gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Схватам ја проблем. Ја читам шта пише и мислим својом главом о томе. Но, црква каже да ја немам шта да мислим већ да слушам "паметније" да ми објасне.sve u svemu, ja mislim, da ti to nisi dobro shvatio
Па Лот ко вели, каква је корист од педерастије, него ево моје ћерке, и још невине (то да мало заслади понуду) мож од тога да испадне нека корист (дете). Онако се само џаба троши семе? То наравно зато јер га је Бог научио шта ваља а шта не? Обашка то што помињеш доминацију и потчињавање у вези педерастије а то се наравно не односи на силовање жена?lot spasava dva andjela, a sodomiti kazu vidi ga ovaj bi da nam sudi, daj njega cemo sad da...
ne redi se o tome da su zene manje vredne, vec da su prirodni i logicni interseksualni, a ne homoseksualni odnosi za koje rekoh da su proizvod dominacije i potcinjavanja...
Lot nudi pederima cerke?Па Лот ко вели, каква је корист од педерастије, него ево моје ћерке, и још невине (то да мало заслади понуду) мож од тога да испадне нека корист (дете). Онако се само џаба троши семе? То наравно зато јер га је Бог научио шта ваља а шта не? Обашка то што помињеш доминацију и потчињавање у вези педерастије а то се наравно не односи на силовање жена?
A gosti su bili samo ljudi, jer pojam andjela, kao duhovnog bica je uveden na 4-tom Lateranskom saboru 1215 god.Lot nudi pederima cerke?
Mislite da lot ne zna sta su ******?
Zna, ali zeli da im pokaze koliko su mu vazni gosti, ali i zna da ovi cerke nece hteti.
Znaci pored ovoga sto Mi citamo , i naravno drzimo za tako, kod ovog tvog pitanja moze se na netu naci vise prica.Уништење Содома. Лотово спасење. Гријех кћери Лотових.
Ако хоћеш да читаш између редова, да и ја додам. Испред Лотове куће се скупио ЦЕО град, како каже и старо и младо. У том граду су живели и хетеросексуалци, као например Лотови будући зетови, што је уредно поменуто. Твоја претпоставка да је Лот знао да ови неће његове ћерке не пије воду.Lot nudi pederima cerke?
Mislite da lot ne zna sta su ******?
Zna, ali zeli da im pokaze koliko su mu vazni gosti, ali i zna da ovi cerke nece hteti.
ajd sad ti kad mislis svojom glavom, reci mi da l' si cuo za ovog epstajna koji se navodno ubio u zatvoru, a cujemo da je ucenjivao svetsku elitu za pedofiliju[ocigledana bolest dominacije i potcinjavanja]... ja tebe sad pitam je l' ima u ljudskoj istoriji slucaj uporediv sa ovim sa silovanje zena? pa ti sad mislis svojom glavom da ja pravdam silovanje zena, ali opet ti kazem - nisi ti to dobro shvatio, nije ni glasnik, ali on je izgubljeni slucaj. Poenta je da je silovanje zena pojedinacni kriminal, a ovo je organizovani kriminal, da se propagira homoseksualizam, a u cilju legalizacije pedofilije. Ukljuci mozak.Па Лот ко вели, каква је корист од педерастије, него ево моје ћерке, и још невине (то да мало заслади понуду) мож од тога да испадне нека корист (дете). Онако се само џаба троши семе? То наравно зато јер га је Бог научио шта ваља а шта не? Обашка то што помињеш доминацију и потчињавање у вези педерастије а то се наравно не односи на силовање жена?
Naravno da pije.Ако хоћеш да читаш између редова, да и ја додам. Испред Лотове куће се скупио ЦЕО град, како каже и старо и младо. У том граду су живели и хетеросексуалци, као например Лотови будући зетови, што је уредно поменуто. Твоја претпоставка да је Лот знао да ови неће његове ћерке не пије воду.
Šta je tačno knjiga Postanak ili knjiga Mojsijeva?
Šta je prvo stvoreno čovek ili životinje?
Da li je prva žena stvorena kad i prvi čovek ili je prvo stvoren Adam pa od njegovog rebra Eva?
Postanak 2,18 I reče Jahve, Bog: "Nije dobro da čovjek bude sam: načinit ću mu pomoć kao što je on. Postanak 2,19 Tada Jahve, Bog, načini od zemlje sve životinje u polju i sve ptice u zraku i predvede ih čovjeku da vidi kako će koju nazvati, pa kako koje stvorenje čovjek prozove, da mu tako bude ime. Postanak 2,21 Tada Jahve, Bog, pusti tvrd san na čovjeka te on zaspa, pa mu izvadi jedno rebro, a mjesto zatvori mesom. Postanak 2,22 Od rebra što ga je uzeo čovjeku napravi Jahve, Bog, ženu pa je dovede čovjeku.
1. Mojsijeva 1,25 I stvori Bog zvijeri zemaljske po vrstama njihovijem, i stoku po vrstama njezinijem, i sve sitne životinje na zemlji po vrstama njihovijem. I vidje Bog da je dobro. 1. Mojsijeva 1,26 Potom reče Bog: da načinimo čovjeka po svojemu obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cijele zemlje i od svijeh životinja što se miču po zemlji. 1. Mojsijeva 1,27 I stvori Bog čovjeka po obličju svojemu, po obličju Božijemu stvori ga; muško i žensko stvori ih.
U to vreme svaki stranac je bio primecen, i glas o strancima u mestu se brzo sirio.i da, Lotova zena je razglasila da su im dosli gosti/isla da trazi soli u komsiluku, stvarno/ pa se narod okupio pred njihovim vratima i trazio ove da se pojave
ovo je iz nekih popratnih jevrejskih knjiga tako sam cula
ima logike![]()
Ispravno je i jedno i drugo.I u vezi Sodome, Gomore i Lota sve ste stavili pod lupu umesto pod mikroskop
Lotovi potomci nisu jevreji vec njihovi neprijatelji, narodi u rangu samaracana. Incesta je uvek bilo, nazalost i danas ima takvih slucajeva i potomci iz ovakvih zajednica ne treba da odgovaraju za krivicu roditelja.
U to vreme svaki stranac je bio primecen, i glas o strancima u mestu se brzo sirio.
Ljudi nisu imali cim drugim da se bave.
Stranci su bili izvor informacija i izazivali su interesovanje i radoznalost.
Do kuce lotove je moglo da ih vidi stotine ljudio.
Ispravno je i jedno i drugo.
Jer je Mojsije pisao sve 5 knjige.
Isus Naivin je dopisao kraj, smrt Mosjijevu.
Mk 12:19 Učitelju! Mojsije nam napisa: Ako kome brat umre i ostavi ženu a dece ne ostavi, da brat njegov uzme ženu njegovu i da podigne seme bratu svom.
Mk 12:24 I odgovarajući Isus reče im: Zato li se vi varate što ne znate pisma ni sile Božje?
Mk 12:25 Jer kad iz mrtvih ustanu, niti će se ženiti ni udavati, nego su kao andjeli na nebesima.
Mk 12:26 A za mrtve da ustaju niste li čitali u knjigama Mojsijevim kako mu reče Bog kod kupine govoreći: Ja sam Bog Avraamov, i Bog Isakov, i Bog Jakovljev?
Mk 12:27 Nije Bog Bog mrtvih, nego Bog živih. Vi se dakle vrlo varate.
Jn 1:45 Filip nadje Natanaila, i reče mu: Za koga Mojsije u zakonu pisa i proroci, nadjosmo Ga, Isusa sina Josifova iz Nazareta.
Pa iz dogadjaja je jasno da su ih videli i logicno je dok idu do Lotove kuce da ih vide ljudi.Moglo je da ih vide na stotine ali to nigdje u SZ ne pise, ako ti tvrdis da su bili zapazeni ko sam ja da sumnjam u tvoje misljenje i razmatram pratece jevrejske zapise. Kako god, bilo mi je simpaticno kako je zena opet kriva
misljenja su podeljena ko je autor prvih pet knjiga