ljudi dok budete išli ulicom tako![]()
Ovo stvarno polako prestaje da bude za smejanje.... Tebi (ako ne trolujes sve ovo vreme) zaista treba pomoc.ако већина схвати и стави заштиту противи читања и писања по мозгу онда мањина може да се смеје колико хоће..
а на крају крајева - боље размислите о суштини акта смејања?
"ко се задњи смеје најслађе се смеје" - ово је мисао старија, од свих на теми, заједно
не тролујем,Tebi (ako ne trolujes sve ovo vreme) zaista treba pomoc.
због радио зрачења неће нико умрети, и мислим да нико није.Koliko je mrtvih do sada zbog 5G , dajte neku statistiku![]()
од којег говора?.. слику сам нашао на талијанском па сам превео на српски10 godina je prošlo od tog govora, imao si dovoljno vremena da razumeš o čemu je pričao.
Znači deliš sliku ne znajući o čemu govori?од којег говора?.. слику сам нашао на талијанском па сам превео на српски
Pa on ispisa hiljade poruka ne znajuci o cemu govori, nista cudnoZnači deliš sliku ne znajući o čemu govori?