Istina o 10 Bozijih Zapovesti

• Začetnik teme Začetnik teme nonk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A da, zaboravio sam, posle 21.12.2012 zauvek ostavljamo djavola iza sebe i sve te nove religije odnosno sekte odnosno ideologije (hriscanstvo, islam itd) bice proslost. To je dan kada ce covecanstvo konacno da pobedi antihrista ili hrista za kog se sve vreme pretstavlja i da mu kaze zdravo za sva vremena.

Ovo mu, nekako, dođe kao pročanstvo. Zar se nisi naučio na tuđim grešakama. Naime, nikad ne "prorokuj" uz označavanje određenog datuma, utoliko pre što će taj dan doći veoma brzo. Nemoj posle da se vadiš, kao što su i svi tvoji pethodnici, nekim greškama u proračunu ili proceni.

Ne radi se ovde o raspecu, to je zlo i ne treba to deca da gledaju. Ne treba ni da slusaju da je tamo neki isus bio razapet na krst i koje su mu sve strahote radili. To daje pogresnu vodilju deci i puni ih strahom i mrznjom.
Ne treba ni da cuju za bilo koji oblik religije, niti da se prekrste kad citaju 10 bozijih zapovesti. Samo treba da ih pred svaki cas procitaju. U njima niceg loseg nema. Pre upisa deteta u skolu nek se svaki roditelj slozi da je saglasan da njegovo dete ucestvuje u tome i resili smo problem te prirode koju si naveo.

@Refeer
Procitao sam tvoje postove, ti si niko i nista i ne zasluzujes odgovor od mene, te i necu da ti odgovaram. Koji si ti matrag naspram mene koji sam bog? Ko si ti da trazis od mene da ja tebi odgovaram nesto? Ti si niko, ponizni sluga koji nikom da nedostaje na ovoj planeti nece kad umre. A ja sam bog.
Kad budes meni ravan, javi se da pricamo. Dovidjenja do tad. ;)

Izvini na vremenu koje sam ti oduzeo čitajući moje postove. Nisam znao da neko ko veruje u 10 zapovesti i teži utopiji, jednakosti i sreći može drugom čoveku da kaže da je niko i ništa, naročito što ne zna ko je taj čovek, čime se bavi i šta je u živou učinio.
Možda ću nedostajati svojoj deci? Meni je i to dovoljno.
Da li sam tebi ravan... meni nije želja da se merim sa bilo kim, ja imam svoj život i tačno znam šta od njega tražim i kako ga živim. Imam hrabrosti da priznam svoje greške, da se izvinim za greške koje načinim. I trudim se da ih ne ponovim.
Ako ništa drugo, imam snage da odgovaram na sva postavljena pitanja od strane sagovornika u raspravi.
Ja sam to čemu ti težiš (ali se tako ne ponašaš) našao. To i tebi želim, najiskrenije.

Pored Vas takvih, još malo, neće čovek moći slobodno da razmišlja, jer ako se kojim slučajem razmišljanje tog čoveka ne poklapa sa razmišljanjem Vašeg sveta, biće deklarisan kao autističan ili u najmanju ruku psihički poremećen. Mnogo si izgubljen i uplašen brate, ali to ne vidiš. Da nisi izgubljen i uplašen, ne bi imao potrebu da svet oko sebe, koji ne razumeš, osuđuješ tako što ga deklarišeš kao autističan. Tom deklaracijom, Ti podižeš zid, barijeru, između Vašeg i Njihovog sveta. A činjenica je da postoji samo jedan svet, i da je svet šarolik. I dobro je dok ne postane sasvim loš.
Pitam se, da si kojim slučajem živo u vreme, kada je Nikola Tesla govorio o osvetljenju celog sveta, da li bi i njega smatrao za autističnog?

Čovek je uvek mogao slobodno da razmišlja. Problemi nastaju kada pokuša da primeni ta svoja razmišljanja u praksi.
Nije razmišljao samo Tesla. Da smo ga sprečili da razmišlja, ceo svet bi osvetlio Edison. Ionako je bio na dobrom putu. :mrgreen:
I Hitler je isto razmišljao. Tako je smislio da treba da istrebi Slovene i prisvoji njihove teritorije. Pored drugih stvari.

Čovek je uvek mogao slobodno da razmišlja. Problemi nastaju kada pokuša da primeni ta svoja razmišljanja u praksi.
Nije razmišljao samo Tesla. Da smo ga sprečili da razmišlja, ceo svet bi osvetlio Edison. Ionako je bio na dobrom putu. :mrgreen:
I Hitler je isto razmišljao. Tako je smislio da treba da istrebi Slovene i prisvoji njihove teritorije. Pored drugih stvari.

Tesla i Edison su razmišljali.
Hitler nije razmišljao, već je spekulisao, da je razmišljao, ne bi uradio ono što je uradio. Dakle, gledao je kako može nešto da zloupotrebi, kako bi ostvario neki svoj cilj.
Razmišljanje je privilegija i čast čoveka dobre duše i bogatog duha, a spekulacija je mana čoveka rđave duše i siromašnog duha.

Problem nastaje, kada se pokušava izjednačiti dobro i zlo, i kada se pokušava mistifikovati pojam dobra i zla, tako što se govori; ovo je dobro, ali u ovim slučajevima to nije dobro, nego je zlo. Pa se još kaže; ovo je zlo, ali u ovim slučajevima to nije zlo, nego je to dobro. E, to je čista 100% spekulacija, mistifikacija i demagogija.
Ne može dobro nekada biti dobro, a nekada zlo.
I ne može zlo nekada biti zlo, a nekada dobro.
Kao što istina ne može nekada biti istina, a nekada laž.
Dakle, ili je istina, ili je laž, ili je dobro ili je zlo.
Nema između.

Ovo mu, nekako, dođe kao pročanstvo. Zar se nisi naučio na tuđim grešakama. Naime, nikad ne "prorokuj" uz označavanje određenog datuma, utoliko pre što će taj dan doći veoma brzo. Nemoj posle da se vadiš, kao što su i svi tvoji pethodnici, nekim greškama u proračunu ili proceni.

Nije to prorocanstvo drugar, ne bavim se tim stvarima, koristim samo zdravu logiku.
Odakle mi to da tad pocinje prosperitet - sa natalnih karti. Ne znam tacno u koji znak covecanstvo i zemlja ulaze, probah da nadjem na netu nego ne znam kako to da nadjem, sve mi izbacuje na taj dan smak sveta, elem astrolozi kazu da se jedna losa epoha za covecanstvo tad zavrsava i pocinje neki nenormalni napredak za covecanstvo. Odatle meni da se smejem svima sto pricaju da ce smak sveta. A evo ti i moje naucno objasnjenje da su sanse nikakve za to:

Arheolozi kazu da je do sad bilo 4 izumiranja i masovnog unistenja na zemlji. Ukoliko je to tacno, treba da se plasimo misle svi, jel da? Misle tako samo oni koji ne ukljuce mozak i pustaju da im serviraju gluposti. Koliko postoji zivot na zemlji? Pre koliko su nestali dinosaurusi? Evo sta pise - pre about 65 million years ago, a postojali su 160 miliona godina.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dinosaur
Ovo sto se sad zavrsava je ciklus od 76 ili 72000 godina. Koliko se 76k sadrzi u 65 miliona? Skoro hiljadu puta! Znaci od zadnjeg izumiranja 900 puta je zemlja dolazila u ovu poziciju. Zasto ce to bas sad da bude? Koji smo to mi maler da bas sad to bude? A i sto mora uopste da to bude razlog za smak sveta? 900 puta smo prosli istu tacku i preziveli, proci cemo i 901. put.

Poslednja izmena:
A ovo za antihrista sam dosao iz toga kad sam shvatio da je hriscanstvo u stvari djavo.
Moram da budem iskren, biblijska prorocanstva ne treba prihvatati olako. Ali prihvatite ih mudro, ne ko volovi pred klanje da cekate svi. Djavo je pisao bibliju, ne Isus, a djavo se sve vreme upinje da se ovako nesto desi. Medjutim nece.
Ovo pricam tako da bi vernici to malo blize shvatili.

Elem ako se stvari postave tako da je hriscanstvo sve vreme bilo djavo, shvaticemo otkud tolika patnja vernika tokom tog hriscanstva. Ovo sto pominjete armagedon, onima u herosimi i nagasakiju je odavno bio taj armagedon. Desava se ceo zadnji vek, ali djavo hoce jos i ima jos samo malo vremena. Taj djavo se zove Vatikan, svo zlo je on iznedrio.

Slusaj sad ovo dobro, tj citaj:

Sve dolazi iz psihe coveka. Ukoliko pozitivno mislis, pozitivne stvari ti se i desavaju. Kosmos svoj usmeravas u dobrom i pravilnom pravcu.
Ukoliko pak mislis lose, desava ti se kontra, stalno neki maleri, da ti sad sve to ne objasnjavam potanko.
Elem, ljudska svest, taj bog u tebi je nesto nenormalno, nesto sto covecanstvo ne ume jos uvek da koristi namenski, vec to radi instinktivno, tj zavisi od karaktera do karaktera coveka.
E sad zamisli da celo covecanstvo misli da ce da bude smak sveta. Bice u tom slucaju, nema greske. Shvatio sam da se ljudi boje jer ne znaju nista u stvari. Gledas pink i vesti tu i tamo i to je to, odmaras mozak. I kad treba da razmislis, ti ga ne ukljucis. Sta ti serviraju, to je to. Medjutim na svu srecu, poprilicno veci broj ljudi ne gleda to kao istinu, antihrist gubi tlo pod nogama, tj ljudi se odvajaju od te nakaradne neprirodne nove religije unajvece. Zato i nece da bude nista tog dana. Odnosno, bice jutro nove ljudske civilizacije.
Prestacemo da budemo konacno zivotinje, a postacemo ljudi.

Slusaj sad ovo dobro, tj citaj:

Sve dolazi iz psihe coveka. Ukoliko pozitivno mislis, pozitivne stvari ti se i desavaju. Kosmos svoj usmeravas u dobrom i pravilnom pravcu.
Ukoliko pak mislis lose, desava ti se kontra, stalno neki maleri, da ti sad sve to ne objasnjavam potanko.

Problem nastaje zbog satanskog delovanja, tj. satanizacije čoveka, što kao posledicu ima to da čovek gubi veru u postojanje dobra i zla, kada se okreće strasti, gladi, što kao krajnji rezultat ima da čovek sve manje je sposoban da razlikuje dobro od rđavog. To je posledica toga, što se čovek udaljava od svoje vere u dobrog Boga, i okreće satanskim stvarima, satanskom načinu života.
A onda niti je čovek sposoban da pozitivno misli, jer ne može pozitivno da misli onaj, koji nije sposoban da razlikuje pozitivno od negativnog.

Da bi postali ljudi, odnosno bogu ravni i bogovi kako nam je rekao taj sto nam je dao 10 bozijih zapovesti a koji je sebe isto zvao bogom, a koji je bio covek kao mi, mi jedino sto smo trebali je da ih tumacimo na pravilan nacin. Medjutim, ljudsko zlo je napravilo hriscanstvo i izvrnulo sve nakaradno. Napravilo je i ostale nove lazne religije, sekte itd.

Stvarno verujem da je doslo vreme da to prestane. Ne trebamo ratove da vodimo, ne trebamo nikog da ubedjujemo, ne trebamo niceg da se odricemo. Ono sta trebamo je da kazemo deci da to citaju u skoli onako kako sam rekao.

Ljudska svest je cudo. Sto puta ponovljena laz postaje istina, culi ste to verujem? Zasto mi njima, nasoj deci, da ne kazemo istinu 100 puta? Ne 100, nego nek celo covecanstvo dokle god bude trajalo, a trajace mnogo, ove osnovne zakone ljubavi ponavlja iz dana u dan. Ne da ih naucis napamet, niko nece to da te prepituje, vec da ih citas. Umesto ocenas procitaj njih, batali ocenas, to je djavolovo maslo. Znamo da ih znas napamet, al ih procitaj svaki dan.

Religije ce prestati da postoje, nauka ce se razviti do nama neslucenih granica, nece nam biti jasno kako i zasto je neko u ovoj ljudskoj epohi isao u zatvor. Kriminal nece da postoji, nase danasnje ponasanje ce biti neshvatljivo ljudima buducnosti.

A sve vreme nam je stajalo pred nosem, ali opet nismo bili spremni za vreme isusa, medjutim sad jesmo.

Kad sam pomenuo generacije, nisam mislio u smislu otac-sin poboljsanja, vec prvi-drugi razred generacije. Iz godine u godinu cemo ziveti bolje.

Ako mi srbi to pokrenemo, od nas ce po celom svetu da se rasiri. Kako? Prosto:
posle mesec dana ucitelj ili uciteljica koji bude poceo da radi ovo sa decom primetice nenormalni boljitak. Koje dete nesto lose uradi da ga podigne pred svima i da ga pita da procita gde je pogresio i da objasni sto je to uradio. To odeljenje ce poceti kroz mesec dana da se ponasa skroz drugacije, deca ce da se smeju i bice pozitivna jer niko ne pravi vise zlonamerne gluposti. Shvatice sta je dobro a sta lose. Nece im ubiti duh, zdrave sale ce biti na svakom koraku. A kad to ta uciteljica bude videla, danas su ljudi inace u strasnom problemu sa decom, pohvalice se koleginici pa ce i koleginica da proba da primeni isti metod. Na taj nacin ima da se prosiri po celom svetu bez rata, bez religija, bez icega zlog. Svako zeli da zivi lepo, niko ne zeli svaki dan da ima trzavice i nervozu sa decom, zato ce svi ovo i da prihvate.

A to dal ces da se krstis i da decu ucis kuci da to rade, to je tvoj problem i tvoja stvar. Niko to tebi ne brani, ali u skoli ne smeju da se krste kad citaju to jer ima i decice muslimana i sta ti znam cega jos koji bi odbili ovo kao verski napad, a koje isto zelimo da naucimo ljubavi.

I kad se krstis ako se krstis uopste, stani ponosno i prekrsti se, nisi ti sluga. Prekrsti se ponosno kao da udaras stit po grudima, ne klanjaj se, druga zapovest ti to zabranjuje, procitaj je da vidis gde gresis. Kad se klanjas ponizavas boga u sebi i pljujes po njemu.
Ne ljubi popove u ruke (ima tu i dobrih ljudi, ali ne ljubi nikom ruke i ne klanjaj se), a ove lose (pominjane) kad god ih vidis sutni ih u dupe i kazi baksuz.
:)))))))))))))))))
Ako nesto pomenu boga i kako ces da nadrljas od boga prvu motku u ruke pa mu grbinu ispravi.
:))))))))))))))))
Salim se malo za kraj, ne bite ih, nego mu kazi pope ja sam bog, pali i ne davi me sa vatikanskim nebulozama.

Opet, verujem da ce i nasi druidi brzo da se vrate kad ovo dodje na snagu. Oni su ok ja mislim, propovedaju prirodu, ali opet dugo vremena je proslo pod hriscanstvom, pa i ne pamtimo mi vise nase druide, budite pazljivi i snjima zato. ;)

Problem nastaje zbog satanskog delovanja, tj. satanizacije čoveka, što kao posledicu ima to da čovek gubi veru u postojanje dobra i zla, kada se okreće strasti, gladi, što kao krajnji rezultat ima da čovek sve manje je sposoban da razlikuje dobro od rđavog. To je posledica toga, što se čovek udaljava od svoje vere u dobrog Boga, i okreće satanskim stvarima, satanskom načinu života.
A onda niti je čovek sposoban da pozitivno misli, jer ne može pozitivno da misli onaj, koji nije sposoban da razlikuje pozitivno od negativnog.

Pa to smo imali cini mi se sve vreme od nastanka hriscanstva na ovim prostorima. Nemamo pojma sta je dobro a sta je zlo.
Istina je da je dobro da ne dozvolis niko da te maltretira, a zlo je da maltretiras druge.

Ukoliko si me nesto pitao za duhovni strah od nemorala, to nece da nam treba. Svako normalno bice ce da ima svest da je bolje da zivi pravedno i dugo u ljubavi i sreci kao covek, nego da bude delikvent.

Kako cemo duhovnu stranu i zagrobni zivot da im objasnimo? Pa mozemo sto se mene tice isto ko sto je to nama hriscanstvo - ima nesto bem li ga sta je, ali pravedni ljudi idu u raj, losi u pakao.

Eto ti duhovni moral. Ali u ovoj varijanti imas sve ljude koji uzivaju u ljubavi i zivotu, ne napacene, gladne, bedne 6 milijarde i jedan milion zadovoljnih sto ih jasu.

Poslednja izmena:
Pa to smo imali cini mi se sve vreme od nastanka hriscanstva na ovim prostorima. Nemamo pojma sta je dobro a sta je zlo.
Istina je da je dobro da ne dozvolis niko da te maltretira, a zlo je da maltretiras druge.

Moje mišljenje je da je Srbija poslednja Hrišćanska zemlja, koja se satanizuje.
Tj. sve Hrišćanske zemlje, već su satanizovane pre Srbije.
Cilj satanista upravo jeste da obezvrede Hrišćanstvo, jer Hrišćanstvo je religija, koja jasno otkriva šta je Božije, a šta je satansko.
Satanisti su oduvek za Srbiju govorili da je zaostala zemlja, a činjenica je da su tako Srbiju satanizovali, jer da nisu bili zaostali oni, koji su tako govorili, ne bi tako ni govorili. Ako je Srbija i bila zaostala zemlja, ona je bila zaostala u satanizmu, ali zato nije zaostajala u Hrišćanskoj veri.
Ne bih ikada rekao da Hrišćanska religija ne razdvaja dobro od rđavog, ali bih rekao da čovek se drži ili se odriče Hrišćanske religije.

Ukoliko si me nesto pitao za duhovni strah od nemorala, to nece da nam treba. Svako normalno bice ce da ima svest da je bolje da zivi pravedno i dugo u ljubavi i sreci kao covek, nego da bude delikvent.

Da bi živeo pravedno i dugo u Ljubavi, treba da veruješ u pravdu i Ljubav, a ne može u pravdu i Ljubav da veruje onaj, koji pravdu i Ljubav meri novcem, jer je novac relativna kategorija, a pravda i Ljubav su apsolutne kategorije.
Ne može ono što je relativno da meri ono što je apsolutno.

Poslednja izmena:
10 Zapovesti su bile Zakon za Izreael

da ne bih vise ziveli kao Divljaci ..Nego da budu Primer ostalim Narodima oko sebe :))

A ujedno tim Zpovestima sluzili bi Bogu na Njemu prihvatljiv nacin

T.j. da ne bi gresili i ziveli pravedno

10 Zapovesti su bile i ujedno Ogledalo svake osobe, da moze znati da li gresi ili radi ispravno

Kao sto i prljavom coveku dok nedas Ogledalo da se vidi, on svo vreme misli da je cist ;))

Moje mišljenje je da su ateisti, nasuprot njihovom mišljenju, koje je gordeljivo, ograničeni ljudi, za toliko više ograničeniji za koliko su gordeljiviji(gordeljivost je taj protiv teg ograničenosti, kao što je busanje u prsa pred masom protiv teg straha), koji zbog svoje ograničenosti postaju netolerantni prema onima, koji veruju na religiozan način, pa iz te njihove ograničenosti izvire i njihov strah prema onome, što oni ne razumeju, strah prema onome što ne mogu da razumeju.
Pripisivati ograničenst svim članovima jedne tako raznorodne grupe ljudi čija jedina međusobna veza da veruju u manje bogova nego vernici jasno govori o ograničenosti onoga ko takvu trvdnju iznese. :)

Cilj satanista upravo jeste da obezvrede Hrišćanstvo, jer Hrišćanstvo je religija, koja jasno otkriva šta je Božije, a šta je satansko.
Satanisti su oduvek za Srbiju govorili da je zaostala zemlja, a činjenica je da su tako Srbiju satanizovali, jer da nisu bili zaostali oni, koji su tako govorili, ne bi tako ni govorili. Ako je Srbija i bila zaostala zemlja, ona je bila zaostala u satanizmu, ali zato nije zaostajala u Hrišćanskoj veri.
Ne bih ikada rekao da Hrišćanska religija ne razdvaja dobro od rđavog, ali bih rekao da čovek se drži ili se odriče Hrišćanske religije.
Одличан коментар.

Како знаш за Русију да је већ сатанизована?

Imamo nekoliko većih tema o Tesli na podforumu politika... na žalost, jer im nije tamo mesto. Tu ima dosta dokumenata i fotografija iz kojih se jasno vidi da jeste bio vernik. A takođe je lako otići u centar Beograda, u Teslin muzej i naći puno informacija.
Ako čovek za sebe nije tvrdio da je vernik, kakvog značaja ima svedočenje onih koji bi da ga načine vernikom?
I kakve su to fotografije u kojima se vidi da je neko vernik? Ja imam fotografije iz crkve. Sa venčanja, sa krštenja dece... Da li me to čini vernikom? :)

Ako čovek za sebe nije tvrdio da je vernik, kakvog značaja ima svedočenje onih koji bi da ga načine vernikom?
I kakve su to fotografije u kojima se vidi da je neko vernik? Ja imam fotografije iz crkve. Sa venčanja, sa krštenja dece... Da li me to čini vernikom? :)

Neee, tamo ima dokumenata gde on tvrdi da je vernik. Loše sam se izrazio, fotografije su bitne za te rasprave na politici. Naravno da nemaju veze sa verom.

Gordost je greh.

Razdvoj ponos i gordost. Ponos je jedno gordost je drugo. Ponosni je to kakvi trebamo da budemo, ne gordi.

Da crkva otvoreno izadje pred narod i kaze nam svima sta je isus u stvari govorio, nikakvih problema ne bi bilo. Mi bi danas bili ponosan narod, a ne prezrena saka jada pred totalnim izumiranjem.
To je direktna krivica crkve, ne naroda. Narod se posle komunizma vratio veri, a crkva nasa je to docekala tako da su popovi postali bogovi umesto da su rekli narodu da je bog u njima i da je svaki covek u stvari bog i bogu ravan. Da ne sme da ima drugih bogova sem sebe samog. Da ne pozeli tudje, ali da ponosno brani svoje. Ne da nas pretvara u ponizne robove.
Zamislite kako se oseca pop ispred mase naroda koja mu se klanja na liturgiji i ljubi mu ruke. On je bog, ne vi. Imponuje mu. Umesto da svi stojimo ponosno i gledamo ga u oci, mi gledamo ko potisteni u zemlju i svaki put kad podjemo da se prekrstimo, mi se klanjamo i potvrdjujemo da smo sluge.
Nije to isus pricao, drugari. A crkva nasa postaje nista drugo do potrcko vatikana. Nek otvoreno kaze narodu to sto sam ja vama reko, pa da vidite promenu u narodu. Da vidite onda kako se sve lazi vezane za nas odjednom pretvaraju u prah i kako narod staje na svoje noge ponosno i opet voli sto je srbin.

U drugim topicima pokusavam da dokazem kako su sloveni i srbi u stvari iznedrili sve evropske civilizacije. Ono sta je zanimljivo je to sto ima mnogo vise ljudi koji mi pricaju da lupetam i navode mi dokaze protiv. Te lazne dokaze protiv mi vec imamo, ne navodite mi to. Trazite dokaze za. Sigurno medju tim silnim dokazima protiv koje posedujete ima i po neki koji ide mojoj istini u prilog, a vi ga precutkujete. Umesto da pomognete, postavljate nogu na svakom koraku.

E za to je nasa crkva kriva. Svi srbi su se u stvari odrodili od srba, i ovi sto su ovde vecina vise nisu srbi i preziru svoj narod. Crkva je direktni krivac za nase stanje danas. Nisu ni politicari, ni svet, nego crkva koja nas je izdala i skoro uspela da nas pretvori u mizeriju, u nista. A mi smo bogovi koji su zaboravili da su bogovi, koje su drugi ubedili da to nisu. Nemamo vise ni jedan dokaz da smo bogovi, zato smo i poceli da verujemo da nismo. A to je direktna krivica crkve. Sve vreme zna tajnu a laze narod.

Svaki covek je bog i bogu ravan. Mi svi smo bogovi. Svest ljudska ne zna za granice, samo treba da izadje iz kaveza u kojem je.

Jel shvatate? I jel sam u pravu?

Poslednja izmena:
Pa oćem li ja sad da dobijem kakav link na ta dokumenta il da ti verujem na reč? :lol:

Mislim da nema toliko vremena da pretražujem nekoliko tema na tom podforumu. Ukoliko te ne mrzi, potraži.
Činjenica da je Teslin otac bio sveštenik ne govori ništa o tome da je i sam Tesla bio vernik, mada se retko dešava da dete sveštenika otpadne od crkve.
Ali je takođe i činjenica da je Tesla sahranjen po pravoslavnim običajima, uz sveštenika.
Ali da ne idemo dalek os ateme, ukoliko želiš potraži na politici te teme.

Ljudi nista drugo ne moze da objasni boga nego dusa, svest. To je pravi bog.

Ukoliko crkva prizna ovu istinu - nestaje. Nece vise da je bude. Sva vlast koju ima nestace. Zato nam i ne govori istinu zato nikad i nije.

Svaki covek je sebi bog i bogu ravan. Ako i ti zelis da budes bog svaki dan citaj sta trebas da radis da bi bio bog i postao Srbin opet:

Bog je tvoja dusa u stvari, tvoja svest. Bog je u tebi, ti si bog.

1. Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene.
2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega.
4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu.
5. Poštuj oca svojega i majku svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.
6. Ne ubij.
7. Ne čini preljube.
8. Ne kradi.
9. Ne svedoči lažno na bližnjega svojega.
10. Ne poželi ništa što je tuđe.

Back