Pad medijskog mraka 2:Soroš kupuje Pink

мене више занима г. Жвељко,
шта сад кад му пријатељи и сусједи заплене јахтицу?

Том ЈУЛ-овском ђубрету Митровићу треба "заврнути шију"..... олош један... па то ако уради.... ја не знам .........:dash: све ми је потаман само ми још Сорош лично фали овде......:dash:

Том ЈУЛ-овском ђубрету Митровићу треба "заврнути шију"..... олош један... па то ако уради.... ја не знам .........:dash: све ми је потаман само ми још Сорош лично фали овде......:dash:
Pa već je on tu ,preko tog njegovog SBB-a pola Srbije ima internet i kablovsku .

Е сад ће да буде гледан у пм,
јер кад граџанство сазна тко је власник, сви ће прећи да гледају праву и поштену ТВ, који држи пријатељ.

Gradzanstvo gleda ko indijske serije emituje. Bas ga briga ko je vlasnik.

Nego, svi svetski mediji kazu da Sorosh kupuje zlato. Sta ce mu sada Pink?

Ja sam čuo da će navodno da vaskrsne svoju BK televiziju , a moguće da će od Avale uzeti frekvenciju i infrastrukturu .

Avala radi na frekvenciji bivseg Treceg kanala, koja jedina pored RTS1 ima DVB-T u VHF opsegu što bi u prevodu značilo
da TV Avala poseduje frekvenciju koja se u budućnosti prelaskom na digitaliju može bez ikakvih tehničkih problema i smetnji koristiti za dva digitalna kanala
tako da bi potencijalni kupac Avale, kupovinom jedne tv ustvari uz ulaganja u digitalizaciju dobio dve tv :cool:

Ma ti si postavio ovaj besmisleni topik, a i sam zans da je to cisto lupetanje.

Ko se jos obogatio od medija?, pa jos nekakvog srpskog govneta.

Finanisrao je on debelo b92, ali je i njih odyebao kada je dosla demokratrija i tu se i zavrsilo njegovo prisustvo u Srbiji.

ti ne znaš ili se praviš da ne znaš? eo saće čika korto da ti objasni
mediji nemaju ulaz dobara samo izlaz, a taj izlaz ima opseg od 0 eura pa do beskonačno, a još
ako imaš u vlasništvu na korištenje nešto što se zove nacionalna frekvencija što je u rangu sa nacionalnim blagom
jer u celoj Srbiji postoji sveukupno 7 frekvencija u spektru, i ako je od 7 jedna tvoja - šta misliš u kolikim si gownima? :lol:

p.s. tiče se samo televizijskih frekvencija

Ал Банди,добро да си ставио читав текст,па се види колико су ти закључци натегнути"Митровић се састао са челним људима СББ-а који су заинтересовани да откупео УДЕО у његовој фирми,с тим да би он остао валсник већинског дела" какво преузимање и какве промене из овога теби следе је у сфери снова.
Сети се да је та телевизија после 5,октобра била (поред онога што је платила) натерана да уведе информативни програм,сети се ко га је направио под комесарском улогом Весића(ДС),ко су му били уредници и сада ми кажи како је пинк своју основну концепцију и функцију тиме променио.

Pa već je on tu ,preko tog njegovog SBB-a pola Srbije ima internet i kablovsku .

Pitanje je - a kako je SBB postao tako siroko rasprostranjen?
Ja znam da je bio plan da se napravi velika mreza PTT KDS... sto nije ucinjeno. A nije zato sto tupi monopolista Telekom nije dao pristup kanalima gde se nalaze ukopani vodovi. Telekom je inace cerka firma PTT-a.

I posle dovoljno birokratisanja SBB je narastao tako da mu sad ne mogu nista. Telekom sada konacno vise nema monopol, ali sada vise nije ni vazno.

Ако има неко на овом форуму да зна мађарски волео бих да ми каже шта на мађарском значи сорош. Ја чух да то значи посранко.

Гледах многе речнике али те речи не нађох, с'обзиром на његов утицај не би ме зачудило да се потрудио да се та реч избаци из речника.

Ако има неко на овом форуму да зна мађарски волео бих да ми каже шта на мађарском значи сорош. Ја чух да то значи посранко.

Гледах многе речнике али те речи не нађох, с'обзиром на његов утицај не би ме зачудило да се потрудио да се та реч избаци из речника.

Ma, da sve eksperti za Madjarski :roll:

in Hungarian, soros means "next in line", or "designated successor"; and, in Esperanto, it means "will soar"

born August 12, 1930, as Schwartz György

Djerdj Svarc

http://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros

Poslednja izmena:
Mene lično zanima kakva će biti programska šema kada gospon Švarc preuzme televiziju ? :think: Možda će davati politički korektni multi-kulti Grand sa muzičkim zvezdama iz celog regiona ,sa posebnim osvrtom na Kosovo . :think: A Saša Popović ima da promeni ime u Heršl .
Ne Herši, ima da se zove JANOŠ sa posebnim osvrtom na učenje ČARDAŠA...
Ali nas će Tijanić da odbrani od te pošasti, Vučić mu obećao opstanak

Back