Žene su i dan danas ženstvene, ja ne znam gde Vi muškarci, gledate.

AhaM, mora da obuče kako ti kažeš suknju, haljinu i da ima dugu kosu, dobroC, znači, sada sam već polu - žena, do kraja posta, mozda budem i prividjenje, ali hrabro koračam, dalje...

AjD da vidim dalje, šta treba prokomentarisati...a, da...Ne heklam, ne vezem, i ne pletem, dakleM pride još jedan miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinuuuuuuuuuuuus.

O, znači, to sma trebala da budem, da sam tada zadobila poštovanje. Puuuuuuuuuuuuu, pa što en rekoste, ja se živa pojela. Znači, zato su druge bolje?

Auuuuuuuuuuuuuuuuu. Da, da, golem mi je to propust.

Znači, ima i nade za mene, dajte beležnicu, da ja ovo sve ispribeležim.

Da, zimi nosimo ponekad pantalone, jel je ziiiiiiiiiiiiiiiiimsko bWe, ne sedim u kafani i ne pijem uopšte, a kamoli to bljaka bljak pivo. Da, ja očekujem uvek romantiku. Na manje ne pristajem, znači samo puka i suvaaaaaaaaaaaa romantika. kako ne moze? Ima da moze. Mora.

Kako se bre to izražavaš, nauči aman. Niko tu nije iz životinjskog sveta, pa samim tim niko nije ni zenksa, ni ćiribu, ćiriba, nego žena, devojka, premna tome, molim te ja, Isterivaču djavolčica, lepo se obraćaj ženskoj populaciji, ok?

Bome treba paziti i maziti zenski rod, a sve Vas koji drugojacije mislite

lepo po turu, da se "dozovete" pameti.

Naravno, da se ne slažem. Ti nisi znao da ja ovde večiti kontriram zenomrscima, onima što od pola jutra mrze sebe a od pola dana popodne citav svet, i one koji ne postuju Ljubav kao emociju?

E, pa da. Prema tome, nikako se ne mogu sloziti.

♥