Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.330
Samo za kolegu manje_zlo, jedan kultni hit srpskih kantautora...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Којих петсто година, не планирам толко да живим, а за те перверзне ствари на релацији мушко-мушко нисам заинтересован. Нађи неког сличне либерално-евроатлантиђанске орјентације, од мене можеш добити само плаћен смештај у поправно-рекреативном центру ''Ашовом по кичми'', а ако не ни то не упали радо ћу ти дати и за једносмерну карту. Бирај дестинацију Гоби ил Сибир, а тамо ће те преузети руско-кинеска браћа под третман до опоравака.
dobro ti si poznati perverznjak ovde![]()
Takvi nekako kao ti
BTW,ne bejah u tenkovskoj,ali sve sto znam da su bili nisu bas sitni![]()
I mrachna sila zla pravo iz pakla devedesetih, sa guchijevom ljubichastom treshom bash kakvu je imao Knele, pumps patikama i kajlom oko vrata.![]()
Ma lažeš ti sve. A tebe naročito čekam. Takav delija, a još nije u komitskoj četi. Ili su OVK mnogo veći muškarci od tebe pa su imali muda da se bore?

ja nosim samo air max i kappa trenerkeI mrachna sila zla pravo iz pakla devedesetih, sa guchijevom ljubichastom treshom bash kakvu je imao Knele, pumps patikama i kajlom oko vrata.![]()

Ovaj Gwydion iz strane u stranu poziva na rat i nasilje, a moderatori ni prstom da mrdnu.
Sramota u šta se ovaj forum pretvorio.
Gde me cekash?![]()
Gde me cekash?![]()
I mrachna sila zla pravo iz pakla devedesetih, sa guchijevom ljubichastom treshom bash kakvu je imao Knele, pumps patikama i kajlom oko vrata.
Победоносцев:U krevetu!
Dakle šta ono rekosmo, što i ti nisi već dole?
Gde me cekash?![]()
Nikad vise devedesete!
Zauvek osamdesete, pogotovo osamdeset deveta, posebice Trg Tjenanmen!
![]()
Ne chuje baka, sine...
Obrazuj me.ja nosim samo air max i kappa trenerke
i oko vrata nosim samo zlatne lancuge
gde se seti pumps patika![]()

I žvaćeš onu zelenu Mint žvaku, i to isključivo otvorenih, nakrivljenih, usta.
I nosiš trenerku šes' brojeva manju, tako da ti se vide bele čarape.
I nosiš tamne cvikere na vr' glave, bilo da je dan ili noć, leto ili zima..
I zemunku, naravno.

Dakle šta ono rekosmo, što i ti nisi već dole?

Odma' bi griz'o...![]()
![]()
Brat je sada kupio par, pravo iz devedesetih, crne, sa onim ljubichastim sa strane na djonu dole...![]()

Jesam,nego cekam da se ti popnes![]()
Nje čak ni duhovito. Kosovo krvari a ti izlazip po gradu i visiš po netu, takve kao ti bi stari četnici streljali.

Другарице из Кине лече и најтеже пацијенте попа Бранислава и искорењују најдубље трауме, последице либерално демократске мисли.
![]()
Ti se ovde nesto boris protiv rata...
Pa ti glasaj za chetnike pa ce idemo,ne moz' nishta na svoju ruku
Ti se ovde nesto boris protiv rata,sledeci put uzmes listic zaokruzis Vjericu Radetu pa ce idemo,dotle...........![]()
Gde se bre bori protiv, već pet strana smara sa tim pozivanjem na rat.
Gori je i od samog Derera!
Gde se bre bori protiv, već pet strana smara sa tim pozivanjem na rat.
Gori je i od samog Derera!

I žvaćeš onu zelenu Mint žvaku, i to isključivo otvorenih, nakrivljenih, usta.
I nosiš trenerku šes' brojeva manju, tako da ti se vide bele čarape.
I nosiš tamne cvikere na vr' glave, bilo da je dan ili noć, leto ili zima..
I zemunku, naravno.

Ja kupio 2 pre neki dan![]()

A-a, nije to išlo tako. Komite i četnici su često bile grupe kojebi se samo organizovale i ubacile se na Kosovo da se bore. tek od 1910. se to malo organizuje od strane vojne obaveštajne. Dakle što si ti još tu?

Samo stvar principa. Lako je biti internet heroj, kad su već ratoborni evo im odlična prilika. Sa reči na dela, srpstvo se dokazuje puškom, ne rečima.