Blogovi

Zašto bih opet da je vidim kad mi je mozak prso u nameri da ne mislim na nju kada je sve to samo opsesija i laž samo blesak nade da može ljubavi biti medju nama Zašto mi treba da je opet vidim kad mi je posle prvog susreta sa njom jedan na jedan trebalo dugo da shvatim da sam još ipak živ Možda tvrdi pazar razmišljao sam pa se nešto nećka pa me izbegava tešio bih sebe a onda kao slučajno naidje mojim putem jer ne može baš uvek želje da sputava i baci u mom pravcu jedan osmeh zagonetni i tako se već godinama ne susreću ći se razilamo srećni al to je dovoljan razlog da ja ne mogu da spavam
Sudbina samo ponekad zašije ono što mi sami skrojimo pa hoće pamet da nam prsne od teskobe sopstvene zlobe i umesto poruke koju nam sudnina šalje da čovek od loših dana očvrsne i da krenemo dalje mi pravimo poruge pamet se i inat sukobe i svi čekamo da sreća sama vaskrsne a niko prstom da mrdne A treba nam samo gram volje i opet bi nam bilo bolje i opet bi srećni bili i vrlo bi brzo na svoju sudbinu svog dežurnog krivca zaboravili
Ehhh ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZwwJa5bNbjQ& http://www.youtube.com/watch?v=qSvME-4TK6U http://www.youtube.com/watch?v=L5vOary-JsE http://www.youtube.com/watch?v=HKQrJibeMgg http://www.youtube.com/watch?v=62OU3GtVH3s&feature=related :heart: [URL=http://img41.imageshack.us/i/bailahabibi4webqiri.jpg/]
Ne govorim ti bas u zadnje vreme da te volim i ne gasim ti svetlo u ocima pre spavanja. Ne govorim ti nesto nezno i ne grlim ti dusu ali ovo ti moram reci. Previse je gorkog i ljudi su grubi pa ako i ne govorim jos uvek te ono najlepse u meni voli i ljubi :heart:
Истина је... Волим је... Али не као свеће росу... Јер му она треба... И не као очи сунце... Јер су без њега безвредне... Волим је зато што хоћу... Нисам чак ни бољи због те љубави... И не желим да будем бољи... Јер онда она не би могла да воли мене... Другачији јој не требам... И само оваквог може да ме воли... То је једна од оних љубави за коју схватите колико вас именује тек кад је изгубите... А ја овај пут немам намеру да изгубим... Не желим да осетим празнину...
Понекад гледам твоју слику и пожелим да те нежно додирнем прстима по образу и подигнем ти главу савијем мој врат и спустим усне на твоје...
Kada teku med i mleko niko ne pita za poreklo Nekom je preteklo a nekom se zateklo Kad krenu jed i gorčina svima je kriva sudbina Sudbine se uvek boje oni što ne znaju mere svoje a sami je sebi kroje
Oni što bi da polete koje mori teška glad snagom nebo da izmere sudbine se uvek sete kad dožive teški pad jer nemaju ni gram vere Ako je za vajdu dosta je za noćas ...LAKU NOĆ,BLOGERI.....:dash::bye:
COMFORT ZONE
COMFORT ZONE I used to have a comfort zone where I knew I wouldn't fail. The same four walls and busywork were really more like jail. I longed so much to do the things I'd never done before, But stayed inside my comfort zone and paced the same old floor. I said it didn't matter that I wasn't doing much. I said I didn't care for things like commission checks and such. I claimed to be so busy with the things inside the zone, But deep inside I longed for something special of my own. I couldn't let my life go by just watching others win. I held my breath; I stepped outside and let the change begin. I took a step and with new strength I'd never felt before, I kissed my comfort zone goodbye and closed and locked the door. If you're in a...
ČOVEK BEZ SNOVA Čovek bez snova je mrtvac koji hoda mornar bez mora i bez broda jer on je samo jedna prozukla školjka koga je izela neka teška boljka Samo noć bez jutra juče bez sutra pepeo bivšeg plamena ptica zatočena u davna vremena koja pokušava da poleti al nemože da se seti da su joj krila davno posečena.... Ova mi pesma izlete u dahu u dvadeset i tri i pedeset tri a inspirisala me je pesma TRAŽIM TE naše drage Riade
На једном форуму пре отприлике годину дан написао сам ово први проблем Србије је корупција, а ово је други проблем Србије.По вама Београђанима као да не постоји ништа друго , не само у Србији него на целом белом свету осим вашег Београда.То у нама свима другима ,који нисмо из Београда буди жељу да Србију поделимо на два дела: 1.Србија 2.Независни Београд пс.позивам Србију да недозволи двојно дежављанство са Независним Београдом и обавезно уведе визни режим за Независне Београђане Прво ниједном мишљу никада нисам подржаовао "отцепљење"Војводине И НЕМОЈТЕ МЕЊАТИ ТЕЗУ И ТЕМУ ПОСТА,и у посту сам поделио Србију : 1.Србију 2.Независан Београд Зашто Независан Београд? Па када је био у опасности опстанак Србског народа ,Београд нам је дао...
Tražim te... Negdje daleko gdje snovi se gnijezde gdje spava mjesec gdje gorde zvijezde jezde Tražim te... U bojama duge u mirisu cvijeta u ptičijem pjevu u zelenom usjevu Tražim te... u kapljici mora u pjesmi vjetra u leptirovom letu u šarenom svijetu Tražim te blistavu mirisnu raspjevanu u svakom novom danu da me razgališ da njemu poručiš da živi nada ako nigdje drugo bar u snu...za sada....
Dok dani ne mogu duzi biti tonem...gaze me jaci divlje neopisivog besa moj svet brisu Razgoropadjeni avetima ruke pruzaju sire se kao lava gutaju duse mirom posejane Traze svoje seme izgubljeno oceve svoje ne znaju gube dane osvetom na pogresnoj raskrsnici ostavljeni I traze pravdu budi se zver iz pokoja grmi urlicima samoce nikada zivot ne saznajuci slepi a vidom darovani.
Volim da plesem,volim da igram...I kazu da to dobro radim...Cim zacujem muziku moje srce ne da mi mira,ne drzi me mesto....U mladosti igrala sam folklor u KUD,isla na plesnu skolu u svom gradu..Mali grad,a jedna plesna skola...Brzo sam savladala korake,a partneri nisu bili problem,cim primete da dobro igras,otimaju se ko ce da plese sa tobom...Isla sam nekoliko godina zaredom u tu plesnu skolu,jer nisam imala gde na drugom mestu da plesem tango,valcer...Zao mi je samo sto nas profesor nije pokazivao i latinoamericke plesove,njih posebno volim,jer su puni dinamike i strasti:salsa,rumba,samba,ca ca...Mastam da nekada odem na cuveni Karneval u Riju,da plesem danima..Ne znam precizne korake latinoamerickih plesova,a nemam prilike da ih...
Ne koristim drugu drogu ali zbog tebe sam hvala bogu već odavno ovisnik na blogu Niti šmrčem niti ližem ali hvala bogu što bar tako mogu da ti budem bliže Zaljubljenik takav nisam bio ni u pubertetu jer te volim jer te volim najviše na Internetu
ISPIŠI SVOJ ŽIVOT
MOZGALICE (ili neka moja razmišljanja o životu isnspirisana ko zna čime.....pa eto, zapisah) ISPIŠI SVOJ ŽIVOT Ponekad mi se čini, da nam je rodjenjem, majka stavila u ruke prazan papir i olovku uz reči „Ispiši svoj život dete“. I svi počinjemo da pišemo. Neko je pismeniji od drugog, neko je slabo pismen ali uči i postaje sve bolji, neko mirno živi u svojoj nepismenosti Zato smo različiti, zato imamo različite živote, stremljenja, interesovanja. I tako pišući naidje (ili nikada ne naidje) momenat kada na tudjem papiru pročitaš iste reči, isti smisao. Treba da bude sretan svako ko taj momenat prepozna i ima dovoljno pameti da zadrži onog drugog, a ne da produži dalje da piše sam.I još...
Ne to nisam ja to je osmeh pajaca i mrtvaca to je samo kostur osmeha u ramu od pleha To je samo privid to ti se samo čini onako iz daleka jer nisam te preboleo Ja sam samo senka čoveka koji je je nekada živeo da bi te voleo senka čoveka koju srećni zaobilaze i paze gde gaze da i svoju ljubav pelinom ne zaraze
Rekao bih ti noćas sve ono što dosad nisam smeo ali se plašim da posle svega neću moći da spavam jer samo u snu mogu da te sretnem i ti možeš biti onako sasvim moja i tako ja tebe imam i tako ja tebe volim skoro život ceo Rekao bih ti noćas i ono što sam dosad čuvao za naš prvi susret i dosad nisam hteo samo kad bih znao da bi nesanicama odoleo ali me strah odavno mi te nema odavno te nisam sreo
Kad je matematika obično su jedan plus jedan dva a kad je ljubav uvek su jedan i jedan ko jedan ne znam od kuda mi ovo razmišljanje nisam siguran da nije pod uticajem nekog mog prisećanja uglavno ja ga zapisah....
Trce svi ka romantici Na brodu Krstarici ko ledolomac plovim Ruta mi je uvek ista kad u dusi tvoje ime mi zablista Niti vidim niti cujem drugo ista Srce sledim pa kud puklo ka tebi me godinama samo vuklo .... Nemir :heart:
THINGS AREN'T ALWAYS WHAT  THEY SEEM....
Two traveling angels stopped to spend the night in the home of a wealthy family. The family was rude and refused to let the angels stay in the mansion's guest room. Instead the angels were given a small space in the cold basement. As they made their bed on the hard floor, the older angel saw a hole in the wall and repaired it. When the younger angel asked why, the older angel replied, "Things aren't always what they seem." The next night the pair came to rest at the house of a very poor, but very hospitable farmer and his wife. After sharing what little food they had the couple let the angels sleep in their bed where they could have a good night's rest. When the sun came up the next morning the angels found the farmer and his...
ODAZIVANJE Nebitno kojim delom tela, čuli ste njen glas. TREBA: Ustati, okrenuti se, potrčati, trčati, zadihati se, trčati dalje, rukavom brisati znoj, trčati, pasti, ustati i nastaviti trk, (svo vreme osluškivati glas), pasti od iznemoglosti, ako je ustajanje nemoguće dalje nastaviti četvoronoške, ignorisati svitkanje pred očima i gušenje i ići dalje, pasti, nastaviti puzeći, noktima drati zemlju, žvakati busene trave, osluškivati, grabiti napred ostavljajući kožu i krv za sobom, još, još, (naravno osluškivati), dalje... milimetar po milimetar. I najzad evo je, to je ona, otvorite bar jedno oko, vidite je, sklopite oko i ispustite dušu. Umrli ste. Umrli ste za ljubav. Ali to nije bitno - važno je da ste se zaljubili. DRUGO UMIRANJE...
Cujem ....
Cujem korake ti sada Svaki put kada mi ruku svoju das osecam nas da kroz zice hrlim dok slusam tvoj glas Nesto snazno u meni ka tebi rasirenih ruku kaze kreni ljubi ga sobom zagrli ga ... Nemir
Немојте ми говорити о срећи. Немојте ми говорити о путу. Немојте ми говорити. Ћутите. Само ћутите. И пустите ме да седим у тами... Јер. Већ одавно лутам и више не знам пут. Само пратим стазе. Да ли сам још увек луталица? Ох, тако бих волео да јесам. Али, плашим се да сам бедник и бескућник. Јер Срећа је моја на крају пута који не могу да пронађем... Или се он сам од мене скрива...
Данас сам шутнуо камен. Он је одскочио и погодио куче. Оно ме је погледало. Тужно. Као да ми је рекло "зар нисмо пријатељи" Ја сам осетио потребу да заплачем. Али нисам. Суза више немам.
Back