Зашто жене које имају лоше мужеве мање варају од оних које имају добре?

Molonlabe

Poznat
Poruka
7.225
Ето, питање је јасно.

Даћу један примјер. Жена има лошег мужа, пијаницу, није насилан, али дјелује да би могао бити, троје дјеце, живе сиромашно у недовршеној кући, а она вјерна и бори се као лавица.

С друге стране, гледам богато удату жену, образовану, муж такође образован, приватни бизнис, све супер, имају двоје дјеце, а она приводи студента да је опслужује и генерално одаје утисак бијесне жене?

Жене изгледа желе бити несрећне...

Ето, питање је јасно.

Даћу један примјер. Жена има лошег мужа, пијаницу, није насилан, али дјелује да би могао бити, троје дјеце, живе сиромашно у недовршеној кући, а она вјерна и бори се као лавица.

С друге стране, гледам богато удату жену, образовану, муж такође образован, приватни бизнис, све супер, имају двоје дјеце, а она приводи студента да је опслужује и генерално одаје утисак бијесне жене?

daj broj od rte bogate leba ti :lol:

eee pu prvi ! jednom i ja da se zapljujem !

Poslednja izmena:
Ето, питање је јасно.

našla pa zašla...

Ето, питање је јасно.

ova prva nema vremena :hahaha:
a ovoj drugoj muz nema vremena :hahaha:

Ova prva mozda nema slobodnog vremena a ova druga ga pak ima i previse. I to sa varanjem nema veze sa siromastvom ili bogatstvom vec sa moralom osobe.

Тачно је да је то до морала, али чини ми се да није баш у потпуност, напротив, дјелује би да управо ово о чему ти говориш, вишак слободног времена чини жену сконом варању...

Тачно је да је то до морала, али чини ми се да није баш у потпуност, напротив, дјелује би да управо ово о чему ти говориш, вишак слободног времена чини жену сконом варању...

pa ti sam odredjujes da li ces da imas visak ili manjak slobodnog vremena, tj ta zena

zato shto su zauzete pranjem nogu
losh oce da mu pere noge i to redovno

nikada se necu udati..nikada...

Пусти иронију, потребни су конструктивни постови набијени проницљивошћу и интелигенцијом.

Хајде, сад пробај поново.

i muskarca

mozda bes ima veze sa siromastvom, kad si na dnu egzistencije onda ne mislis mnogo o tome da li si srecan nego da prezivis, pa ako ti je muz pitom neces mnogo izvoljevati. mada kod nekih impulsivnih ni to ne pije vodu nego rade kako oce nekih boema

Па изгледа да је тако...

Жени никад не треба бити све потаман, мора нешто да је пати, да би остала фокусирана на праве ствари...

Back