Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Pa ti nisi džiber, a taksista ne može bez Grand parade.pink je najgledaniji? sve mi se cini da nije. ja recimo pink gledam jednom mesecno a i manje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti nisi džiber, a taksista ne može bez Grand parade.pink je najgledaniji? sve mi se cini da nije. ja recimo pink gledam jednom mesecno a i manje
Istina , zato mene nisu zvali na Soroševe seminare .
Nego ko je misteriozni kupac tv Avale ?![]()
мене више занима г. Жвељко,
шта сад кад му пријатељи и сусједи заплене јахтицу?
Pa već je on tu ,preko tog njegovog SBB-a pola Srbije ima internet i kablovsku .Том ЈУЛ-овском ђубрету Митровићу треба "заврнути шију"..... олош један... па то ако уради.... ја не знам .........све ми је потаман само ми још Сорош лично фали овде......
![]()
Moguće , mada taj ne kupuje ništa ,jedino ako može da mu se pokloni ,ili da ukrade .![]()
Е сад ће да буде гледан у пм,
јер кад граџанство сазна тко је власник, сви ће прећи да гледају праву и поштену ТВ, који држи пријатељ.
Možda hoće da da zlatu malo ružičaste nijanse .Gradzanstvo gleda ko indijske serije emituje. Bas ga briga ko je vlasnik.
Nego, svi svetski mediji kazu da Sorosh kupuje zlato. Sta ce mu sada Pink?
Ja sam čuo da će navodno da vaskrsne svoju BK televiziju , a moguće da će od Avale uzeti frekvenciju i infrastrukturu .
Možda hoće da da zlatu malo ružičaste nijanse .![]()
Ma ti si postavio ovaj besmisleni topik, a i sam zans da je to cisto lupetanje.
Ko se jos obogatio od medija?, pa jos nekakvog srpskog govneta.
Finanisrao je on debelo b92, ali je i njih odyebao kada je dosla demokratrija i tu se i zavrsilo njegovo prisustvo u Srbiji.
Okupirali su nas. Sad će zajedno s onim antenama sve Srbe da pretvore u zombije.Pa već je on tu ,preko tog njegovog SBB-a pola Srbije ima internet i kablovsku .
Pa već je on tu ,preko tog njegovog SBB-a pola Srbije ima internet i kablovsku .
Ако има неко на овом форуму да зна мађарски волео бих да ми каже шта на мађарском значи сорош. Ја чух да то значи посранко.
Гледах многе речнике али те речи не нађох, с'обзиром на његов утицај не би ме зачудило да се потрудио да се та реч избаци из речника.
in Hungarian, soros means "next in line", or "designated successor"; and, in Esperanto, it means "will soar"
born August 12, 1930, as Schwartz György
Ne Herši, ima da se zove JANOŠ sa posebnim osvrtom na učenje ČARDAŠA...Mene lično zanima kakva će biti programska šema kada gospon Švarc preuzme televiziju ?Možda će davati politički korektni multi-kulti Grand sa muzičkim zvezdama iz celog regiona ,sa posebnim osvrtom na Kosovo .
A Saša Popović ima da promeni ime u Heršl .
И даље очекујем некога ко зна мађарски да каже шта мисли о томе.