20 godina od Tjenanmena

pa dobro to i nije tako losha ideja
al po meni je to suvisehe exkluziva
a i nisam za pomaganje tudjeg turizma
nego neko blato,neka peshcara,mochvara da se ogradi s 4 strane postave tornjevi i bodljikava zica i tamo vrshi humano prevaspitavanje svih "gradjanskih inicijativa za slobodfno demokratsko drushtvo,severnoatlanski pakt srbije itd."pushtanje 24 H neprekidno na slushalice rodoljubive pesme,lishavanje sna,korishcenje lopate u terapijske svrhe i tako te pedagoshke metode korekcije devijantnog ponashanja
a ako ne upali tenk je iz raja izasho shto bi rekli bratja kinezi

Nemoj ti meni tu neko mučilište gde vas je mnog, kako te nije sramota siso? Maštaš o tome da prevaspitavaš one koji ne mogu da se brane. Mučio bi malo, a? Nemoj sad ti meni tu neko premlaćivanje zatvorenih ljudi koji ne mogu da se brane.Lepo sam ja govorio da su i ti sa Tjenmena, a i vi ovde samo jedna velika gomila kukavičkog ološa.

Nemoj ti meni tu neko mučilište gde vas je mnog, kako te nije sramota siso? Maštaš o tome da prevaspitavaš one koji ne mogu da se brane. Mučio bi malo, a? Nemoj sad ti meni tu neko premlaćivanje zatvorenih ljudi koji ne mogu da se brane.Lepo sam ja govorio da su i ti sa Tjenmena, a i vi ovde samo jedna velika gomila kukavičkog ološa.

Haha, sta si se pomamio k'o da si pobeg'o Kinezu ispod gusenice?

Hahahahah

ali to je za tvoje dobro
da ne zavrshish ko slobodarski kinezi pod tenkom
bila bi velika shteta!

Ipak je ovo što ja nudim humanije,nema greške.A i ''braća'' mogu da ih prevedu u katoličanstvo ili u cvećke,a oni bi se raspametili.Možda neko od njih poljubi i stopalo Papi jednog dana.

Šta je siso, a i tebi se diže kad tenkovi gaze nenaoružane? isto kao što ti se dizalo kad u Crnoj reci nekog drže dok ga biju? A sam da se sa nekim potučeš to ti je misaona imenica' To ne valja, tu bi moglii da dobijete malo. ne ide to tako. Lada su malog KIarmapu izvlačili a Tibeta, nisu išli tenkovima. Išli su gerilski sa lakim napružanjem, uglavnom uzijima. Kad su se spuštali sa Tibeta kineske patrole na kojesu nailazili nisu preživele. To su radili uglasvnom rukama i hladnim naoružanjem. Grupa je bila sastavljena od uglavnom Skandinavaca, a vodio ih je Danac. Inače bivši danski specijalc. e to je bila vojna akcija i tu kinezima nisu pomogli tenkovi. Dakle šta čekaš, Kosovo i tebe zove.

Tenk je iz raja izaso.

Mislim da je ovim ovde sve receno.

Znaš,. iz tenka i BTR-a se malo vidi, to su oni mali prozorčići. Nije to baš puno za muškaece. A pogotovo što su tenkisti, koliko se ja sećam uvek neki sitni i nikakvi. A ja već opisah vojnu akciju u kojoj je ... karmapa izveden živ i zdrav sa Tibeta. A po rečima vodje tima... citiram "mnogo ih je ostalo mevih po padinama Tibeta". Ni jedan iz tima nije nastradao. Misli sad i dalje malo o tome kako su tenkovi dobri, ali --- neki Kinezi ipak nisu baš imali sreće, znaš?

Ma mojne me novih 500 godina čekanja. Kosovo te čeka, izvoli dole pa i gerilu. A ovo za tenk, možeš samo da me poljuipiš tamo gde sunce ne sija.

Којих петсто година, не планирам толко да живим, а за те перверзне ствари на релацији мушко-мушко нисам заинтересован. Нађи неког сличне либерално-евроатлантиђанске орјентације, од мене можеш добити само плаћен смештај у поправно-рекреативном центру ''Ашовом по кичми'', а ако не ни то не упали радо ћу ти дати и за једносмерну карту. Бирај дестинацију Гоби ил Сибир, а тамо ће те преузети руско-кинеска браћа под третман до опоравака.

Znaš,. iz tenka i BTR-a se malo vidi, to su oni mali prozorčići. Nije to baš puno za muškaece. A pogotovo što su tenkisti, koliko se ja sećam uvek neki sitni i nikakvi. A ja već opisah vojnu akciju u kojoj je ... karmapa izveden živ i zdrav sa Tibeta. A po rečima vodje tima... citiram "mnogo ih je ostalo mevih po padinama Tibeta". Ni jedan iz tima nije nastradao. Misli sad i dalje malo o tome kako su tenkovi dobri, ali --- neki Kinezi ipak nisu baš imali sreće, znaš?

Takvi nekako kao ti :mrgreen:

BTW,ne bejah u tenkovskoj,ali sve sto znam da su bili nisu bas sitni :roll:

inache za tog dalaj lamu je prava pricha mnogo mutnija..kako saznajemo iz nezvanichnih izvora u bejingu
ogavni deda se neshto muvao s maloletnicama pa morao da zapali...jer kinesko zakonodavstvo to ne prashta
ali taj probisvet je odavno poznat organima gonjenja narodne preublike kine i bice podvrgnut zakonskim sankcijama za svoje probisvetsko i nemoralno ponashanje

Zovite hitnu, OD :(

Ma nemoj. Lako je biti mučitelj i heroj u udobnosti svog doma i za tastarurom. Tamo na onoj temi ko je bio u ratu svi kao bili. A 70% njih tad bili deca. Misliš da je to lako? Misliš da je super kad neko puca na tebe? kad ti pucaš u nekoga? Al izato maštati, ako ona ništarija, da se muće zatvoreni ljudi je lako: Super je identifikovati se sa nekim u tenku koji gazi nenaoružane studente, a junačino? A kad te neko pita što ne slediš srpsku komitsku tradiciju, onda se kao nešto kočoperiš i praviš pametan? 1910.godina. Srpska odbrana zadužuje djenerala Božidara Jankovića-Božu i obaveštajnog oficira vrhovne komande srpske vojske Milana Vasića, člaba Vrhovne uprave tajne organizacije "Ujedinjenje ili smrt", da organizuju upućivanje komita i četnika na Kosovo i Metohiju. Misliš da su oni maštali o tenkovima? Misliš da su oni maštali da muče zatvorene ljude? To su bili vojnici i operativci. To su Srbi kakvi vi nikad nečete biti. I oni bi takve kao šo ste vi ovde streljali.

Back