ženske noge slabih listova

Eto, palo mi na pamet i ovo da pitam na internetu!

Drugovi muškarci, ja imam taj trip da volim da žensko ima vretenast oblik podkolenice,
to jest dela noge koji se zove list.
Razni su načini kako žensko "dobije" takve atribute: rad, sport, ples/folklor, genetika...

I generalno volim da žensko bude vitko i da ima snage , ali mi je poseban gušt, čak i presudno
ponekad, da ima vretenaste listove, a ne onako mlitavo nerazvijene.

Nedavno sam onako u prolazu primetio jednu mnogo , ali mnogo zgodnu devojku, i baš je bila
raskošna : lepo lice, bujna kosa sa fantastičnom frizurom, vitka figura, visina savršena (oko 175 + štikle) , mlada... ali listovi kao podlaktice. Baš su joj nedostajali.
Kao kad bi ste videli neki jak automobil "iz snova" , a on umesto širokih guma sa nekim dojajnim felnama ima točkove sa "običnih" automobila.

Da li još neko ovo primećuje na ovaj način kao ja ?

Pošto je jasno da i žene čitaju sve ovo, mogu i one da daju svoje mišljenje o muškim listovima.

:rida:
Zato ja ne mogu skoro ni jedne duboke cizmice da obujem:dash:

A kakvi su vretenasti listovi? :think: moze li neka slika? Vizuelan sam tip, pa...:lol:

vretenasti su oni koji imaju oblik vretena...
fotolia_1184359_XS.jpg

ima tu raznih varijacija , ali ono što je bitno je da mi se ne dopadaju slabi mlitavi listovi.
nema tu mnogo nauke ni objašnjavanja, to se jednostavno vidi kada je podkolenica/list/donji deo noge...generalno , slab i nerazvijen zbog neaktivnosti.
u ranijim porukama je pomenut najbolji primer seljoške pevaljke, koja ima baš takve mlitavo tanke listove.

najbolji primeri lepih listova se mogu videti kod plesačica.

mada, nažalost, ima fizionomija koje jednostavno ne dozvoljavaju da se ima lep list ma kako se
osoba bavila svojim telom: preniske a preširoke u kukovima, njima su noge jednostavno prekratke da bi uopšte mogle da izgledaju bilo kako...
ili krupne osobe sa krupnim kolenom ispod kojeg i najzategnutiji list izgleda slab zbog kontrasta.

jeste zeznuto kada se ima mnogo četvrtast list, ali često je tu slučaj da to i nije tako strašno već više kompleks. evo jednog na brzaka
sa vlasnicom lepih nogu. isto joj mišić u nekim momentima iskoči , ali su to veoma lepe i skladno izvajane noge.

Eto, palo mi na pamet i ovo da pitam na internetu!

Drugovi muškarci, ja imam taj trip da volim da žensko ima vretenast oblik podkolenice,
to jest dela noge koji se zove list.
Razni su načini kako žensko "dobije" takve atribute: rad, sport, ples/folklor, genetika...

I generalno volim da žensko bude vitko i da ima snage , ali mi je poseban gušt, čak i presudno
ponekad, da ima vretenaste listove, a ne onako mlitavo nerazvijene.

Nedavno sam onako u prolazu primetio jednu mnogo , ali mnogo zgodnu devojku, i baš je bila
raskošna : lepo lice, bujna kosa sa fantastičnom frizurom, vitka figura, visina savršena (oko 175 + štikle) , mlada... ali listovi kao podlaktice. Baš su joj nedostajali.
Kao kad bi ste videli neki jak automobil "iz snova" , a on umesto širokih guma sa nekim dojajnim felnama ima točkove sa "običnih" automobila.

Da li još neko ovo primećuje na ovaj način kao ja ?

Pošto je jasno da i žene čitaju sve ovo, mogu i one da daju svoje mišljenje o muškim listovima.

Ako prirorodno ima takav oblik noge da nema list, dzaba joj sve vezbanje ovog sveta, nece ga napraviti, samo moze da ocvrsne, ali oblik ne moze dobiti.
Licno mi se ne svidja muskarac koji nema listove nego noge ko u koze..i ne znam kome se to uopste svidja, samo nekom ne smeta, nekom smeta..

....ja se slazem sa postavljacem...elem, kao klinka sam bila krakata, dugacki udovi i izduzeno telo, mrsave noge kao pauk...tako je bilo dok sam bila aktivna u sportovima koji ne razvijaju listove...elem, u sedmom krenem ja sa kosarkom aktivno bas bas....sta se desilo, nakon par godina, u II - III gimnazije primecujem da noga vise nije mrsava, hajde sto primetim ja nego primete i drugi da su noge skroz oblikovane, misic ide tako da je glezanj tanak puno, koleno se ne utapa u list vec se pravi uvala izmedju lista i kolena pa se nastavlja noga i list stvarno lici na vreteno, uz to mahom ide i prednja loza tvrda kao kamen (od osnovnog stava u kosarci koji je u cucnju)....tacno se vidi da je misic u pitanju...sada, nikada mi se nije desilo da ne mogu da zakopcam cizmu ali mi cizme nisu ni siroke (sto ja volim, ono kada ima par cm lufta izmedju noge i cizme ali sta se moze, niko ne dobije sve sto pozeli)...znaci prica o debelom listu punom sala kod sportiskinja pada u vodu, imam punacak gornji deo ruke i to stoji, gornji deo se tesko zateze i bas moram da omrsavim da bi mogla jednom sakom da obuhvatim misicu i zato znam da procenim sta je misic a sta je dzep salceta...

Bojim se da ne shvataš koliko je vežbe i truda potrebno da bi ženino telo generalno pa i noga izgledali onako. Mnogo više nego vama.

Ono što ja smatram je da se takva noga dobija odrastanjem punim aktivnosti, kretanja... od detinjstva. To se i ne može baš nazvati vežba i trud, već više treba da bude normalna uobičajena stvar u životu, usađena vaspitanjem i odgojem, da se dete usmeri na neku aktivnost koja će doprinositi fizičkom razvoju. Ako se ovo "vama" odnosi na muškarce, veruj mi i "kod nas" je ista stvar: ko ne stekne dobre listove tokom odrastanja , nikakvi fitnes programi to neće preoblikovati kasnije. Ono što može da se uradi kada se neaktivnim odrastanjem dobije slab list, je da se takav mali mišić bilduje, ali to će samo da bude malo više ćoškasto ili sa izraženim venama, nikako kao kad se vajalo od malena.

Možda se to baš zato meni i sviđa, jer je znak da je osoba aktivna... kao neki pokazatelj karaktera, i sveobuhvatne fizičke energije i snage , koja se kvalitetom razlikuje od one stečene
u par godina instant-dijeta i usiljenih odlazaka u teretanu.

Ako prirorodno ima takav oblik noge da nema list, dzaba joj sve vezbanje ovog sveta, nece ga napraviti, samo moze da ocvrsne, ali oblik ne moze dobiti.
Licno mi se ne svidja muskarac koji nema listove nego noge ko u koze..i ne znam kome se to uopste svidja, samo nekom ne smeta, nekom smeta..
Sa ovim se mogu samo složiti. Što se tiče muškaraca sa ovakvim nogama, baš bih voleo da se malo prodiskutuje i o njima. Hajde žene, udrite ! :zcepanje:

Ja imam debele listove to je prosto tako. Ali ono što si stavio na kllip je devojka koja se bavi plesom i osim što ima mišićave noge kompletno je razgibana i u formi.
Da imam mršave listove i da se bavim time čime se ona bavi opet bi ojačali i bili bi isti kao njeni. Dobro, samo malo više ujeda i modrica.
Ne mogu mišići da nestanu :neutral: tj. mogu ali tada se i ostatak tela uglavnom smanji i priprema za grob.

Nikad se sportom nisam bavila pogotovo u detinjstvu.

A ovo je rezultat aerobika :neutral: prošle godine. List ko panj :kafa:

kopera.jpg

(Dobro de znam da podsećaju na Perine :lol: )

Ne postoji mnogo čizama koje mogu da obujem i ne volim što su takve.
A to što pripisuješ aktivnosti u toku detinjstva je malo genetika, malo trenutna aktivnost a najviše građa (tj. visina srazmerno težini), što je devojka niža to joj je mišić manje istegnut i može lakše da se nabilduje. I ona cura sa klipa je očigledno kratka.

Ja rekoh jos na pocetku....
Genetika je cudo, a telesni tip ne mozes promeniti nikako
Mogu se vezbom i korekcijama telesne tezine postici neke promene, ali nema tu 'leba ako je nekima list oblika drske od lopate ili balvana. To je tako dala majka priroda i ebiga

Ma može šta se pržite. Najjači su mi dečkići koji su izrasli a ostali žgoljavi i piju neka sranja i idu u teratanu da se razbacaju to je jedina stvar koju ne razumem ali devojke mogu da oblikuju telo da bude praktično kakvo god požele, jedino sise ne mogu da porastu mada je i to diskutabilno.

Ma može šta se pržite. Najjači su mi dečkići koji su izrasli a ostali žgoljavi i piju neka sranja i idu u teratanu da se razbacaju to je jedina stvar koju ne razumem ali devojke mogu da oblikuju telo da bude praktično kakvo god požele, jedino sise ne mogu da porastu mada je i to diskutabilno.

Ma nema sanse.
Kao sto neki deckici u teretani imaju zbijena, uska ramena, pa kad se razviju deluju komicno, ili imaju listove kao pritke pa se muce sa tom misicnom grupom i nista ne urade, ili imaju kratak biceps pa uvek imaju rupu od tri prsta od kraja misica do pregiba u laktu.....tako i jedan broj zena ima listove ko pritke ili pak ko balvane i one mogu da se ubiju vezbanjem, ali tu nema pomoci

A godine stronci? Ljudsko telo se s godinama žestoko može izmeniti i tu ne mislim samo na kilažu.

Pa ako imas vise od 16-17 nema vise velikih promena
Vecina nas ima relativno normalnu gradju i tu vezbanje i ishrana mogu dosta da ucine.
Ali jedan broj je krhko ili medvedji gradjen, pa ovi prvi ne mogu biti masivni a drugi vitki i skladni. Preneto na zenske listove, vecina zena ima sasvim ok, ali manji broj koji ima oblik drske za paradaj'z ili balvana.....e, tu nema pomoci.

Žensko telo se menja ekstremno na svakih 5 godina, metabolizam je drugačiji, oblik mišića, raspored sala... Tačno se prema širini trbušnjaka, na primer, može videti koliko otprilike ima godina.....

A sve bih rekla da je prilično tako i sa muškim telom.

Ne mogu Lexo...nikada nisam mogla da razbijem kuk, nije to odnos sala i i misica, jednostavno postoji odredjen procenat zena koje imaju dzepove salceta na bokovima, uz takvu gradju ide uzan struk....e sada, kada se gojim goji se i struk i kuk ali, pored obima koji je razlicit jer se dobija na centrimetrima, odnos izmedju dve vrednosti je isti...kada mrsavim onda se topi sve ali se taj kuk i dalje vizuelno ne menja jer se srazmerno smanjuju struk i kuk, jedino se grudi smanje nesrazmerno jer su grudve sala...moje iskustvo je takvo da se osnovna gradja ne moze promeniti ma koliko zeleo...uza ili sira ja sam ista i mogu da trcim do prekosutra i dizem tegove ne mogu da razbijem kosti...tako je kako je

Bojim se da ne shvataš koliko je vežbe i truda potrebno da bi ženino telo generalno pa i noga izgledali onako. Mnogo više nego vama.

:ok:

Možda se to baš zato meni i sviđa, jer je znak da je osoba aktivna... kao neki pokazatelj karaktera, i sveobuhvatne fizičke energije i snage , koja se kvalitetom razlikuje od one stečene
u par godina instant-dijeta i usiljenih odlazaka u teretanu.

:roll:

Ne mogu Lexo...nikada nisam mogla da razbijem kuk, nije to odnos sala i i misica, jednostavno postoji odredjen procenat zena koje imaju dzepove salceta na bokovima, uz takvu gradju ide uzan struk....e sada, kada se gojim goji se i struk i kuk ali, pored obima koji je razlicit jer se dobija na centrimetrima, odnos izmedju dve vrednosti je isti...kada mrsavim onda se topi sve ali se taj kuk i dalje vizuelno ne menja jer se srazmerno smanjuju struk i kuk, jedino se grudi smanje nesrazmerno jer su grudve sala...moje iskustvo je takvo da se osnovna gradja ne moze promeniti ma koliko zeleo...uza ili sira ja sam ista i mogu da trcim do prekosutra i dizem tegove ne mogu da razbijem kosti...tako je kako je
S druge stane ja sam se menjala od nekoga sa izraženim bokovima do nekoga ko izgleda skoro ravno i to nije imalo veze sa gojenjem već sa tipom vežbi koje sam forsirala. Da, određen deo tela se goji više, zavisi od osobe do osobe, ali sve se to može modifikovati. Posebno postoje vežbe za jačanje struka (tih stomačnih mišića) i neke baš umeju da naprave ravnu liniju :eek: dok druge naprave još izraženiji struk.
Bar ja stekoh takav utisak. Ekstremi su nešto drugo.

naravno da je u pitanju ekstrem, drugacije se ne moze na forumu

vecina tih rl prosjecnih curica koja kaze da je genetikom naslijedila jake listove je jednostavno debela u tom dijelu a ne misicava kako tvrdi
jer misici bi se razgradili od neaktivnosti, za razliku od sala

Manje vishe, svi su aktivni u tom dijelu...samim hodom, trckaranjem...
A misic se itekako siri vjezbanjem, ako se pri tome unosi isto kalorija...i misic je tezi od sala...
Tako da gradja, tj. genetika igra ulogu...
To je valjda karakteristicno za "kruska gradju"-uska ramena, struk, manje grudi, ali siri bokovi i "stubaste" noge...
Ali nista nije nemoguce, pa ni oslabiti u tom dijelu...ako je ostatak tijela, uslovno receno "mrsav", onda ici na ciljane vjezbe za odredjen dio tijela, istezanja, plus masaza listova nekim anticelulitnim gelom, i ima misici da se izduze...

da, razlicite vjezbe razlicito razvijaju ljude
vidi se ogromna razlika izmedju maratonaca i npr. onih sto bacaju koplja

od onih sto trce na duze staze, samo mi crnci izgledaju relativno zdravo, za ostale bih na ulici pomislila da ce izdahnuti ako potrce, a totalno suprotno :D
ili ona blanka cura, kao da je anoreksicna a totalno napucana misicima

Ma gde moze, recimo neko ima X noge i sta - kao ce ih vezbanjem ispraviti? Ma jok..mozes se zategnuti, ojacati misice, skinuti salo, i td i td al ne mozes da promenis gradju, pogotovo listove i kukove..znam drugaricu koja se ceo zivot muci da dobije listove- pa dzabe. Od 16-te godine pati sto ima tanke listove, nista zivo joj nije pomoglo, na kraju se pomirila sa tim..

Nikad se sportom nisam bavila pogotovo u detinjstvu.

A ovo je rezultat aerobika :neutral: prošle godine. List ko panj :kafa:

kopera.jpg

(Dobro de znam da podsećaju na Perine :lol: )

Ne postoji mnogo čizama koje mogu da obujem i ne volim što su takve.
....
U redu, nisi se bavila sportom u detinjstvu, sada se baviš aerobikom. Ali jesi li u detinjstvu bila "kućna" osoba, ili si bila aktivno dete (igranje napolju, druženje, aktivna letovanja i zimovanja...) ?
Ovo što ja vidim na slici je lepo, lepo oblikovani listovi, butine bez masnoće, i lepo okrugla guza , ali slika je baš kropovana tako da se ne može ni pretpostaviti da li je to u celokupnosti lepa figura ili ne. Možeš li neku sliku cele figure da nakačiš ?
Ako ti je samo žao što ne možeš da obuješ neke fensi visoke čizme, ko ih bre jb.
Te visoke čizme su nešto što ja upravo smatram da je izmišljeno da sakrije kljakave listove. Ako imaš lepe listove, njih treba da pokazuješ.

Ma gde moze, recimo neko ima X noge i sta - kao ce ih vezbanjem ispraviti? Ma jok..mozes se zategnuti, ojacati misice, skinuti salo, i td i td al ne mozes da promenis gradju, pogotovo listove i kukove..znam drugaricu koja se ceo zivot muci da dobije listove- pa dzabe. Od 16-te godine pati sto ima tanke listove, nista zivo joj nije pomoglo, na kraju se pomirila sa tim..
I još jedan primer onoga o čemu pišem, a to je da je ta osoba sa X i tankim nogama možda od početka se drugačije ponašala, možda (naravno i na žalost, ništa nije sigurno, možda i ne bi) možda bi imala neku poželjniju figuru.
"Od 16-te godine pati sto ima tanke listove, nista zivo joj nije pomoglo, na kraju se pomirila sa tim...i skočila kroz prozor !" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pa ******* sad postoji izvesna razlika između krivih kostiju i građe, X noge nisu građa nego poremećaj (mislim, prave one baš vidljive) kao i kriva kičma, kifoza, skolioza...

A ovo ostalo, ponoviću iz mog iskustva, je rešiv problem. A kad sam spomenula ekstreme, u školi smo imali jednu devojku koja je imala stvarno enormno ekstremno nesvakidašnje jebeno široke kukove, jednostanvo takve su joj kosti. I ona bi odgovarajućim vežbama mogla malo da izbalansira to, ali njoj se još na tome i sala nakupilo. Vidi se po slikama, ova sa faksa recimo se žali kako je počela da studira da se ugojila 20 kila :neutral: a da je debela jeste, samo isključivo u donjem delu. I kad vidiš slike od ranije, nigde kuka :eek:

Dakle, njena građa je takva, ona se goji dole a ne po rukama, i to se može ispraviti uz manje ili više truda (u njenom slučaju više jer se baš nagojila :( )
Interesantna stvar, ja sam se u detinjstvu gojila na stomaku najviše, a kako starim sve ide u guzicu, eto ima i toga...

Ali tvrdim da ta devojka, sa faksa, može da dovede svoje telo do skoro muške građe uz dovoljno truda i vremena (ne više od dve godine).

Iks noge, dužiuna ruku i nogu su ******* nešto drugo, pa ja sam kratka i ne mogu ništa da učinim da to promenim.

Back