20 godina od Tjenanmena

Dakako da je islo samo ti nisi bas upoznat.
Komite i chetnici su sve to radile ali protiv arnauta,dok je sada na tom mestu najjaca alijansa u ubiverzumu.......mali detaljcic koji ti je promakao ;)

BTW,kako su ono beshe chetnici prosli?:mrgreen:

Stvar principa?
Pa ti se ovde deklarises kao europejac i protiv upotrebe vojne sile protiv shiptara,gde je sad tu princip?

Gde je odlicna prilika?ja sam se prijavio u vojni odsek da me prvog pozovu,nesto mi ne zvoni telefon niti iko kuca na vrata......a nisam ni cuo nesto na vestima?dakle lazes ko i obicno ;)

Ovo ja pricam non stop,ne slazem se u potpunosti ali je tako :ok:

Aha, sad se još i praviš pametan pa si kao upoznat. Ti četnici nisu razmilšljali o sovjoj stražnjici, već su se borili bez obzira kako će proći. Borili su se za srpstvo, nisu mislili na sebe. Ako si mogao doa pretiš ovde, kk oto da ne mseš da svoj život daš za Srbiju? nema tu prijavio se u vojni odsek, nemoj tu da se foliraš. Znap da vojska nešće imati sa tim veze, da si hteo mogao si sam da nešto preduzmeš. Ako Arapi mogu da se islam zabiju u Dve kule, gde je tvoje srpstvo iščezlo? A da, najjača vojna sila na planetim pa nije dobro da svoje dupe staviš na rešeto... kako rekoh Živojin Mišić bi te se gadio...

Pa štaak oje najjača vojna sila? Da li su oni kaplari napustili svoj po

Aha, sad se još i praviš pametan pa si kao upoznat. Ti četnici nisu razmilšljali o sovjoj stražnjici, već su se borili bez obzira kako će proći. Borili su se za srpstvo, nisu mislili na sebe. Ako si mogao doa pretiš ovde, kk oto da ne mseš da svoj život daš za Srbiju? nema tu prijavio se u vojni odsek, nemoj tu da se foliraš. Znap da vojska nešće imati sa tim veze, da si hteo mogao si sam da nešto preduzmeš. Ako Arapi mogu da se islam zabiju u Dve kule, gde je tvoje srpstvo iščezlo? A da, najjača vojna sila na planetim pa nije dobro da svoje dupe staviš na rešeto... kako rekoh Živojin Mišić bi te se gadio...

Pa opet ti brkas babe i zabe . To su nekad Srbi bili cetnici i pravili cetnicku akciju u Makedonji i na Kosovu . Ali su iza sebe imali srpsku drzavu, koju su Srbi vodili i celo srpsko staniovnistvo koje je volelo beskrajno svoju zemlju . . A sad Srpske drzave nema , niti srbi vode srbiju , a pogotovo nema rodoljubivog stanovnistva u tom broju ;l.

Nego , tedo da ti kazem.... pustti olimpijakosa , To je jedan slidzija . Samnom ti treba da se nadjes . Ja imam laku ruku . Neces ni osetiti . Olimpijakos bi te mozda isprebijao .. grubijan je to . Ja sam jedan covek koji drzi do higijenskih metoda ....:lol:

Da se vratimo temi .... Kina je jedna respektabilana sila . Sve je bogatija i proizvodno mocnija . Jacaju u svakom pogledu , a neke pognoze kazu da ce oni biti vodeca svetska sila uskoro , a u svakom pogledu . ...

Da nisu uradili to na tom trgu , danas bi bili Americko-Britanska kolonija .

:mrgreen:

Malkice si se pogubio.......:mrgreen:
:hahaha:

Jedino vojska ia sa tim veze,a sprecavaju je glasovi takvih mentola nalik tebi.........znas ti to veoma dobro,nego se kao sto ti kazes foliras ;)

Pa ja nisam istrauatizovani arapin :mrgreen:

Sve u svemu :hahaha:

Pa opet ti brkas babe i zabe . To su nekad Srbi bili cetnici i pravili cetnicku akciju u Makedonji i na Kosovu . Ali su iza sebe imali srpsku drzavu, koju su Srbi vodili i celo srpsko staniovnistvo koje je volelo beskrajno svoju zemlju . . A sad Srpske drzave nema , niti srbi vode srbiju , a pogotovo nema rodoljubivog stanovnistva u tom broju ;l.

Nego , tedo da ti kazem.... pustti olimpijakosa , To je jedan slidzija . Samnom ti treba da se nadjes . Ja imam laku ruku . Neces ni osetiti . Olimpijakos bi te mozda isprebijao .. grubijan je to . Ja sam jedan covek koji drzi do higijenskih metoda ....:lol:

Tek 1910. vojna obaveštajna kreće da to organizuje.A OVK je to radila samoinicijativno. Jašari nije imao neku zaledjinu, to je bila porodična gerila. Sad OVK su smeli, a patriJote odavde nesmeju da rizikuju svoj život? ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-a pusti, on je kukavica. A ti ako si agresivan lepo dole pa imaš sa kim da se boriš. Ja sam pro.evropski nastrojen, ne ka DS, jer oni imau fašističku prošlost posredstvom ORJUNE, tako da ja nisam agresivan. Da jesam ne bih ništa drugo radio več se nalazio sa ovim što mi prete da ih bijem. Ali nisam tako da ja zastupan europejske vrijednote i pacifizam.

:mrgreen:

Malkice si se pogubio.......:mrgreen:
:hahaha:

Jedino vojska ia sa tim veze,a sprecavaju je glasovi takvih mentola nalik tebi.........znas ti to veoma dobro,nego se kao sto ti kazes foliras ;)

Pa ja nisam istrauatizovani arapin :mrgreen:

Sve u svemu :hahaha:

Ma nemaš ti šta da čekaš. Da li je onaj zločinac Jašari nešto čekao? Ako su oni koje pljujete imali petlju da udare na treću vojsku u svetu, naravno da izginu zbog toga, šta ti čekaš onda kukavice'

Гвирдионе још се ниси уморио?

Naravno da nisam. Nego da se vratimo Tjenanmenu. Kina je ideološki isključiva zemlja. U Kini ne postoji ni jedna druga politička patrija sem komunističke. Religija je praktično zabranjena, a religiozne ljude ponekad strpaju u konc logore. Poneki od njih izgube i organe koje onda prodaju na tržištu ili šta već sa njima rade, nemam pojma. Dakle, ne bi u Kini bilo slava i popova, sve bi to Kinezi pozatvarali kao "opijum za narod". Skroz je nespojivo da pobornici ideja konzervativizma podržavaju Kinu koja je ultra modernistička zemlja koja negiura svu tradiciju, sem one ideološke koju slede. Dalje, sam Tjenanmen je nešto odvratno je r su tu ubijali nenaoružan narod. Ko god se pali na ubijanje slabijih od strane jačih je ništarija i nema veze sa srpstvom. I crnogorstvom jer je to blizak etički kod. Čojstvo i junaštvo. Ja ovde ne vidim ni jedno ni drugo. Junaštvo je nešto što se dokazuje pobedom u odnosu na druge. Čojstvo je nešto što se dokazuje pobedom nad samim sobom i tako štitimo neke druge, recimo one slabije od nas. Svega toga na Tjenanmenu nema. Ne vidim kako iko ko se poziva na srpsku tradiciju može davidi išta dobro u tom dogadjaju?

Pa za šta služite vi moderatori?

Čovek već ko zna koliko strana podstiče ljude na rat i ubijanje drugih nacija, a vi sedite skrštenih ruku?

Isto kao kad je meni pisano da ću biti ubijen, da će mi smrskati kićmu lošatom i slično. Ili kad je pisano da su svi Albanci prljavi i ružni. ja ne potstičem na nasilje, ja sam protiv nasilja. Ja sam opostavljam jednu dilemu u centar pažnje, a to je zašto niko od vas 'što srbujete i razmećete se ovde nije imao petlju da na bilo koji način nešto uradi protiv NATO na Kosovu. Moliću lepo, tokom devedesetih opozicija je pravila velike mitinge, bili su sukobi sa policijom, bila su hapšenja, premlaćivanja i opozicija je sve izdržala. To je u velikoj meri bila opozicija orijentisana nati-nasilno i za evropske vrednosti, što ne znači da se nismo tukli sa muriijom po ulicama. Sve to vreme mi smo mislili da će uletei neki SRS ioli SPS simpatizeri da se polivaju sa nama, sečćam se na nekim mitinzima bi se mi malo krupniji postavili po obodima, tk odasm opazili da žene na demonstracijama budfu unutra, ako nas napadnu da mi primimo taj prvi udar i da nji zaštiitmo. PA onda nestane osvetljenja na trgu, polu mrak, mi mislimo to je to i samo čekamo u grču odakle će da krene i kako ćemo da reagujemo. I ništa se ne dogodi. Danas opozicija nije u stanju da se skupi na mitingu koji bi imao 5000 ljudi. A kamoli da se polivaju sa murijom, da ih neko hapsi, da ih po novinama i televitzijama prozivaju da su izdajnici i pored toga da puštaju slike zverstava sa ratišta što su nama radili. Danas im je najćei problem što su imali prilog oi mitingu od minut, a ne od tri minuta. Gde je tu hrtabrost i o čemu onda pričamo ovde? Svima su vam puna usta Srbije i Kosova i diopada vam se Tjenamen, ali gde je tu srpstvo? 1300 kaplara su znali da moraju da čuvaju položaj. I znali su ishod. I ostali su. To je srpski. Imati ideal i boriti se za njega. Počiniti zločin nije srpski. I to je ono što razlikuje neke od nas ovde i neke od vas ovde. ma koliko se svi vi busali u grudi da ste Srbi, to što pričate nije srpski.

Back