Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja stvarno nemam nista protiv pedera...ali dalje od mog dupeta!!!!dsa:oni imaju neki poremecaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
NevenaBGD:Ako si ti iz hrvatske onda me podseti kako je zagrebacka parada prosla!?? Molim te! Nesto se ne secam! I nemojmo zapocinjati temu demokracije u SVIM balkanskim zemljama!! Imam brdo argumenata pogotovu za hrvatsku gde zivim 6 meseci godisnje! Pozdrav!
max parkiraju se slobodno gdje želišmax73:O demokratiji mozemo pricati kada ja budem mogao slobodno da se parkiram u centru Zagreba, Splita i drugim delovima Hrvatske, kao sto sav normalan svet u Beogradu moze. Sto se tice pedera, lezbejki... meni licno ne smetaju, ali ne vidim razlog da se toliko dize prasina raznim paradama i drugim glupostima.
kyo:max parkiraju se slobodno gdje želiš
samo ti preporučam ne blizu stadiona i mjesta gdje su bile masovne grobnice što ih je Jugo vojska na čelu sa slobom ostavila
zasobom
P.S.
da ja dođem u Bg i parkiram auto kraj Zvezdinog stadiona
sumnjam da bi ostao čitav
kyo:max parkiraju se slobodno gdje želiš
samo ti preporučam ne blizu stadiona i mjesta gdje su bile masovne grobnice što ih je Jugo vojska na čelu sa slobom ostavila
zasobom
P.S.
da ja dođem u Bg i parkiram auto kraj Zvezdinog stadiona
sumnjam da bi ostao čitav
Pederu jedan...Maxy:Do skoro sam mislio sve najgore o pederima,moram priznati misljenje mi se promenilo.Ok su ****** koji priznaju sebi i drugima da su to sto jesu
ne kažem da kod nas toga nemaSilent Bob:Kyo, jesi li zaboravio ovogodisnji "incident" kada su dve Spanske lezbejke pretucene na plazi u Hrvatskoj? Najveca ironija je u tome da su ih mlatili skoro svi ljudi sa plaza, pa i policajci... Zato, nemojmo biti jednostrani, ok?
Nevena sve treba znati...NevenaBGD:kao prvo ja sam zensko! Nik je NEVENA!! I bilo bi u skladu sa demokracijom da se obracas bez laprdaj i ostalih stvari! Bilo bi lepo kad bi mogla da se oslobodis svog gneva i da parkiras svoj auto gde god zelis ovde ti se nista ne bi desilo! Dok to s hrvatskom nije slucaj! No necemo potezati tu temu! Ne vidim gde si uspela da nadjes mesta da pomenes i jugo vojsku i slobu na temi o pederima! To je zaista umetnost! Ali i to treba znati!
Pozdrav!