- Poruka
- 6.481
Dakako da je islo samo ti nisi bas upoznat.
Komite i chetnici su sve to radile ali protiv arnauta,dok je sada na tom mestu najjaca alijansa u ubiverzumu.......mali detaljcic koji ti je promakao
BTW,kako su ono beshe chetnici prosli?
Stvar principa?
Pa ti se ovde deklarises kao europejac i protiv upotrebe vojne sile protiv shiptara,gde je sad tu princip?
Gde je odlicna prilika?ja sam se prijavio u vojni odsek da me prvog pozovu,nesto mi ne zvoni telefon niti iko kuca na vrata......a nisam ni cuo nesto na vestima?dakle lazes ko i obicno
Ovo ja pricam non stop,ne slazem se u potpunosti ali je tako![]()
Aha, sad se još i praviš pametan pa si kao upoznat. Ti četnici nisu razmilšljali o sovjoj stražnjici, već su se borili bez obzira kako će proći. Borili su se za srpstvo, nisu mislili na sebe. Ako si mogao doa pretiš ovde, kk oto da ne mseš da svoj život daš za Srbiju? nema tu prijavio se u vojni odsek, nemoj tu da se foliraš. Znap da vojska nešće imati sa tim veze, da si hteo mogao si sam da nešto preduzmeš. Ako Arapi mogu da se islam zabiju u Dve kule, gde je tvoje srpstvo iščezlo? A da, najjača vojna sila na planetim pa nije dobro da svoje dupe staviš na rešeto... kako rekoh Živojin Mišić bi te se gadio...
Pa štaak oje najjača vojna sila? Da li su oni kaplari napustili svoj po