ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
femisan b - bljutava mala doza za očuvanje prisebnosti na javnim mestima
a ako baš ono hoćeš da mu ga daš po šizenju onda onaj obični..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
femisan b - bljutava mala doza za očuvanje prisebnosti na javnim mestima
qq, kad budem vasih godina,
svasta me ceka
dobra ti tema ranjeni
ali falis u onom tvom starom, jedinstvenom duhu![]()
nova sam u gradua ako baš ono hoćeš da mu ga daš po šizenju onda onaj obični..?

ne mogu da uvažim tandoprc ni ksg....
imam utisak da je to period vrlo stabilan u hormonskom smislu osim što se potreba da se aktivira tandoprc javlja u situacijama kada postoji vizuelni nadražaj.
u svim ostalim situacijama ne postoje ničim izazvani napadi vrućine znojenje lupanje srca i razne anksioznosti ko da se ne daj bože smak sveta obrušio svom razornom snagom na nas jadne ženice
tek to dolazi i nema ama baš nikakve veze sa bilo kakvim nedostatkom aktivnosti u životu kao što se pogrešno veruje naročito u muškom svetu

Hahaha e taj mali što voli epruvete on je univerzalni lik i ima ga u telu svake žene bar godinu dana ako ne i duže.
a u vezi ksg sam i ja pisala imajući muškarce u vidu kao i njihov hormonski status koji liči na bonacu u odnosu na ovo što se desi jednoj ženi u menopauzi.
možda ksg dođe sa prvim sedim kosama,
a prođe sa bolovima u prostati kad moraš da ga moliš dvaes minuta da pusti tri kapi
i da li je istina da muškarci u fazi ksg žele da zavedu što veći broj žena iz nekog samo njima poznatog osećaja prolaznosti?![]()
nisam mislila na masturbaciju
već na piškanje
sve su to rešivi problemi ako čovek ljubi život i sebe u njemu...
i 40+ ima svojih prednosti kod oba pola....
nije samo bol i neprijatnost. ima mnogo lepih stvari koje čovek u tim godinama može da radi
suvereno jer zna da se naučio na svim svojim greškama pa sada vuče prave poteze i samo uživa.

Hvala, hvala
Gluten koristim, nisam ja kao tamo neki
Čarape za vene nisu potrebne, nogice redovno šetaju u formi su.![]()

Ima neka tajna veza![]()

Ne mora da znači![]()