Ocean_state
Domaćin
- Poruka
- 3.809
Kad smo vec kod toga naisho sam sa drugom jednom na sait sa kineskim RnBjem.avril_darker:sigurno je bolja od kineskog shopa ovaj..mislim candy shopa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo vec kod toga naisho sam sa drugom jednom na sait sa kineskim RnBjem.avril_darker:sigurno je bolja od kineskog shopa ovaj..mislim candy shopa
ma neeeavril_darker:aahahahahahha
neznate bre ni sta znaci prava pesma
daj da i to cujemOcean_state:Kad smo vec kod toga naisho sam sa drugom jednom na sait sa kineskim RnBjem.
bash me zanima dal si tolka dileja,pa nisi ni shvatila da cesh tom rechenicom da ispadnesh josh veca budala.....avril_darker:cela skola..
trick-trick:bem ti skolu![]()
![]()
![]()
Makijavelli:e vidi se da slushash avril,ja kad sam chuo kakve mentolske tekstove pishe hteo sam da se userem.....hehe.....a da bih ti prichao o 50-ju i istini o njegovom zhivotu trebalo bi da znash bar neshto o gettu i americhkim projektima...al jebbiga sa vama glupim klincima koji sve primate zdravo za gotovo nema svrhe uopshte upushtati se u polemiku....
a jel neshvatash mala devojchice,da nije u redu da sa tolikim neznanjem pokushavash da mi protivrechish.....mislim ok,naravno da slushash avril to ide paralelno s`onime kako i koliko si u stanju da razmishljash uopshte,ja nikad ne bih ni ochekivao da tebi nametnem hip hop uopshte jer nikada ne bi ni bila u stanju da ga shvatish,ali o5,ako o nechemu neznash nishta nemoj da komentarishesh uopshte,jer cu se ja vratiti ovde i svaki put cu ti dokazati da nemash pojma o chemu prichash,zato poshtedi sebe ponizhenja i mene nerviranja......avril_darker:da slusam Avril...imas nesto protiv?
50 kreten je sranje zivo zna se da mnogo sere o svom ''teskom zivotu''
ma da nije **** mislis da bi ga neko slusao....
50 krewten nije za postovanje ,mogu da postujem prave repere poput Eminema ili 2paca koji nisu mnogo kenjali o svom zivotu...ha
a i kad bi uporedili avril sa 50 kretenom..avril bi opet bila carica
trick-trick:mislis na ,,eminem&50 cent&lloyd banks&toni yayo&ca$his-you don't know
meni je 8) 8)
ne slusam TH vec killerpilze ali ne ucim nemacki zbog njih vec zato sto su nemacki i engleski obavezni u mojoj skolitrick-trick:jbt pa ti znas i nemacki ,da to nisi naucila od tokio hotela
Makijavelli:a jel neshvatash mala devojchice,da nije u redu da sa tolikim neznanjem pokushavash da mi protivrechish.....mislim ok,naravno da slushash avril to ide paralelno s`onime kako i koliko si u stanju da razmishljash uopshte,ja nikad ne bih ni ochekivao da tebi nametnem hip hop uopshte jer nikada ne bi ni bila u stanju da ga shvatish,ali o5,ako o nechemu neznash nishta nemoj da komentarishesh uopshte,jer cu se ja vratiti ovde i svaki put cu ti dokazati da nemash pojma o chemu prichash,zato poshtedi sebe ponizhenja i mene nerviranja......
e a shto je najgore,znam daleko vishe o roku nego shto cesh ti ikada znati..... 8-)avril_darker:zebavaj me ti....
ja neznam nista o HH a ni ti neznas nista o Rocku
prvo poslusaj pesme kao sto su
Fully Alive , Who knows, I always Get What I Want,Numb,**** it all,Wait and Bleed<Your Worst nightmare,Freak out,Who's your daddy, Bring back the 70's
i ostale dobre rock pesme pa se javi....
btw hoces da kazes da je Avril glupa?
glup si ti sto ne shvatas pravo znacenje njenih pesma....
Makijavelli:e a shto je najgore,znam daleko vishe o roku nego shto cesh ti ikada znati..... 8-)
ja sam muzichar drugarice i slusham sve shto je dobro......avril_darker:sta si bre ti...reper ili rocker...
ma ti si obican pozer.....nema sta...cas slusas ovo cas ono...
ja sam naucio sa 6 god. gledao sam mtv na nemackomavril_darker:ne slusam TH vec killerpilze ali ne ucim nemacki zbog njih vec zato sto su nemacki i engleski obavezni u mojoj skoli
mucnina...jao![]()
k'o da moraš da se ograničiš samo na jednu vrstu muzikeavril_darker:sta si bre ti...reper ili rocker...
ma ti si obican pozer.....nema sta...cas slusas ovo cas ono...
a koje je to pravo značenje njenih pesama? Da mi je znati... dečja zika...avril_darker:zebavaj me ti....
ja neznam nista o HH a ni ti neznas nista o Rocku
prvo poslusaj pesme kao sto su
Fully Alive , Who knows, I always Get What I Want,Numb,**** it all,Wait and Bleed<Your Worst nightmare,Freak out,Who's your daddy, Bring back the 70's
i ostale dobre rock pesme pa se javi....
btw hoces da kazes da je Avril glupa?
glup si ti sto ne shvatas pravo znacenje njenih pesma....
e spooky pogresila si to je bila Dragana Mirkovic..opasna hoperka,nema sta+SpookyGirl+:a koje je to pravo značenje njenih pesama? Da mi je znati... dečja zika...
Numb rock pesma....k'o da si rekla da je Betoven bacao baš dobre rime...