Zasto je Djindjic ubijen?

Опет муљаш и лажуцкаш Нејебац2. Није Мајмунолики добио никакво одликовање.
То што ти називаш одликовањем добили су СВИ присутни на прослави
ДАНА ПОБЕДЕ у Москви. Ко је спречио београдске марионете да пошаљу и
они делегацију па да буду "одликовани"'?

Није их пустио Монгомери на излет ?!? :think:

"Samo nastavi..."

images

"Ne brini za Purdu, ko se kači sa Purdom, kači se sa mnom..."

images

Evo i iz istorije nečega... Mada nema direktne veze sa temom...

Ruski kozaci koji su pomagali ustašama u bitci kod obrova...

kozaci.jpg

Зар је неко стварно уверен да би прави разлог за атентат на премијера Ђинђића могао бити обелодањен само 8 година након атентата ?
Tačno tako.
Sedam vekova je trebalo proći da narod shvati da Vuk Branković nije izdao.
Ko zna koliko ovde prodje...

Тражење неке унутрашњо-политичке позадине атентата је процес којим се жели скренути пажња са праве позадине и навести јавно мњење да заиста поверује да се иза убиства премијера крије неки унутрашње политички фактор.

Najtačnije. U prilog tome ide i ova isturena analiza engleskog novinara koji namerno
usmerava narod na čisto unutrašnje probleme.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/451879-Guardian-Zoran-Đinđiċ-Kvisling
Dok se mi izmedju sebe svadjamo da li je bio kvisling ili nije, koze pojedoše kupus..
Sto puta ponovljena laž, postaje istina.

Политичку позадину убиства премијера треба тражити у иностранству.Ако и постоји нека унутрашње политичка позадина атентата она је директна последица неке друге иностране политике.

Tačno.

Kao sto rekoh, Djindjic je bio Nemacki igrac i vukao je na njihovu stranu. Onaj ko razume da zapad nije samo zapad i da interesi Nemacke i SAD su babe i zabe, taj ce mozda i da shvati.
Države ujedinjene oko Nemačke -> jača Evropa, jači evro-slabiji dolar;

Ko čuva osumljičene za ratne zločine, Mladića i Hadžića i tako nas konfrontira sa prirodnim saveznicima EU i NATO? Rusi!

Sve je moguće.. ..čak i da ga Ameri čuvaju.
Dok je god on nepronadjen, nema nama ulaska u EU.

Aha... Zato je odmah došao kod ružice da izjavi saućešće Kolin Pauel...

A ko je došao od Rusa?

Bilo tako....Možda joj je tada rekao da ne talasa...ko će ga znati.

Đinđiću je glave došla borba za Kosovo !
Ulagao je napore da ga zadrži u Srbiji,zakačio se sa svetskim projektantima,
počeo da im brlja po projektima na kojima je decenijama rađeno i......
Morao je biti likvidiran radi spašavanja globalističke koncepcije za Balkan !

Ubili su ga sposobni kriminalci i nesposobni politicari.

Tako je - Kostunica je jednostavno odlucio na smrsi konce americi , NATO , EU .. veoma uspesno je to odradio - oni nisu smeli ni da susnu i ostavili svog saveznika na milost i nemilost mracnim snagama , jer bi cena koju bi platili uplitanjem u Kostunicine planove bila previsika ...

Kostunica je pred ocima citavog sveta razvalio zestoku samarcinu americi i EU i pokazao da su to obicni tigrovi od papira . :okok:

Kukavicka amerika je povila rep jer sa Kostunicom se nije zezati .

Tesko onom koga amerika brani i EU hrani - stara narodna . :think:

Tim potezom je Kostunica samo demoinstrirao svoju neogranicenu moc i jednim potezom zgazio amerku , EU , NATO , progresivnu Srbiju i njene evropske perspektive - ko bager zabu ...

Poslednja izmena:
Ко то нису патриоте.Они који су бранили свој народ*

Комплетан политички и војни врх државе је оптужен пред трибуналом.Знаш ли ти то?

Da ne bude zabune. Bez ikakvog osvrta na motive ratova koje smo vodili, onaj ko IZGUBI rat ide na gubiliste ili na sud. Mi smo izgubili rat. To je nesto sto su Srbi uglavnom zaboravili kako izgleda - biti gubinik u ratu, jos od Kosova i turske invazije. Pa nam je izgleda jako tesko da to shvatimo.

Nasa rukovodstva, i vojno i politicko, su se igrala zivotima, buducnoscu, imovinom svih nas kada su krenuli u rat.
Kada krenes u rat, ne smes ga izgubiti. Ako izgubis, prodjes onako kako smo mi prosli.

Jako mi je krivo sto niko nije izasao (bar ja nisam cuo) i objasnio ovom narodu, kratko i jasno, u DJINDJICEVOM stilu, sustinu - da je njegovo rukovodstvo i vojska IZGUBILA RAT (stavise, 5-6 njih). I da je zbog toga prosao kako je prosao.

Ja sam poreklom potpuno van "uze Srbije", 75% Krajisnik, 25% sa Kosova, mada sam rodjen i ziveo u Beogradu. Mene gornje cinjenice jako bole, i da sam ja vodio iste te ratove ne bi ovako zavrsili sigurno, cak i da sam ih izgubio. Ali cinjenice su cinjenice, a ovo je malo u Zoranovo ime. Srbijo, shvati da si (sramno, ali nazalost to nije bitno) IZGUBILA rat(ove) i otuda sledi mnogo toga sto smo morali kao nacija da istrpimo, ne najmanje po pitanju dostojanstva.

Ovo je off-topic, ali me vise nervira to oko naseg junackog rukovodstva.
Takodje nikako da shvatimo da bi MI, Srbija, trebali najvise da sudimo i osudimo i Milosevica i mnoge druge, gde vojska zauzima vrlo znacajno mesto, za ono sto su ucinili (a nije trebalo) i ono sto nisu ucinili (a trebalo je) i u tim ratovima (kad su ih vec zapoceli) i van njih (sto se tice unutrasnje situacije u samoj Srbiji - pljacka, inflacija, sund, mafijasenje - ukratko, 90-te, cije pogubno delovanje nazalost osecamo i to snazno jos uvek).

Poslednja izmena:
Ајде сад лепо
сви по једну тему о "Ђикију"

Да докажемо нашу неугасиву жељу
да никада не одустанемо од идеја
највећег визиЈонара

Baš vam smeta taj Đinđić, a? I mrtav vam smeta? Pa taj čovek je bio najveći sin koju je Srbija izrodila, pa sad kad ste ga ubili, opet vam smeta? Gazite po njegovom imenu osam godina posle smrti i to sve s velikim slovima. Nećete ga lako ubiti, on je sad moćniji nego kad je bio na vlasti. Živi u mozgovima velikog broja Srba, a protiv toga Srbija 18. veka nema šanse. Zovite ga izdajnikom, komunistom i lopovom, kriminalcem i ološom, to samo govori o vama... Postojanje Zorana Đinđića mrvi svakoga ko i dalje želi da ostavi ovu baruštinu našoj deci u amanet. Ali džaba, delo i ideje Premijera se primaju samo u glavama pametnih ljudi, a takvih je sve više. Ne možete nam ništa, ne možete mu ništa...

Baš vam smeta taj Đinđić, a? I mrtav vam smeta? Pa taj čovek je bio najveći sin koju je Srbija izrodila, pa sad kad ste ga ubili, opet vam smeta? Gazite po njegovom imenu osam godina posle smrti i to sve s velikim slovima. Nećete ga lako ubiti, on je sad moćniji nego kad je bio na vlasti. Živi u mozgovima velikog broja Srba, a protiv toga Srbija 18. veka nema šanse. Zovite ga izdajnikom, komunistom i lopovom, kriminalcem i ološom, to samo govori o vama... Postojanje Zorana Đinđića mrvi svakoga ko i dalje želi da ostavi ovu baruštinu našoj deci u amanet. Ali džaba, delo i ideje Premijera se primaju samo u glavama pametnih ljudi, a takvih je sve više. Ne možete nam ništa, ne možete mu ništa...

Bilo bi lepo da je tako.Ali nije:neutral:

Baš vam smeta taj Đinđić, a? I mrtav vam smeta? Pa taj čovek je bio najveći sin koju je Srbija izrodila, pa sad kad ste ga ubili, opet vam smeta? Gazite po njegovom imenu osam godina posle smrti i to sve s velikim slovima. Nećete ga lako ubiti, on je sad moćniji nego kad je bio na vlasti.
Ove ideje moramo izbeći...Znamo ko je bio najveći sin ranije i ko je bio 90.-tih...Tu paralelu moramo izbeći.

И опет:

Само се олош и фукара, и последње дно људско радује Ђинђићевом убиству, и то гнусно дело подржава.

Речју - сви који раде за српске непријатеље.

Остали су испраног мозга, збуњени и слуђени.

За неке од тих има још времена да схвате.

Bre Limunka,
neko "ispranog",
a neko ga i nema .....

Svako ko Đinđića "kuje u zvezde"
bi pod hitno
trebao svoje mesto da traži u onoj drugoj grupi ....

Hbte, čovek mrtav već 8 godina,
a neki doživljavaju orgazam samo na pominjanje imena ....
Lika ....

O delima .....
Ma ko te pita .....

Ove ideje moramo izbeći...Znamo ko je bio najveći sin ranije i ko je bio 90.-tih...Tu paralelu moramo izbeći.

Jedna je korišćena u marketinške svrhe, druga je plod malo kvalitetnije analize. Iako svako može povući tu paralelu, to ga samo može degradirati kao kompetentnog. Jedno je da je Đinđić živ i da izlazi na izbore, pa da vodimo računa o paralelama, ali s današnje tačke gledišta, on je traser jedne zdrave i bezvremenske teorije razvoja Srbije, i kao takva ona ne može biti obezvređena ili zloupotrebljena. Dakle, nemoj da se cimaš oko toga, ionako ne postoji način da svi polemišu na tu temu.

Back