• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NevenaBGD:
Ako si ti iz hrvatske onda me podseti kako je zagrebacka parada prosla!?? Molim te! Nesto se ne secam! I nemojmo zapocinjati temu demokracije u SVIM balkanskim zemljama!! Imam brdo argumenata pogotovu za hrvatsku gde zivim 6 meseci godisnje! Pozdrav!

evidentno je da ne živiš u Hrvatskoj
jer nebi lupetao

ove godine je bila Internacionalna Gay parada i došli su iz svih krajeva jugoistočne Europe tj. balkana
i nije bilo incidenata
a popratli su ih svi mediji
a jedna lezbijka iz Srbije je davala intervju kako je Hrvatska mnogo liberalnija zemlja nego Srbija
gdje je gotovo nemoguće organizirati tako nešto
a da ne dođe do eskalacije nasilja i mržnje

stoga ne laprdaj....zzzz

max73:
O demokratiji mozemo pricati kada ja budem mogao slobodno da se parkiram u centru Zagreba, Splita i drugim delovima Hrvatske, kao sto sav normalan svet u Beogradu moze. Sto se tice pedera, lezbejki... meni licno ne smetaju, ali ne vidim razlog da se toliko dize prasina raznim paradama i drugim glupostima.
max parkiraju se slobodno gdje želiš

samo ti preporučam ne blizu stadiona i mjesta gdje su bile masovne grobnice što ih je Jugo vojska na čelu sa slobom ostavila
zasobom

P.S.
da ja dođem u Bg i parkiram auto kraj Zvezdinog stadiona
sumnjam da bi ostao čitav

Bi sigurno veruj mi. Samo sam ti hteo reci da ova tema nema veze sa time. Svuda ima raznih idiota i nemoj pogresno da me shvatis, moja najbolja drugarica je sa Korcule...
A sto se pedera tice i svih onih koji hoce da setaju, neka to rade, ali pri tom neka ne gnjave druge sa tim...

Kyo, jesi li zaboravio ovogodisnji "incident" kada su dve Spanske lezbejke pretucene na plazi u Hrvatskoj? Najveca ironija je u tome da su ih mlatili skoro svi ljudi sa plaza, pa i policajci... Zato, nemojmo biti jednostrani, ok?

kyo:

samo ti preporučam ne blizu stadiona i mjesta gdje su bile masovne grobnice što ih je Jugo vojska na čelu sa slobom ostavila
zasobom

P.S.

kao prvo ja sam zensko! Nik je NEVENA!! I bilo bi u skladu sa demokracijom da se obracas bez laprdaj i ostalih stvari! Bilo bi lepo kad bi mogla da se oslobodis svog gneva i da parkiras svoj auto gde god zelis ovde ti se nista ne bi desilo! Dok to s hrvatskom nije slucaj! No necemo potezati tu temu! Ne vidim gde si uspela da nadjes mesta da pomenes i jugo vojsku i slobu na temi o pederima! To je zaista umetnost! Ali i to treba znati!
Pozdrav!

kyo:

zasobom

P.S.

well, auto bi ostao citav, ali ti sa takvom crnom slikom o srbiji, i ruzicastom slikom o ljepoj vasoj sigurno ne bi bas dobro prosla... mislim draga moja, ovo je bas uvredljivo... znas verujem da je bilo masovnih grobnica koje su u hrvatskoj ostavili za sobom srbi, ali kao protivargument reci cu samo ovo: moj brat je 86-te bio vojnik jna stacioniran u sinju, a zatim u splitu... poslednjih nekoliko meseci proveo je kao vezista u lori, i sve sto je odande poneo u secanju (mislim iz lore) odnosilo se na satelitsku televiziju i debelog domaceg macka koga je sa drugovima hranio mesnim nareskom. mislim da oni koji su na istom mestu boravili nekoliko godina kasnije imaju mnogo krvavija secanja, ako ih uopste imaju (mnoge pokriva crna zemlja) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
sta ces, decko je imao srece :roll:

Silent Bob:
Kyo, jesi li zaboravio ovogodisnji "incident" kada su dve Spanske lezbejke pretucene na plazi u Hrvatskoj? Najveca ironija je u tome da su ih mlatili skoro svi ljudi sa plaza, pa i policajci... Zato, nemojmo biti jednostrani, ok?
ne kažem da kod nas toga nema
ima na žalost
ali žalosno da Zagreb koji je manja metropola nego Beograd ima više sluha za takvu populaciju

NevenaBGD:
kao prvo ja sam zensko! Nik je NEVENA!! I bilo bi u skladu sa demokracijom da se obracas bez laprdaj i ostalih stvari! Bilo bi lepo kad bi mogla da se oslobodis svog gneva i da parkiras svoj auto gde god zelis ovde ti se nista ne bi desilo! Dok to s hrvatskom nije slucaj! No necemo potezati tu temu! Ne vidim gde si uspela da nadjes mesta da pomenes i jugo vojsku i slobu na temi o pederima! To je zaista umetnost! Ali i to treba znati!
Pozdrav!
Nevena sve treba znati...
:lol: :lol: :lol:
i umeti :)

nego oprosti ako te povrijedih
ipak prema ženama sam kavalir
i baj d vej
muško sam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back