Mokri remen

Polovan bmw kupuje isključivo teška sirotinja gladnih očiju i šta misliš kada mu se kaže u servisu da treba 3000€ da iskešira samo da bi se vozio?

Onda imaš te scene nevalja taj motor puko na 200kkm lanac a on puca na pravih 300kkm. Valja taj motor ali mora da se zameni lanac, plivajući zamajac, remontuju dizne, otpuši dp filter, servisira menjač itd.

1.2 puretech možda uspe da dobaci 100kkm ali MOŽDA jer je po meni mnogo lošiji od onih starih recimo 1.2 polo i škoda trocilindraša koji su se ugrađivali pre 15 godina.

Nije tu samo problem kaiš u ulju već vibracije koje 1000 puta brže habaju sve pokretne delove u motoru.

1.2 puretech možda uspe da dobaci 100kkm ali MOŽDA jer je po meni mnogo lošiji od onih starih recimo 1.2 polo i škoda trocilindraša koji su se ugrađivali pre 15 godina.

Nije tu samo problem kaiš u ulju već vibracije koje 1000 puta brže habaju sve pokretne delove u motoru.
Svi novi motori su losi i tu nema sta da pricamo.
Ko kupuje nova kola ili do 10 godina isto kao da je bacio pare.

Imao sam u porodici i dizelasa ali stari tip bez komplikovanih senzora, dpf...i ostalih gluposti.
205 je benzinac kao i 306 sa sjajnim motorima, meni je u autu jedno od najvaznijih stavki engine, tableti mi ne trebaju u automobilu, samo cisto uzivanje i voznja.

Back