Колико смо до сада вратили, имаш неку рачуницу?
Бар оних Динкићевих 1000 еура да смањимо...

Фасцинира ме та ваша "математика", по којој ми од тих путева као држава немамо никакав приход, него само трошак изградње; никаквог прихода ни од сазиданих зграда, нико ту не плаћа кирије, дажбине...?
Порез?
И никад нигде ни једног озбиљног истраживања, доказа за изнете тврдње; сви ми треба да верујемо неким НВО порталима, сви треба слепо да следимо нечије "мајкеминевенке", личним фрустрацијама нарциса убеђених да су "закинути" у некој актуелној
подели позиција и признања?

Сваком, ко себи учитава ту интелигенцију, требало би одавно да види црвену лампицу аларма- да нешто није у реду.
А очи истера...

Да ли сте бар инстинктивно у стању да предвидите обим катастрофе тог концепта?
Као занемели посматрач тог спектакла, који се одвија између притупог режима и аутистичне опозиције- могу да одговорно изјавим- ту су обе стране штетне за интересе државе, народа и националног интереса.
И ћутљива већина се само мало мање гади на режим, али, ви- блокеји- занети својим самољубљем, упорним због све веће нессигурности у било какво покриће тог нарцизма- истрајавате у свом фијаску, у нади да ће се "нешто догодити", а режим у нади- да неће.
А велика, ћутљива већина чека- да пропаднете сви заједно, да овај народ "продише", сит и једних и других наметљивих и безобразних.