• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kyo:
kako se odnosite prema manjinama
vidi se očito i na primjeru gaj parade u Beogradu gdje ste mlatili pripadnike GLBT populacije u mirnom prosvjedu
toliko o slobodama i demokraciji u metropoli balkana

Vi u HR ih slobodno podrzavajte, kod nas to jednostvano ne moze da prodje.

Nisam za nasilje, ali nije mi zao sto se to desilo.

Ja mislim da oni koji mrze pedere i lezbejke imaju problem sa svojom sexualnoscu tj nesigurni su u tom smislu (ne mislim da su obavezno i oni homoseksualci/ke). Ali jedino ne volim kad je bilo ko agresivan i posto poto mora da pokaze i iskaze neke stvari koje nikog ne zanimaju. Gey parade su mi potpuno neshvatljive i ne vidim cemu sluze? Osim nametanju svojih izbora drugima!

kyo:
vidi se očito i na primjeru gaj parade u Beogradu gdje ste mlatili pripadnike GLBT populacije u mirnom prosvjedu

Ako si ti iz hrvatske onda me podseti kako je zagrebacka parada prosla!?? Molim te! Nesto se ne secam! I nemojmo zapocinjati temu demokracije u SVIM balkanskim zemljama!! Imam brdo argumenata pogotovu za hrvatsku gde zivim 6 meseci godisnje! Pozdrav!

Goddess of the far east:
Koliko predrasuda imaju neki od vas.Koliko ih poznajete?Moguće je da je baš neko iz vaše bliže okoline drugačije seksualno opredeljen,ali je prinuđen da to krije.Kako znate da će vaš sin ili ćerka biti heteroseksualni?U slučaju da ne budu šta ćete sa njima.Naravno neki od vas imaju sliku o dva tipa u krevetu,a šta je sa emotivnim odnosima?Hajde budite iskreni i recite da li poznajete barem jednog geja.

Eto mene jos jednom :) E to za cerku i sina si mi procitala misli bukvalno! Da li to znaci da ako sutra....verovatno kod onih koji diskriminisu ljude na taj nacin vole i da biraju kakva ce im deca biti! Nece ih voleti bezuslovno nego ce ih verovatno genetski modifikovati da odgovaraju njihovim standardima! :roll: :lol: 8-)

kyo:
O demokratiji mozemo pricati kada ja budem mogao slobodno da se parkiram u centru Zagreba, Splita i drugim delovima Hrvatske, kao sto sav normalan svet u Beogradu moze. Sto se tice pedera, lezbejki... meni licno ne smetaju, ali ne vidim razlog da se toliko dize prasina raznim paradama i drugim glupostima.

****** se kurche a treba da se predaju,
Jer znaju da su pukli a shatro se ne daju
Znam da sam plajer jer me Qrve na ulici gledaju
Al to ne znaci da njihovi ortaci ne treba reket da mi predaju.

:lol: :lol:

Ma da biti homosexualac je bre bolest.Zesca bolest.koju nam neki nasi geni preenose sa kolena na koleno.Droga koja se neleci.Jednostavno nesto sto se zavlaci pod kozu.Jednom osetiti ku-rac je isto sto i jednom uzeti heroin.Onda nemozes vise bez njega.Jednosatvno ti je pred oicma u mozgu i glavi.Ko jos moze nesto sto je bog stvorio a nama ljudima dao na mogucnost koriscenja.Odbaciti.Tesko.

Ipak biti homosexualac neznaci i uopste nemora znaciti i biti okarakterisana kao bolest.
Sta su ljudi koji siluju,koji ubijaju.Sta su nasi cetnici,sta su nemci bili i sta su partizani.
Sta su ljudi koji puse(sami sebe ubijaju)sta su zene koje abortiraju.Sta smo svi mi mucenici na ovom chatu.Zar nam bog nije dao snagu govora a mi piskaramo ovde sa nevidljivim bicima.Sta ste vi da se pricate protiv nekog ko i nije kao vi.I sta sam ja da imam pravo da vas ubedjujem da niste u pravu!
Biti drugaciji je potreba svih nas.Svi i jesmo drugaciji a sve sto je drugacije od nas samih je i cudno.Pa zato i u nedostatku pametnog izraza koristimo BOLEST kao izgovor za nesto sto neshvatamo.
Svi smo mi bolesni neki mlo vise neki malo manje.
s erazlokom da neki od nas mozda i jesi homosexualci.Zadovolji srecni i bez mrznje prema onima koli to nisu.

Ja jedino sto znam to je da umem da volim i da mi treba ljubavi vise od svega na svetu.Za nju zivim zbog nje se budim i bez nje nestajem.
Volim nekog ko me srecnim cini i koga ja srecnim cinim.On je neko ko zasluzuje moju ljubav.
Pre njega sam imao samo moje kuce koje je primalo svu tu ljubav sada mora a je deli.
Pa zar to nije lepo.Voleti i biti vljen.A ko je i sta je to sto nam ljubav pruza.U ovom nenormalnom svetu je najmanje bitno

nit ih mrzim, nit ih volim samo zatosto su homoseksualci... i za jedno, i za drugo potrebno je mnogo vise od toga.......a nisi bas ni originalan, ovo pitanje je postavljano sto puta, na dvesta razlicitih nacina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back