3 najlepse zene sveta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alessandra-ambrosio-10.jpg

Nesavrseno prelepa

Jeah!Živele sestre blizankinje anoreksija i bulimija!:roll:
Al si me matiro :roll:
Nije mi toliko lepa, a daleeeko je od "najlepše", yel to teško shvatiti? Mlohava je. Nije debela već mlohava. Ne volim te "majčinske obline". Prosto :|
Ova je lepa kad je debeljuškasta, što se da uporediti...

images

Monika je jednostavno mlohava. I forsira to kao ženstvenost.

A prioritet dajem licu, njeno mi je krajnje obično, takva vidim svaki dan u vozu.

Meni se čini da je svaka devojka koja smatra Moniku Beluči prosečnom ustvari ljubomorna na nju..... mislim da je to. Ljubomorna sam. I opsednuta svojom težinom. Izvucimo još neki izuzetan zaključak na osnovu toga što se meni ne sviđa nešto na šta drka većina tipova damn :lol: :|

Nekako sam uvek poredila Moniku sa Snežanom Savić. Cela Srbija onomad ludela za njom (i to u skorije vreme, kad i nije baš u cvetu mladosti), a ja nikako da shvatim zašto :confused:
Ali obe imaju tu "saću te podojim" crtu u fizičkom izgledu. Nisu ružne, taman posla, samo rekoh, ne kapiram pomamu.

e kad spomenu mlohavost
meni je to dzenifer lopez :? nikad nisam shvatala na koju foru ona potura ONOLIKU zadnjicu za seksi...pa ono ne staje na stolicu...i svi su bili nesto bog zna kako fascinirani njom a ona nit je nesto lepa,ono prosek a niposto zgodna...:?

Al si me matiro :roll:
Nije mi toliko lepa, a daleeeko je od "najlepše", yel to teško shvatiti? Mlohava je. Nije debela već mlohava. Ne volim te "majčinske obline". Prosto :|
Ova je lepa kad je debeljuškasta, što se da uporediti...

images

Monika je jednostavno mlohava. I forsira to kao ženstvenost.

A prioritet dajem licu, njeno mi je krajnje obično, takva vidim svaki dan u vozu.
Da ne preteram...meni je većina žena na neki način lepa,kako stariš i ukus se menja...a ne smetaju mi ni mršavice.;)Monika mi se trenutno dopada.eto tako.Nadam se da ne moram za to što mi se neka žena dopada da imam razlog?;):p...ili kod tebe za sve mora da postoji razlog?

Sharlota Rempling je meni uvek imala bash bash grube crte lica za zensko...ali nije joj se fizionomija mnogo promenila i ako je dosta matora sada.Greta Skaki totalna suprotnost,dans izgleda ko da ima 80,sva se nadula....ona je meni bash ono....klasichna holandjanka/dankinja/whatever.

film07_0003.JPG

Mislim da joj crte lica nisu grube - mozda ostre. Kada je bila bas mlada nije izgledala grubo - bar meni nije - a posle se nekako i stilizovala u opasnu zenu... Mislim da ona jednostavno nije "prijatno lepa" - nego te je malo stra'... a Greta Skaki je bas prijatna... a sto se nadula - mozda pije. Najstrasniji primer "naduvavanja" je ipak Katlin Tarner...

Da ne preteram...meni je većina žena na neki način lepa,kako stariš i ukus se menja...a ne smetaju mi ni mršavice.;)Monika mi se trenutno dopada.eto tako.Nadam se da ne moram za to što mi se neka žena dopada da imam razlog?;):p...ili kod tebe za sve mora da postoji razlog?
Meni se baš učini da ja moram da imam razlog što mi se neko ne dopada..... al' mora da sam nešto utripovala :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back