"5 oktobar 2007 Seven years after changes!"

Tolstoj je bio pisac,umetnik-to je neko ko se ne moze meriti sa Slobom zlotvorom!

stupidityzo6.jpg

Nagradno pitanje-koliko na slici ima mladjih od 50 godina?
Mala pomoc-dvocifren broj

Pa ti si i fizicka a ne samo mentalna slepica?

Jbg,ako pogledas na 5.oktobar kao kraj jedne lose vladavine i perioda ratovanja,on je pozitivna stvar.

Medjutim,ako na njega posmatras kao pocetak velikog ekonomskog progresa i ogromnu razliku u zivotnom standardu,bas i nije za pohvalu.

Nije se puno uradilo,a niko ko je trenutno na politickoj sceni mi se ne cini sposobnim da uradi nesto vise.

Eto i tu se lepo vidi koliko je zaista bilo ljudi na djindicevoj sahrani - jedva da do pola ispune jednu ulicu (ruzveltova cini mi se). A znas koja je razlika u povrsini jedne ulice i trga ispred Skupstine?
Max Hardcore je trenutno na internetu Prijavite poruku Odgovorite sa citatom

Ti nisi normalan, majke mi.Nisi skoro bio u Beogradu pa ne mozes da ocenis ili sta?:D:D:DJa sam BIO u pogrebnoj povorci, i znam da je bilo stotine hiljada ljudi.Ti mozes da puknes od muke sto narod nije plakao za tvojim idolom Slobom.**** te on.

Ovo su tvoji idoli, Max, nisi nista bolji od njih.Ali i ti i oni pripadate proslosti, kapiras?Ti i one nakaze na Slobinoj sahrani, i onaj debil sto sitnu decu oblaci u uniformu, a primecujem da ti imas konflikt sa smim sobom i da ti nije lako: stavljas srpsku zastavu na , kao srpski ''patriota'', na sliku sahrane komunistickog direktora poslovnog enterprisea zvanog ''ratovi zbog profita.''.Znam da ne znas engleski, to je mrski stVani jezik,ali ko te hebe.Zao mi te, Max, stvarno.Nemam sta vise da ti kazem.

16095528383e7647295da4e793108313.jpg

20267997713e806ed6b6692602646584.jpg

3659372423e845d1bccd8f715011252.jpg

Retko idem na sahrane,ne hranim se tudjim bolom i suzama....stavise to me paralise,stoga nisam na TV ni mogla gledati njegovu sahranu,cim sam videla Jovanu,Luku ugasila sam Tv,njihov bol je tek nemerljiv s nasim-oni su izgubili oca!
Cim sam cula da je izvrsen atentat,zaplakala sam,znala sam da je ovaj put gotovo-intuicija,sta li je...
Bez patetike,zaplacem svakog 12.3. kad puste neke njegove stare snimke...........

??? wtf
Pa ovi likovi su i doveli djindjica na vlast... Ko ga je doveo taj ga je i skinuo...
Pa nisam ja isao u Silerovu nego djindjicev potrcko Ceda.

A kad je mrmot zavio cokoladu u foliju, sta je bilo onda?:D:D:DKoji si sti pacenik, joooooj.:D

I nije lepo obracati se dami na taj nacin...kome ja pricam.Ccccccccc.Nije tebi lako.

Znam, Suzy,nije ni meni bilo lako kad sam se setio svega vezanog za atentat.Sto rece Zoran Zivkovic na sahrani, ubili su ga Pacov, Budala, Majmun....strasno.

Back