21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Videcemo u petak sta ce reci hobotnica?

Paul Octopus World Cup Prediction : Spain will be World Cup 2010 Champion.This brilliant German Octopus already stunned all the German fans and always predicted that Germany will win but for the World Cup 2010 Semifinal prediction between Spain vs Germany, Paul Octopus selected Spain.

In the last ,match of Germany vs Argentina,Paul Octopus World Cup Prediction was for Germany and that also proved true.Now Paul Octopus score is 5 out of 5.Lets see that Paul Octopus recent Prediction will be a hit or flop.

Poslednja izmena:
Web Bot

Web Bot je kompjuterski program za koji se tvrdi da je u stanju da predvidi buduce dogadjaje pracenjem kljucnih reci na internetu.
Nastao je 1997. kao alat za predvidjanje trendova na trzistu akcija. Kreatori programa koji sebe nazivaju Vremenski Monasi, drze ovu tehnologiju i algoritme u tajnosti i predvidjanja plasiraju preko sajta halfpasthuman.com.

Vremenski Monasi tvrde da je Web Bot uspesno predvideo sledece dogadjaje: Napad 11. septembra ( u junu predvideo katastrofalan dogadjaj za narednih 60-90 dana),Napade antraksom iz 2001.,Nesrecu spejssatla Kolumbija 2003.,Zemljotres u Indijskom okeanu 2004.,Uragan Katrina i njegovo razaranje.

Ali je zato pogresno predvideo : veliki zemljotres u Vankuveru u decembru 2008., globalni dogadjaj na obalama sredinom 2009., kolaps dolara pocetkom 2009.
Medjutim dalje predvidja:

-Veliki teroristicki napad 8.Jula 2010.
-Veliku svetsku prekretnicu 11.Novembra 2010. (moguce Treci Svetsi rat)
-Lansiranje prvih raketa (nuklearnih?) u Trecem Svetskom ratu 14.Decembra 2010.
-Globalnu kataklizmu 2012. koja ce rezultirati obrtanjem magnetnih polova ili nuklearni rat vecih razmera

Ova dva nezavisna sistema izazivaju iznenadjenje jer oba predvidjaju zlokobne dogadjaje za kraj ove godine. Kada tome dodamo i misticna predvidjanja Baba Vange, o globalnom ratu pred kraj 2010., cela stvar se dodatno komplikuje.
Mislite o tome.

i tako...... :manikir:

I meni, al to nije razlog da likujem zato sto je neko pogresio... ;)

pazi, da je pogresio vezano za na primer rezultat neke utakmice, ili nesto slicno, ali sirenje panike, straha, predvidjanje teroristickih napada gde ginu ljudi i td je malo.... degutantno slozices se? i onda kada do te globalne katastrofe ne dodje neki od nas ne mogu sakriti srecu ;)

kao sto rekoh, buducnost ne moze da se predvidi. to cu ponoviti u novembru, pa onda 2012 :mrgreen:

pazi, da je pogresio vezano za na primer rezultat neke utakmice, ili nesto slicno, ali sirenje panike, straha, predvidjanje teroristickih napada gde ginu ljudi i td je malo.... degutantno slozices se? i onda kada do te globalne katastrofe ne dodje neki od nas ne mogu sakriti srecu ;)

kao sto rekoh, buducnost ne moze da se predvidi. to cu ponoviti u novembru, pa onda 2012 :mrgreen:

:ok: :neutral:

Hm..nista..samo treba traziti na pravom mjestu prave stvari..Kineske civilne vazduhoplovne vlasti su juce zatvorile jednu oblast za civilni vazdusni saobracaj i sve letove preusmjeravali jer su UFO-i prijetili bezbjednosti aviona.Jedan od peakpointa greska za dva dana,vlada Kine neposredno priznaje nemogucnost da zastiti svoje gradjane i imovinu od nepoznatih uticaja u vidu UFO-a,citaj onih koji su mnogo iznad njih po znanju i napretku.

Takodje i samoubilacki napad u Pakistanu juce gdje je poginulo preko stotinu ljudi takodje moze da doprinese nekoj vrsti peakpointa.

Mislim da nije nista od toga, medjutim ako ste dovoljno istrazivali webbot i dosli do izvestaja iz marta ove godine mozete da primetite zanimljiv dogadjaj. Naime, alta report iz marta pominje da ce 8. jula poceti rat protiv clanova naftnih kompanija i da ce biti na licnom nivou. Danas sam saznao da je 8. jula jedna zena nastradala kada je otvorila paket u kome je bila bomba. Ispostavilo se da kuca pripada visokom cinovniku naftne kompanije. Ne cudi me ni malo jer su milioni ljudi ugrozeni izlivanjem nafte u meksickom zalivu. Industrija ribe je nestala potpuno, turizam takodje. To je mnogo besnih i ocajnih ljudi.

http://abclocal.go.com/ktrk/story?section=news/local&id=7546937

Poslednja izmena:
Nadajmo se da se nikada nikakve grozne prognoze nece ostvariti, ali mislim sa nam one, na zalost, nisu ni potrebne, jer se velike nesrece svakako dogadjaju svakoga dana. Postale su prakticno deo zivota, deo navike, pa ih vise i ne primecujemo.

Ne mislim ni ja da ce se neke grozne prognoze ostvarivati,nego naprotiv da cemo samo prosirivati vidike,evo vanzemaljci su nam se pokazali na polufinalu svjetskog prvenstva i kazu evo nas igramo se sa vama,moramo jos puuuuuuuuno da ucimo.

Back