21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
050816_sun_erupt_01.jpg

World simmers in hottest year so far

WASHINGTON (Reuters) – The world is enduring the hottest year on record, according to a U.S. national weather analysis, causing droughts worldwide and a concern for U.S. farmers counting on another bumper year.
For the first six months of the year, 2010 has been warmer than the first half of 1998, the previous record holder, by 0.03 degree Fahrenheit, said Jay Lawrimore, chief of climate analysis at the federal National Climatic Data Center.
...
Abnormally warm temperatures have been registered in large parts of Canada, Africa, tropical oceans and parts of the Middle East.

Northern Thailand is struggling through the worst drought in 20 years, while Israel is in the middle of the longest and most severe drought since 1920s. In Britain, this year has been the driest since 1929.

Also, Arctic sea ice has melted to its thinnest state in June.

However, as cooler temperatures may set in later this year, it remains to be seen whether 2010 will overtake 2005 as the hottest year overall.

...

Писмо норвешког политичара – ближи се крај

На страници http://projectcamelot.org/ стигло је писмо након постављања странице посвећене Беназир Бхутто. Особа која је написала писмо написала је своје право име (које су провјерили) и приложила своје фотографије са премијером Норвешке, као и са Беназир Бхутто. Ипак, та особа није жељела да се објави име. Садржај писма слиједи у наставку.

Ја сам политичар из Норвешке. Желим рећи да ће се тешке ствари десити између 2008. и 2012. године.
Норвешка влада прави све више подземних база и бункера. На то питање су једноставно одговорили да је то ради заштите људи у Норвешкој. Тражио сам информацију када ће то бити завршено, а одоворили су: "Прије 2011. године".
Израел чини исту ствар, као и многе друге државе.

Доказ, да је оно што говорим истина, су фотографије са министрима које сам упознао. Они све ово знају, али не желе стварати узбуну и масовну панику.
Планет X долази и Норвешка је почела складиштити храну и сјемена у подручју Свалбард и сјеверном полу уз помоћ САД-а и ЕУ. Они ће спасити само оне који припадају елити и имају моћ, као и љекаре, научнике и сл. који су потребни за нови почетак.

Ја већ знам да ћу прије 2012. године отичи у подручје Мосјоен, гдје се налази дубока подземна војна база. Тамо смо подијељени у секторе: црвени, плави и зелени. Њима је ово већ назначено, а кампови су већ одавно направљени.

Људи који ће остати на површини и умријети заједно са другима неће добити помоћ. План је да 2 милиона Норвежана буде осигурано, а осталих 2,6 милиона ће умријети.

Сви сектори и арке су повезани тунелима и имају возила којима се може прећи са једне арке на другу. То је из разлога да могу бити у контакту једни са другима.

Веома сам тужан. Често плачем са другима знајући да ће толико много људи сазнати истину прекасно. Влада лаже људе од 1983. године до сада. Сви важнији политичари Норвешке знају за ово, али само мали број њих ће то рећи другима због страха да би могли пропустити НОАХ 12 возила која би их одвезла на сигурно мјесто.

Ако кажу икоме, засигурно су мртви. Али, ја више не бринем за себе. Човјечанство и друге врсте морају преживјети. Људи то морају знати.
Све владе свијета су забринуте због овога. За људе који се желе сами спасити могусамо рећи да потраже пећине на високим мјестима гдје могу направити залихе хране за најмање 5 година, укључујући конзервирану храну и воду.
Посљедњи пут говорим: "Боже, помози нам свима...", али знам да нам Бог неће помоћи. Само свака особа појединачно може нешто учинити. Пробудите се, молим вас...!

Могао сам вам писати користећи друго име, али више се не бојим ничега. Када знате ово поуздано, постајете несавладиви и никакво зло вам се неће догодити када знате да је близу крај.
Увјеравам вас 100% да ће се ово десити. Четири године су преостале до краја. Набавите оружје, направите групе за преживљавање и пронађите мјесто гдје можете бити сигурни са храном.

Питајте ме било шта - ја ћу вам одговорити колико год знам о повезаности Норвешке са овим случајем. Само погледајте около, свугдје се праве подземне базе и бункери. Људи, отворите очи. Питате ли владе шта то праве, само ће одговорити: "То је само складиште за храну". Засљепљују вас лажима.
Знаци присуства ванземаљаца су такође ту и често видим норвешке елитне политичаре који нису оно што говоре. Чини се као да су контролирани у сваком погледу.

Запамтите да они који ће бити у граду и околини су они који ће бити први умријети. Касније ће војска почистити остатке преживјелих и имат ће наређење да убију било кога ко се успротиви одвођењу у кампове гдје ће сви бити означени бројем.
Видим да је на вашој страници споменута Беназир Бхутто. Њена смрт је трагична. Као што видите, састао сам се с њом. Такође са фотографија ћете видјети да сам упознао бројне политичаре и свјетске вође.

Јавност неће знати шта се догађа до пред сами крај, јер влада не жели стварати масовну панику. Све ће се десити мирно, а влада ће само нестати.
Али ја кажем: "Не идите мирно у ноћ. Предузмите мјере да будете сигурно са вашом породицом. Дођите заједно са осталима. Радите заједно да нађете начин рјешавања проблема са којима ћете се суочити.

I Dejvid Ajk govori o Trecem svetskom ratu, ali nece bas sveta nestati
A posle rata slika sveta nikad nije ista kao pre rata, svet se krece ka globalnijem totalitarnom sistemu

Poslednja izmena:
Jel ovo ono kad prica o tome da ce nestati Novi Zeland i da ce Mt. Reiner da eksplodira?

Nastace ono sto oni koji vladaju svetom hoce,- globalna , centralizovana drzava, sa cipovanim ljudima koji se mogu lako kontrolisati i koji ne misle svojom glavom
Kako Ajk kaze- naprave problem i ponude resenje i time ostvare svoj naum

Back