klara_m
Aktivan član
- Poruka
- 1.846
tri extra lose oblikovane guze...
Da su u tangama ne bi se bunio
i nisu loše guze nego ovaj drljav kroj farmerica koje forsiraju već godinama
koje ostavljaju vizuelni utisak 'spuštene guze'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tri extra lose oblikovane guze...
Al si me matiroJeah!Živele sestre blizankinje anoreksija i bulimija!![]()
Da ne preteram...meni je većina žena na neki način lepa,kako stariš i ukus se menja...a ne smetaju mi ni mršavice.Al si me matiro![]()
Nije mi toliko lepa, a daleeeko je od "najlepše", yel to teško shvatiti? Mlohava je. Nije debela već mlohava. Ne volim te "majčinske obline". Prosto :|
Ova je lepa kad je debeljuškasta, što se da uporediti...
![]()
Monika je jednostavno mlohava. I forsira to kao ženstvenost.
A prioritet dajem licu, njeno mi je krajnje obično, takva vidim svaki dan u vozu.
Meni se baš učini da ja moram da imam razlog što mi se neko ne dopada..... al' mora da sam nešto utripovala :wink:Da ne preteram...meni je većina žena na neki način lepa,kako stariš i ukus se menja...a ne smetaju mi ni mršavice.Monika mi se trenutno dopada.eto tako.Nadam se da ne moram za to što mi se neka žena dopada da imam razlog?
...ili kod tebe za sve mora da postoji razlog?
Damn..... znači ovo vas ipak radi![]()
![]()
a sto nema neki vaki sajt sa mushkim zadnjicama npr.? a? a?Ma nije to sto mislis.Ja licno gledam ovo.
Pogledaj kako ima lep osmeh,lice,usne,oci,kosu....(zbog toga sam je snimio).
Palimo se na sve glumice,dok nam ne dosadi gluma,posle se ugasimo,pa palimo opet...Palite se kao klinci na filmske i ostale glumice..:-)