Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i gde ti ja tema ,jel treba sa se registrujem negdeTankian:10000000 puta bolji....mozesh da stavish shta god hocesh na upload....i za razliku od rapid share-a,kad neko oce da skine ono shto si ostavio samo kliknesh na link i izaberesh opciju download bez ikakvog nepotrebnog smaranja....idi na temu mp3 download pa probaj da skinesh neku pesmu koju sam ja npr.ostavio nekome za download,videcesh kako je praktichno......
pa na muzici....skroz gore.....lepljiva tema......mislim na istom podforumu gde se nalazi i ova tema na kojoj sad postujemo.....trick-trick:i gde ti ja tema ,jel treba sa se registrujem negde
Tankian:jeste.....a i ti si.....

Djolezloba:Daj Experiment Postavi ovo na neki besplatan site, trebaju mi ovi klipovi vishe nego hleb ako mi verujesh, ajde molim te ostavi negde drugo...!!!!!! Bicu ti zahvalan MNOGO! Nas sta mi se desilo na koncertu, Nestane mi baterije na pocetku koncerta... i ja sam bio u stanju da izvrsim samoubistvo, i sad ovo videh i nisam mogao da verujem. 2 dana vec trazim da skinem klipove i nigde da nadjem... pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.sendspace.com/Xperiment:Možda postavim sve ponovo (ali zipovano) na neki drugi sajt. Recite koji imaju još dobri sajtovi. (za postavljanje video fajlova)
a sta je bilo??????LPhoklica:čitala sam danas šta se dešavalo posle koncerta...
pala sam sa kreveta koliko sam se smejala.
oces prokinuti???????????????????LPhoklica:čitala sam danas šta se dešavalo posle koncerta...
pala sam sa kreveta koliko sam se smejala.