2025 Honda Civic Type R

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.831
Nisam ni obraćao pažnju na ovaj Civik, nego sad vidim - 315 konja? WTF

1729203969022.png

Pa vrlo lako moze biti --9 godina a ti auti se ne kupuju da bi se vozili na posao svaki dan po +200km ,,Te Type R kod mene starije iz 2008 su vecinom na oko 200k a ima ih i sa 120-130k km ,,Jedno je sigurno nema ih puno i vec postaju retke a to i te kako ima uticj na cenu u buducnosti..Ova Duletova sa 310ks ide ko mecava ali motor mora da se zavrvrti momacki :)

Poslednja izmena:
Pa ti si presao za 15 godina 80k km sa obicnim autom a sa Coradom se ne vozi tako pogotovo sto si se sam zalio kako ti je trosio kao tenk.
Zakljucak se sam namestio.
A ko laze vide svi na forumu i podsmevaju ti se sta god da napises.
Ja kako sam izlagao kupce govori cinjenica da niko jos nije osuo paljbu po meni ni na jednom forumu za ovih 15 godina i stotine prodatih kola na tim forumima pa prema tome poklopi se usima.
Jedan ko vrata za tebe. 😂

Iz mog ugla gledanja je i dosta presao.
2015. godište je efikasno 10 godina vožnje, a to je nekih 15000 km godišnje. Za zapad to i ne mora da bude neka kilometraža naročito ako je dobrim delom po autobanu. Ali, nije zanemarljivo. Koliko sam shvatioo, poprilično se razumeš u auta pa znaš da proceniš šta propada sa vremenom (godište) a šta sa vožnjom.

Ne bi ga ti kupio da nisi procenio da ti je dobar dil. Cenim da si ga uzeo za relativno male pare jer na zapadnom tržištu taj specifičan auto i nije toliko atraktivan.

Pa ti si presao za 15 godina 80k km sa obicnim autom a sa Coradom se ne vozi tako pogotovo sto si se sam zalio kako ti je trosio kao tenk.
Zakljucak se sam namestio.
A ko laze vide svi na forumu i podsmevaju ti se sta god da napises.
Ja kako sam izlagao kupce govori cinjenica da niko jos nije osuo paljbu po meni ni na jednom forumu za ovih 15 godina i stotine prodatih kola na tim forumima pa prema tome poklopi se usima.
Jedan ko vrata za tebe. 😂
Kako nije jedu se ovde na krstarici žalili ljudi da u oglasima pišeš jednu kilometražu a kada nazovu kažeš da je duplo veća? Tebi je to sve ok meni i mnogima nije. Ne zanima me auto koji je prešao pola miliona km.

Molim? Moja sestra dok je radila preko svaki dan do posla i nazad 150 km.
To je i za njihove uslove puno čak i ako je uglavnom autoput u pitanju.

A za takve stvari se tipično ne uzima sportski auto nego neki koji malo troši ili je barem udoban. Nisam se vozio u tom modelu ali sam imao Civic Ex (luksuzni model sa svim dodacima što su mogli da se sete) i znam da nije neka udobnost. Ovaj sportski je za po gradu i okolini a unutrašnjist je mogao lako da pohaba ako često ulazi i izlazi (verovatno zbog posla po sto puta na dan)

To je i za njihove uslove puno čak i ako je uglavnom autoput u pitanju.

A za takve stvari se tipično ne uzima sportski auto nego neki koji malo troši ili je barem udoban. Nisam se vozio u tom modelu ali sam imao Civic Ex (luksuzni model sa svim dodacima što su mogli da se sete) i znam da nije neka udobnost. Ovaj sportski je za po gradu i okolini a unutrašnjist je mogao lako da pohaba ako često ulazi i izlazi (verovatno zbog posla po sto puta na dan)
Uvek pričate o nekom ulaženju izlaženju u auto misliš da ovo vozi neki kurir ili šljaker? Ili tražiš neki razlog da objasniš sebi zašto je sve iskrljano unutra na 123 iljade?

Back