Kako izgleda idealan muškarac ???

da bi muskarac bio idealan mora da postoji idealna zena a to je ko sto svi znamo trazenje igle u plastu sena, tako da je svaki koji ima osnovne funkcije koje zene traze, a to su da mu ne pada tj. da mu se dize, da zaradjuje i koliko toliko ume da razmislja, sasvim solidan izbor za njinu zadovoljstinu gde ce u snovima da nadomeste ono o cemu mastaju a sto nikad nece da nadju

Poslednja izmena:
da bi muskarac bio idealan mora da postoji idealna zena a to je ko sto svi znamo trazenje igle u plastu sena, tako da je svaki koji ima osnovne funkcije koje zene traze, a to su da mu ne pada tj. da mu se dize, da zaradjuje i koliko toliko ume da razmislja, sasvim solidan izbor za njinu zadovoljstinu gde ce u snovima da nadomeste ono o cemu mastaju a sto nikad nece da nadju
Kako to?A ono uzor tipa konj na belom princu i tako to,nikom nista?

ovako izgleda pola idealnog muskarca :aha:
a koja mu polovina fali?
Tako, reci joj ! Šta mi fali !

Da idealan, ali za potapanje kupusa u kaci........
radio sam i to !

Idi bre, koji idealan od ovijeh?
Ovo neki kipovi za muzej. :sad2:
sve je to isti čovek - ja !

proporcije su ti dobre.... mada deluješ nisko da bi bio idealan, svaki segment treba da je duži, a i pitanje kakav si u faci....
u faci sam super, ali visina zavisi od monitora koji koristiš. Ako povežeš komp na 38-inčni TV , onda ću da budem mnogo viši !

Kako to misliš "dobre proporcije, ali sam nizak" ?! Po čemu si zaključio da sam nizak kada na slikama nema ničega prema čemu bi procenio moju visinu ?!
Ako kažeš da imam dobre proporcije, to onda znači da nema ničega što "štrči" , pa samim tim nema ničega po čemu bi zaključio da sam prenizak.

Kako to misliš "dobre proporcije, ali sam nizak" ?! Po čemu si zaključio da sam nizak kada na slikama nema ničega prema čemu bi procenio moju visinu ?!
Ako kažeš da imam dobre proporcije, to onda znači da nema ničega što "štrči" , pa samim tim nema ničega po čemu bi zaključio da sam prenizak.

dobre proporcije - to znači da su odnosi svakog segmenta međusobno usklađeni, npr dužina ruku u odnosu na visinu i širinu ramena. imaš npr ljude sa rukama do zemlje, ili neke sa kratkim rukama itd.
na osnovu dužine potkolenice, rekao bi da si visok negde 172cm. sigurno nemaš 180cm. a da bi bio idealan treba da si oko 190. samo frajer te visine može da šeta odbojkaški građen tip devojke.
ne znamo kakav ti je oblik glave, nije li ti lice preširoko, ili suviše izduženo? imaš li simetrične crte?

dobre proporcije - to znači da su odnosi svakog segmenta međusobno usklađeni, npr dužina ruku u odnosu na visinu i širinu ramena. imaš npr ljude sa rukama do zemlje, ili neke sa kratkim rukama itd.
na osnovu dužine potkolenice, rekao bi da si visok negde 172cm. sigurno nemaš 180cm. a da bi bio idealan treba da si oko 190. samo frajer te visine može da šeta odbojkaški građen tip devojke.
ne znamo kakav ti je oblik glave, nije li ti lice preširoko, ili suviše izduženo? imaš li simetrične crte?
iz tvojeg stava (da je 190cm idealan muškarac koji "odnosi sav plen") ja stičem utisak da ti niže ljude smatraš za nekako kao prirodne gubitnike (možda grešim) ? zato mi je nekako kontradiktorna tvoja izjava da "imam dobre proporcije, ali sam prenizak" ?
ponavljam, sa mojih slika se ni po čemu ne može uporediti moja visina, nema pored mene nijednog poznatog objekta koji bi poslužio za upoređivanje.
ako si ti došao do zaključka da ja imam dobre proporcije(što valjda znači da ti se čini da imam dobru građu) ,
kako si došao do zaključka da ipak nisam "dovoljno" visok(što valjda znači da ti se čini da nemam dobru građu) ???

i pitao bih te, da li je u osnovi tvoje procene nečije ne/idealnosti:- estetika (lepota, skladnost) ,
- ili nekakav sirovi darvinizam "jači/veći odnosi sve" ?

zanimljivo mi je to, jer i ja imam neke tripove gde se ložim na lepo telo, ali mi se čini da ja to nekako pozitivnije doživljavam od tebe.
tvoji stavovi su mi nekako mračni i poražavajući, kao "ko je viši, lepši, taj uživa, a ko je niži, ružniji, taj jede izmet" (ovo malo karikiram).

ja lepotu u svojoj svesti koristim kao neki lajtmotiv, nešto čemu treba stremiti ali u vedrom duhu.
koristim to kao pozitivan motivator da se u životu poboljšavaš, ili bar što duže održavaš na nekom nivou.

za publiku:
pre oko dve godine 2010-2011 sam se zanimao ovde na forumu sa kačenjem svojih golih slika, pa evo jedne teme gde ima dosta slika i (meni) dosta zabavnih i duhovitih replika.

a tada sam i na Slike forumasica i forumasa dosta kačio, evo jedne , ostalo sami tražite.

Back