- Poruka
- 84.831
Nisam ni obraćao pažnju na ovaj Civik, nego sad vidim - 315 konja? WTF
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oko 300ks je standard danas za te hot hacheve .. Dobar je taj Civic tu nema dileme
Ne prodaji zazalices ako ima dobru km .Pokrij ceradom i nek stoji..U zadnjih par godina im je cena poprilicno porasla ..
Ti kako zineš tako lažeš npr koliko sam ja prešao sa svojim autom. Mogu misliti kako tek onda lažeš kupce.Pa ti si sa Coradom presao 5000 km za 15 godina pa sta mislis da li je ovo svakodnevni ili vikend auto?
Iz mog ugla gledanja je i dosta presao.
A navodno sam napisao jer cu videti kad stigne i kakva mu je seevisna istorija.
2015. godište je efikasno 10 godina vožnje, a to je nekih 15000 km godišnje. Za zapad to i ne mora da bude neka kilometraža naročito ako je dobrim delom po autobanu. Ali, nije zanemarljivo. Koliko sam shvatioo, poprilično se razumeš u auta pa znaš da proceniš šta propada sa vremenom (godište) a šta sa vožnjom.Iz mog ugla gledanja je i dosta presao.
Treba napraviti tu kilometražu za 10 godina.Japanci imaju jako dobar enterijer, po fotkama ove honde što je dule okačio auto ima pravih 230-300 kkm.
Kako nije jedu se ovde na krstarici žalili ljudi da u oglasima pišeš jednu kilometražu a kada nazovu kažeš da je duplo veća? Tebi je to sve ok meni i mnogima nije. Ne zanima me auto koji je prešao pola miliona km.Pa ti si presao za 15 godina 80k km sa obicnim autom a sa Coradom se ne vozi tako pogotovo sto si se sam zalio kako ti je trosio kao tenk.
Zakljucak se sam namestio.
A ko laze vide svi na forumu i podsmevaju ti se sta god da napises.
Ja kako sam izlagao kupce govori cinjenica da niko jos nije osuo paljbu po meni ni na jednom forumu za ovih 15 godina i stotine prodatih kola na tim forumima pa prema tome poklopi se usima.
Jedan ko vrata za tebe.![]()
Molim? Moja sestra dok je radila preko svaki dan do posla i nazad 150 km.Treba napraviti tu kilometražu za 10 godina.
To je i za njihove uslove puno čak i ako je uglavnom autoput u pitanju.Molim? Moja sestra dok je radila preko svaki dan do posla i nazad 150 km.
Uvek pričate o nekom ulaženju izlaženju u auto misliš da ovo vozi neki kurir ili šljaker? Ili tražiš neki razlog da objasniš sebi zašto je sve iskrljano unutra na 123 iljade?To je i za njihove uslove puno čak i ako je uglavnom autoput u pitanju.
A za takve stvari se tipično ne uzima sportski auto nego neki koji malo troši ili je barem udoban. Nisam se vozio u tom modelu ali sam imao Civic Ex (luksuzni model sa svim dodacima što su mogli da se sete) i znam da nije neka udobnost. Ovaj sportski je za po gradu i okolini a unutrašnjist je mogao lako da pohaba ako često ulazi i izlazi (verovatno zbog posla po sto puta na dan)