Babino`unuce
Domaćin
- Poruka
- 3.124
Evo jedne ozbiljne i zanimljive teme... Pocecu prvi. Svrsio sam u hulahopke koje su od keve mog najboljeg druga, vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedne ozbiljne i zanimljive teme... Pocecu prvi. Svrsio sam u hulahopke koje su od keve mog najboljeg druga, vi?
jednom kad mi se mnogo pishkilo nisam mogla da izdrzim,
i upishkila sam se
jel keva bila u njima?
pa reko sam istinu istinu i samo istinu.....![]()
naplatila sex...jel to perverzno!?
![]()
naplatila sex...jel to perverzno!?
![]()
Pa to je normalno za Novosadjanke...![]()
Nije, to je već bizMis![]()
aaaaaaaaaaaaaa,crknihahahahahaha,dobro si me nasmejao... ja sam to jednom iz zajebancije naplatila,simbolicnom sumom
![]()
hm,da...da sam se bacila u te vode mozda bi i bilo bizMisaali ovako,nista,ostadoh bedni student
![]()
Ma Ok bre... šalio sam se samo
Gruvaj ti knjigu i biće love![]()
aaaaaaaaaaaaaa,crknihahahahahaha,dobro si me nasmejao... ja sam to jednom iz zajebancije naplatila,simbolicnom sumom
![]()
gruvam,gruvam...znam da si se salio,a i da nisi...ne shvatam ja ovde nista licno,tu sam da se zajebavam...
mogla sam im napisati i da sam ***** raspala,kakve razlike,kad me svakako ne znaju...
nek misli ko sta hoce,ima pravo,ja sam davno rekla da mi je stalo samo do misljenja one koja me je rodila i mog,a sve ostalo...samo im namignem
![]()
A ja sam stalno morao da placam...
![]()
Kako ne znaju te?
Ja sam te prepoznao sa slika... MAda ne znam te licno, nego neki drugari mi pricali za tebe...
![]()
gruvam,gruvam...znam da si se salio,a i da nisi...ne shvatam ja ovde nista licno,tu sam da se zajebavam...
mogla sam im napisati i da sam ***** raspala,kakve razlike,kad me svakako ne znaju...
nek misli ko sta hoce,ima pravo,ja sam davno rekla da mi je stalo samo do misljenja one koja me je rodila i mog,a sve ostalo...samo im namignem
![]()
hahahaha,pozdravi drugara...salu na stranu...'zna' mene mnogo njih,ali me malo njih 'poznaje'
![]()
Pozravicu ih!![]()