Blogovi

Stara moja Vodio me život grešni kroz oluje nespokoja, brodio sam, tonuo sam, skupa s tobom, Stara moja. Ispružena prema meni uvek ruka beše tvoja, grešnog me je spasavala, za sve hvala, Stara moja. U svom srcu dobro znadem, živ ne bih iz teškog boja, da uz mene bila nisi, ti ljubavi, Stara moja. Tek u sumrak žizna svoga živim život u sto boja, takvog si ga naslikala samo za me, Stara moja. Tvoja matorština:deda:
Ovaj Blog je prevashodno namenjen sadašnjim i budućim korisnicima Kampanja onlajn prodavnice - www.kampanja.rs. Trudićemo se da Vas na ovom mestu informišemo o uslugama i proizvodima koje nudimo. Ovo će ujedno biti i mesto gde ćete vi moći da postavljate pitanja i eventualno stavljate primedbe na naš rad. Za početak - pogledajte ko smo i neke osnovne podatke o našoj ponudi... O nama Kampanja on-line shop je ambiciozno mlado preduzece pokrenuto pocetkom 2010. godine, sa trenutnim fokusom na ponudi personalizovanih odevnih predmeta, posebno majica. Možemo preneti na tekstil vašu fotografiju, crtež, tekst, kao i kompletnu pripremu ili sliku u elektronskom obliku. Ili, možete jednostavno opisati našim dizajnerima šta želite i...
Nasmeši se
Nasmeši se.Ne greši se. Nedaj da ti volja kleca. Na krilima tvog osmeha, stigao bih do Meseca, da i njima tamo kažem kolika si ljubav moja, al mi fale krila tvoja. Milan Višnjić
Mogu pobeći iz ovog grada od svih tih sumornih faca koje svakodnevno gledam da se više u njima ne ogledam Mogu pobeći od prijatelja al ne mogu od svojih želja Mogu tražiti utočište u osmesima drugih žena al kako se sakriti od uspomena Kad bih mogao da ne mislim na tebe makar jednu minutu lako bih ti utekao Al ne mogu pobeći od sebe gde god krenem ti si mi na putu Milan Višnjić http://fontanasnova.blogspot.com/
Ispijamo ti kafu Sare i ja. Slušamo muziku. Otis Spann i Fleetwood Mac prže “Temperature is rising”. —On je pokazao kako to treba da se radi — veli mi Sare, misleći na Petera Greena. —Matori, znaš ti kakva je ovo muzika — pita me. —m? —Zamisli ovo: skup hi-fi, ceo zid u staklu kroz koje vidiš okean. A soba ogromna, sa ogromnim okruglim krevetom na sredini. Na ivici sedi čovek koji je upravo zadovoljio svoju ženu. Uzima cigaru iz kutije, skida celofan i kaže:“Bože, kako je dosadno”. Od njegovog smeha bilo bi lakše i čoveku koga upravo vode dželatu. —Uzmi šljive, matori. Samo, ne znam da li su oprane.
Atomik serija DUPLIKATI PLEME ZEMLJE - KOLOSUS NEBESKO PLEME – ZMAJ UBOJICA FALE NAM- PLEME ZEMLJE – DEDALUS I ZEMLJOJED SUMSKO PLEME -SPORATRON STRASNI, SMRADAN MORSKO PLEME - OKATA DROBILICA I VIDOVITA KORNJACA NEBESKO PLEME - URAGANSKI MUCITELJ VULKANSKO PLEME - VATRENI BOMBARDER IZ 1. SERIJE IMAMO DUPLIKAT NEVIDLJIVI OBLIK IZ 3. SERIJE IMAMO 1 2 3 6 7 9 10 11 15 16 17 18 19 20 21 25 26 28 29 30 31 32 33 34 35 a ostale nam fale
na jednom belegu jos i stecak zvanom pisase ovako:" A se lezi Drasic Radivoj, dobar junak ja bi, ja necu biti kako vi, a vi cete biti kako ja."
Dulić za sajt dao 25.000 evra 30. januar 2011. | 12:47 -> 10:05 Broj komentara: 312 Pošaljite komentar Komentari Hronološki Preporučeni Nepreporučeni Jesam li ja lud ili su u toku veceri update-ovali site? Pre dva sata je bio drugaciji. Ili mi se cini? (Potic Dusan, 31. januar 2011 20:32) # Link komentara Preporučujem (+2) Ne preporučujem (0) Šta je ovo OCISTIMO SRBIJU....ali od LOPOVA (ekolog, 31. januar 2011 19:23) # Link komentara Preporučujem (+5) Ne preporučujem (0) Šta je ovo Da li je moguce da je za obican site u flash-u dato toliko novca, a da se onaj ko ga je pravio nije setio ni title tag da postavi, nego je u njemu ostalo "website"? Strasno, ali sta nas ovde jos moze iznenaditi. (Potic Dusan, 31. januar 2011...
Za sve vas koji se niste jos razbudili... Dusko Radovic *Hladno je. Bice vam potrebne ili rukavice ili tudja ruka. *Budni su oni koji vole, jos spavaju oni koji su voljeni. *Unesite u monotoniju i mrtvilo necijeg zivota malo svoje neozbiljnosti, neodgovornosti i loseg ukusa. *Mnoge zene mogle bi mnogo i lepo da vole, ali nemaju koga. Svi se prave da su vec voljeni, sramota ih je da priznaju da nisu. *Kad znamo, svi znamo isto, a kad ne znamo, svako ne zna drugacije *Mnogo, to je svakog dana po malo. *Zene ce pricati sta su sanjale a muzevi sta im se dogodilo. *Zenama je potreban samo mali znak, nagovestaj, jedan mig, nevidljiv detalj, sitan povod, a zatim sve rade same; vole, pate, nadaju se, mastaju i placu. *Nekada smo imali ideale...
... Ono sto ne moze biti - ne postoji. Treba uvek biti spreman na poraze. Jednom, jer si sam sebe izdao, drugi put jer su izdali tebe. Biti sam... Kakva uzasna predstava! Sam u danu, sam na ulici, sam medju stvarima, sam medju ljudima a znati da to nije tvoja zelja, tvoje begstvo i predah nego da si osudjen da bude tako. Biti sam u noci kada pada lisce, kada se cuje vetar u dimnjacima, kada kisa grca u olucima, kada neko negde na ulici zove upomoc. Biti sam kada se vracaju laste, kada listaju sume, kada se na plocnicima ljudi grle i vuku za sobom svoju decu. Biti sam sa knjigama, sa muzikom, sa svojim mislima; ne moci nikada ni sa kim podeliti svoj dozivljaj i reci: cuj, da ti procitam ovo divno mesto, ili: gledaj, vidis li kako je ovaj...
Kao što sam rekao,biće i drugi deo ove gramatike,zajedno sa malim rečnikom :per: Zamenice-predstavljaju promenljivu vrstu reči,koje se ovde najviše koriste.Dele se na imeničke i pridevske Imeničke zamenice: Mogu biti lične i nelične.Lična zamenica ,,ja,, se retko koristi,umesto nje se najčešće primenjuje ,,mi,, ,koja ima značenje za jedninu i množinu.Formalna lična zamenica ,,vi,, ,ne postoji,čak ni u obraćanju prema autoritetnim i uglednim osobama.Najviše se koriste povratni oblici ovih zamenica(sebe,tebe,mene). Nelične zamenice:Dele se na: Upitne(Co?Shta?) Neodređene(Neko,neshto) Odrične(niko,nishta) Opšte(swako,swashta) Pridevske: Posesivne-označavaju pripadanje bića i predmeta pojedinim licima.Identične su našim zamenicama(ne...
“Koliko je proslo….”, pomisli Pusac iduci hodnicima Zlozine, a nekada njihove labaratorije, zvane Deveti krug, na poslednjem donjem spratu, ispod prizemlja labaratorije za istrazivanja i proizvodnju svakodnevne kozmetike i hemije. Zastade kod jedinog preostalog pogona u radu, pogona za proizvodnju specijalne hrane za objekat, od koje je zavisio opstanak objekta. “Bio sam u pravu, agent nije ubijen, otrovao se….”. Pusac saznavsi da je jedan agent ubijen hemijskim agensom nepoznatog porekla, posumnjao je da je agent, tragajuci za poreklom neobicnih pojava, posetio i zgradu kozmeticke labaratoriju. Tom prilikom je, na neki nacin prosao sve sisteme bezbednosti, usao u Deveti krug i u pogon za proizvodnju hrane, ali bez zastitnog odela i...
Back