2025 Honda Civic Type R

Uvek pričate o nekom ulaženju izlaženju u auto misliš da ovo vozi neki kurir ili šljaker? Ili tražiš neki razlog da objasniš sebi zašto je sve iskrljano unutra na 123 iljade?
Po logici stvari ako je napravio veću kilometražu, onda je manje ulazio i izlazio.
Možda je neka aljkava osoba (znam nekoliko)
Možda ima takvu garderobu da arči materijal više (drikeri, ziperi i sl)

Kako nije jedu se ovde na krstarici žalili ljudi da u oglasima pišeš jednu kilometražu a kada nazovu kažeš da je duplo veća? Tebi je to sve ok meni i mnogima nije. Ne zanima me auto koji je prešao pola miliona km.
Jos jedna tvoja laz.
Nisu se zalili jer niko nije prevaren. Biti glup je danas izgleda potpuno normalno kad si ti u pitanju.
Ja sutra idem da gledam ovaj auto a ti proveri po tablicama koliko ima km a pravis se pametan i pricas o pola miliona pa hajde da te vidim kako ces se ojesti od muke kad ocitas killometre.
IMG-389eecc07f417a3c2e92382d5f43472e-V.jpg

Poslednja izmena:
Treba napraviti tu kilometražu za 10 godina.
Ma vidis da bolid ne razlikuje auto sa 310 ks od Peglice.
Njemu je to isto a Type-R trosi od 13,5 do 16,6l po gradu i plus ide za 5,4s do 100 km/h a on ce viza da uziva u njegovom i20 jer mu trosi 8l po gradu sto je duplo manje.
I sam je rekao na pocetku ove teme cemu sluze toliki konji a sad kad smo ga stisli odjednom se takav vozi kao da trosi kao dizelas samo da bi on izlecio svoje komplekse.
Zato sam i napisao da je i 130k km velika kilometraza za taj tip automobila i 9 godina.

Jos jedna tvoja laz.
Nisu se zalili jer niko nije prevaren. Biti glup je danas izgleda potpuno normalno kad si ti u pitanju.
Ja sutra idem da gledam ovaj auto a ti proveri po tablicama koliko ima km a pravis se pametan i pricas o pola miliona pa hajde da te vidim kako ces se ojesti od muke kad ocitas killometre.
Pogledajte prilog 1628086
Pola miliona km to neki taksi opet vidi felne kako su oksidisale čudno ne gledaš karavane?

Back