50 cent

• Začetnik teme Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tankian:
10000000 puta bolji....mozesh da stavish shta god hocesh na upload....i za razliku od rapid share-a,kad neko oce da skine ono shto si ostavio samo kliknesh na link i izaberesh opciju download bez ikakvog nepotrebnog smaranja....idi na temu mp3 download pa probaj da skinesh neku pesmu koju sam ja npr.ostavio nekome za download,videcesh kako je praktichno......
i gde ti ja tema ,jel treba sa se registrujem negde

Daj Experiment Postavi ovo na neki besplatan site, trebaju mi ovi klipovi vishe nego hleb ako mi verujesh, ajde molim te ostavi negde drugo...!!!!!! Bicu ti zahvalan MNOGO! Nas sta mi se desilo na koncertu, Nestane mi baterije na pocetku koncerta... i ja sam bio u stanju da izvrsim samoubistvo, i sad ovo videh i nisam mogao da verujem. 2 dana vec trazim da skinem klipove i nigde da nadjem... pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8ru5.jpg

Tankian:
jeste.....a i ti si.....

Sjajno frajeru :) :) :) :) :D

btw za ljude koji ne kapiraju - rapidshare je dobar online storage space (pocesmo da pricamo engleski - Hriste...), imaju stvarno brz link i besplatni su, ne treba registracija, samo malo smaraju sa reklamom od 1min koju moras da odcekas, ali moraju ljudi od necega da zive.

Ne trazite samo od zivota, dajte malo, inace ostadoste sami i prazni.

Svaka cast (neuspelom) eksperimentu koji se portudio da ovo okaci.

Mislim da bi ga moja mama usvojila.

U zdravlje!

-----------------------------------------------------
Ozbiljan posao na internetu, korak-po-korak

Djolezloba:
Daj Experiment Postavi ovo na neki besplatan site, trebaju mi ovi klipovi vishe nego hleb ako mi verujesh, ajde molim te ostavi negde drugo...!!!!!! Bicu ti zahvalan MNOGO! Nas sta mi se desilo na koncertu, Nestane mi baterije na pocetku koncerta... i ja sam bio u stanju da izvrsim samoubistvo, i sad ovo videh i nisam mogao da verujem. 2 dana vec trazim da skinem klipove i nigde da nadjem... pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ej ja te nikako ne kotnam što nemožeš skinuti sa rapidsher-a. Ako imaš neki program za skidanje, isključi ga. (Ja ponekad koristim Download Accelerator Plus (DAP) koji ubrzava skidanje i mogu prekidati i posle nastavljati skidanje sa njim, ali sa njim nemogu skidati sa rapidshare-a i kada odatle nešto skidam jednostavno ga isključim i posle o5 uključim i eto...)
Da, Rapidshare, je besplatan za skidanje, nebih ja postavljao tamo da nije besplatno. Jel možda neznaš kako se skida odande. Pojasni nekontam te nikako. Poz
P.S. Stavrno mi se neda postavljat ponovo dva sata sam postavljao.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ne znam... A mnogo bi voleo da znam! Meni je neki drug rekao da ako ocu da imam account(a account je valjda potreban da bi se skidalo neshto) moram da platim! Experiment ajde mi molim objasi kako da skinem!

gledala sam danas emisiju gde je davao intervju.
gde je nestao tip sa upalim obrazima sa postera?

a kada sam videla kako repuje... nisam se smejala, ali je ono bilo smešno.

Back