zvezdice granda

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
webade22:
More bre, ta deca jos neznaju pertle da vezu, a mama i tata ih dovode na grand... A zasto... Pa znase... pare, slava i sl... A najverovatnije je ono: "komsika, moje je dete bilo na TV" bla bla bla...
Pa posle bude ono "Daj da i mi nase dete odvedemo, pa da vidimo cije je bolje!" Sirota deca...

gockey:
osim ovog smajlija gore, ne primecujem nikakve znakove sarkazma u tvom pisanju Anamarija...a to ti je lose, veoma lose, ako doslovno i mislis to sto si napisala... i jos tako precizno navodis naziv emisije...hmhm :???:
Turci nam za onih 3, 4 veka ne nanesoshe toliko stete u kulturnom pogledu kol`ko Pink za 10 godina postojanja... protiv toga se treba odlucno boriti, ne samo protiv takve muzike (a poceli su i decu da uvlace u to!!!! djubrad!!) vec i celokupnog sistema vrednosti (rekao bih izopacenog) koji ona nosi sa sobom!!!! :!: :!:
Ljubim te...

Uzas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja Pink od gadosti ne mogu gledati,a sem B92,ne gledam bas nesto nase programe....Jednom slucjno u jednom kaficu,pogledah u Tv,kad tamo neka klinka vrti kukovima,a klinac kretenski urlice na mikrofon......................Ma roditelji tih klinaca su najveci idioti,ne znaju klinci sta hoce,dok ne vide kako im keva i cale uvece gledaju Grand......A ti isti keva icale nekad su verovatno bili najveci rokeri..............sve je ovde trulo i puklo...................zato ja nista ne gledam na TV,natrandzim Azru,i prkosim komsijama.......................Sta mi mogu imam jake zvucnike.................

Ta emisija stvarno postoji?????????? :shock: NE MOGU DA VERUJEM!!!!!!!!!! Sasa Popovic je rosavi pedofil, vacaros i moralna gnjida! A roditelji te dece su umereno ili tesko mentalno retardirane osobe! Srbija je osudjena na propast definitivno! Pojescemo sami sebe. Ako nam Sasa Popovic utire kulturni identitet, Seka Alexic ce nam biti sledeci patrijarh (matrijarh)! :sad: :mad:

I'm so excited:
Ta emisija stvarno postoji?????????? :shock: NE MOGU DA VERUJEM!!!!!!!!!! Sasa Popovic je rosavi pedofil, vacaros i moralna gnjida! A roditelji te dece su umereno ili tesko mentalno retardirane osobe! Srbija je osudjena na propast definitivno! Pojescemo sami sebe. Ako nam Sasa Popovic utire kulturni identitet, Seka Alexic ce nam biti sledeci patrijarh (matrijarh)! :sad: :mad:

wow....svaka chast...

ZLOUPOTREBA DECE NA KUB!!!!!
Postoji muzika koja je prilagodjena decjem uzrastu. Ja sam odrasla uz kolibri i dragana lakovica. Tu muziku su komponovali nasi priznati kompozitori imajuci u vidu uzrast i decju psihologiju, smatram da se takva muzika treba pustati deci.
Uzasnula sam se kad sam videla dete od 4 godine kako peva pesmu o svaleraciji `` moj je broj a musko je ime da te ne provali zena`` pritom je mala vrckala kao pevacica koju imitira. Ono sto me uzasava sto dete ne usvaja samo melodiju vec i kompletan model ponasanja. Odevanje, pokret, sminku, pricu iz teksta i roditelji ne bi trebalo da se zacude kada se njihova cerka spandja sa ozenjenim muskarcem ili postane sponzorusa. Jednosavno usvojile su model ponasanja pevaljki iz granda, one su njihovi idoli. Mislim da je lose da dete slusa i rok muziku pa makar to bila i riblja corba citiram ``u ustima vucem trulez od duvana``, ``cele noci ti si forsirala konjak`` ``u kafanu pusu marihuanu ili neku drogu piju s nogu`` - mislim da ovakvi tekstovi nisu prilagodjeni decjem uzrastu pritom se ne osvrcem na kvalitet.
Zamislite da vam dete od 5 godina peva 666 the number of the beast ili neku hevi metal pesmu slicnog sadrzaja.
moj zakljucak je DECI DECJE A ODRASLIMA PO AFINITETU

ANAMARIJA*:
sta kazete za najnovije malisane u mb-grandu? meni se najvise dopala ona devojcica od 4 godine sto je pevala i igrala "mahinalno" i onaj decko bucko sto je doveo sa sobom "plesacice". originalni su!

BUcko (uzas) i njegove plesacice (jos veci uzas) su mozda, ali samo mozda i samo ponekome simpaticni sada kad imaju 10 godina. Da se nisu slucajno uvijale i trljale o njega? Pale mu u krilo?! Mnogo originalno! Rekla bih da i nije toliko originalno jer sam te scene gledala vec par miliona puta kod nekih malo starijih "pjevaca". Ako su toj djeci oni uzor, tu nema nista, ali bas nista simpaticno!

Nekada davno pjevalo se o tome kako se dvoje voli, kako se eventualno rastaju, pa pate, kako voli nju, ona njega ne, i obrnuto...

Onda, kada sam ja bila mala poceli su da pjevaju o prevarama, lazima - Ona ga voli, on je vara, on je voli, ona samo folira... Ajde ni to nije tolika drama, prosto to se desava i onaj ko je povrijedjen pise o tome i pati, pa iskukas poentu da nije dobro varati.

E, sada su pevaci oni koji varaju svog otrcanog partnera, koji forsiraju da neko prevari covjeka koga voli sa njim... U ulozi najnemoralnije stoke! Navodim primjere:

OOOOO, tvoja lepota boli,
oooooooo, ajde leci me
ooooooooo, jos nocas slobodan sam,
OOOOOOO sutra zenim se... Sasa ili BUrazer mu Matic koji pominje nekakav sat, mada je, koliko znam oslijepljen (e dje nije ogluvio!)

Ajde, vodi je da spava
reci da si umoran
pa joj bar do jutra
budi neveraaaaaaaannnnnn! Slavica ne znam joj prezime nesto u fazonu Curke.... SH

DOk mi u trenutku zara tvoja burma kozu para...

A najjaca

NIsam ti ja nocas zena,
nije ovo krevet njen
ja sam tvoja ziva lutka
ti moj seksi biznismen! Ne znam koja je pevaljka u pitanju.

Ne zamjerite na poznavanju pjesama, okolina...
A sad zamislite da vam dijete dotrci i otpjeva ovo...
Drzavu komplet sravniti sa zemljom, dovesti majmune, pa evolucija iz pocetka.

Šta se meni dasilo:
pomazem nekom OSNOVCU oko matematike, radimo zadatke, zavrsavamo, kažem mu:
-Ja bih da još jednom odradimo .....to, to,...., jel' ti se žuri kući?
-Ne znam. Ma ne žuri mi se, sad će sestra (MLAĐA SESTRA) da pusti GRAND.....
Prosto nisam mogao da verujem.

Nervira me kada moje drugarice pevaju non-stop neke narodnjake sa Zvezda Granda, a i neke od pre 100 godina i onda kad im neki nastavnik ili bilo ko skrene paznju da je to shto slushaju najgori shit onda one odma': 'Pa ne slushamo mi to! Neke pesme su lepe, a neke uopshte ne valjaju', iako su 2 minuta pre toga pevale to isto. Josh na kraju ispada da one sluhsaju od narodnjaka samo Tanju ili bilo koga drugog, a najvishe stranu i od domacih Azru.

"NIsam ti ja nocas zena,
nije ovo krevet njen
ja sam tvoja ziva lutka
ti moj seksi biznismen!"

Ovo je stvarno dno dna. Ne mogu da verujem da je neko dozvolio da se to emituje. Ne znam ko je odgovoran za to, ali stvarno bi trebalo da se zapita gde ta zemlja ide. Zamisli stvarno da čuješ neko dete kako to peva,...ili bilo koga drugog. Užas! Nemam reči. Stigli su i prostituciju da opevaju veselim tonivima.
......

Back