50 cent

• Začetnik teme Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma idi, bre, pun je para a nije mogao ni posteno da se otvori za neke pristojne beatove...
90 % albuma je krajnje prosecno, ceo album cekas nesto konkretno.. Jedine dobre stvari su Curtis 187, Movin On Up i na momente Man Down i Ill Still Kill...
Cak je i doziveo da ga Tony Yayo, koji je mnogo bolji hypeman, nego rapper, "unisti" na Touch the Sky!
Fire je verovatno jedan od najgorih beatova koji je Dr.Dre ikad napravio, a 50 jos i uzeo...
E da, sta to bi sa Eminemom na Peep Show? On je bas prso...

makijaveli maznuli ti aFatar.. :-D
sto se tice 50 centa cuo sam mislim jednu pesmu, i bio je obican pop, medjutim necu njega da komentarisem jer ga ne slusam.. mozda ima nesto i sto valja..

ja sam skinuo''straight to the bank''....video pesmu,i ono....svideo mi se refren,Tony Yayo kad se kao smeje,zakon!!!....i jbg-a,ima neka riba na kraju spota u ritmu pesme vrti dupetom....i ta slika mi neko vreme ostala u glavi,to mi prvi put u zhivotu da padnem na tako jeftin psiholoshki trik....al shta da se radi,bar sam skinuo pesmu za DZ....

thruo:
Ja josh nisam chuo ni jednu pesmu... ali mi se nijedna ne svidja!

pa ti si bre definitivno ali definitivno lud dečko!!!!!!! :D :lol:

znam....you niggaz neeed luuuuuuuuuuuuv :lol:

p.s.fiftijev album je golo vnugo...

toliko.zažalio sam što sam čak cimao dečka da skine album...nije ni toliko vredno.bitovi-nula,priča-ispod celzijusa,-flow-katafastrofalan.

sve u svemu-(zaključite sami)

DrMaNiJaK:
pa ti si bre definitivno ali definitivno lud dečko!!!!!!! :D :lol:

znam....you niggaz neeed luuuuuuuuuuuuv :lol:

p.s.fiftijev album je golo vnugo...

toliko.zažalio sam što sam čak cimao dečka da skine album...nije ni toliko vredno.bitovi-nula,priča-ispod celzijusa,-flow-katafastrofalan.

sve u svemu-(zaključite sami)
:shock: :shock: :shock: :shock: ovo od tebe nisam ochekivala :shock: :shock: :shock: [ :lol: :lol: :lol: ]
btw ne volim fiftija uopshte 8-)

Dobar je on ovako, ima neke pesme koje su stvarno dobre, ali neke su ipak loshe!!!
Sve jedno meni se svidja ceo G-unit, jer imaju nesto svoje sto drugi nemaju, ali pesme su im onako . . .. .. . .. . .. . srednje zalosno!!!

X-factor AM 007:
Dobar je on ovako, ima neke pesme koje su stvarno dobre, ali neke su ipak loshe!!!
Sve jedno meni se svidja ceo G-unit, jer imaju nesto svoje sto drugi nemaju, ali pesme su im onako . . .. .. . .. . .. . srednje zalosno!!!

:shock: :shock: :shock: Sta pa ovo znaci? Kontradiktoran si samo tako...

Back