bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.980
Koje su mu mane?Ceo motor je los.
Manje je bucan. Jedino sto moras da pazis koje ulje sipas, da ne bi ostetio remen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su mu mane?Ceo motor je los.
Cena, gledaju kako da ustede bukvalno svaki cent, zato je i Mercedes presao na lanac od bicikla. Nije samo sto kupujes kais , nego te oderu i za ugradnju.Ne znam sta falilo starom resenju, lanac debeo ko palac ili kais van bilo kakvog ulja .....a da nije im u interesu da kola traju po 20, 30, 40 godina nego da se stalno kupuju ti plasticni krsevi.
Manje bučan? Vrišti ko svinja pred klanje preko 3000 obrtaja. U leru ti vibrira čm@r. Možda se to ženama sviđa meni ne.Koje su mu mane?
Manje je bucan. Jedino sto moras da pazis koje ulje sipas, da ne bi ostetio remen.
I sad lanci traju 60-100kkm a ne ko nekada zauvek. I to se sve raspadne, klizači, natezači, lanac od bicikla ma sve ode u karter pa u uljnu pumpu.Cena, gledaju kako da ustede bukvalno svaki cent, zato je i Mercedes presao na lanac od bicikla. Nije samo sto kupujes kais , nego te oderu i za ugradnju.
Onaj sa potopljenim kaisem?Manje bučan? Vrišti ko svinja pred klanje preko 3000 obrtaja. U leru ti vibrira čm@r. Možda se to ženama sviđa meni ne.![]()
Bolje da si pitala koje mane nemaKoje su mu mane?
Lose ulje, skrticoI sad lanci traju 60-100kkm a ne ko nekada zauvek. I to se sve raspadne, klizači, natezači, lanac od bicikla ma sve ode u karter pa u uljnu pumpu.
Samo ste konzervativniBolje da si pitala koje mane nema
tri cilindra, prdavac od motora ima i sa turbinom, mnogo skuplje odrzavanje, komplikovani , trose ulje, nepouzdani, vibriraju, generalku nije bas lako uraditi na njima ko na starim ...pitanje da li i moze uopste...
Ne može uvek kupac da bude kriv. Zapaliće vasLose ulje, skrtico![]()
Ma jok ja sam oldschool, benzin u krvi, nafta u traktor..kad nesto ne valja onda ne valja.Samo ste konzervativni![]()
Ne može uvek kupac da bude kriv. Zapaliće vas![]()
Tako je, BMW, Mercedes su poznati po tome.Na nekim vozilima da bi promenio remen ili kaiš pumpe treba da se razvali pola motora .
Valja delove ili cele krševe u nekom salonu.Vidim ja, ona se kao nesto razume ili se barem trudi da razume i opravda ove lopove proizvodjace.
Sigurno je dobra ribaValja delove ili cele krševe u nekom salonu.
Ti i @mario80 ste mi bas jaki kupciVidim ja, ona se kao nesto razume ili se barem trudi da razume i opravda ove lopove proizvodjace.