Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Komunizam je kuga iz jevrejske kuhinje od koje je obolelo previše Srba.
Nema drugog objašnjenja za ljude koji podržavaju gaženje tenkovima .

Komunjare, jašta.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Komunjare, jašta.
Komunjare, jašta.
Svi ovi pacenici koji glorifikuju nasilje, pokolje i masovne zlocine, naravno ako se isti ne sprovode nad Srbima-onda nisu u redu, imaju veliki psihicke probleme. Patoloska je pojava toliko se vezivati za destruktivnost-u korenu je njihova autodestrukcija. Doduse, bili bi jako dobri robovi , o kojima svaka prava domina sanja. Vole da im se naredjuje, vole bol i patnju, i uzivaju u tome. Posle par samara bili bi pitomi kao kucici.![]()

Само ви верно следите цивилизацијске трендове и пресвелне вредности и ово ће вам бити последње што ћете видети
![]()
![]()

E ovako se resavaju stvari. E da je Sloba izveo tenkove ili artiljeriju 5og...sad bi ziveli ko ljudi![]()
Volis da te gaze? Imam jednu dobru drugaricu, dominu, mogu da te preporucim.![]()
Gde si se baš ti prepoznao.![]()

О реалности написаног распитај се код жутих флека састављених са асфалтом Трга небсеског мира, чеченским борцима за слободу, далај лами и младим тибетаницма у егзилу као и седморици урбаних техеранских студената
Када прибавиш информације јави 

е да и оне што шиптаре што пробише два тенка 

Ево обрисао сам слине, а ти си и даље глупи даље је 100*100=1000, и даље ти је ћале конструктор тенкова, а другар у мосаду, и даље је бантам пробио 2 тенка, а најновије сазнање је да је претстављени М84аб1 уствари руски Т90. Keep firing
![]()

Nego, da li su ovde svi odali priznanje bratskoj, nesvrstanoj Kini na odlucnom suzbijanju one narkomansko-liberalne pobune?
Mislim da bi bio red da se na ovoj temi prestane sa praznim naklapanjima i da svi zajedno Kini kazemo "cestitamo!" i "hvala!"
![]()
Ja sam ovaj levo, ti si ova desno!