Moj cova!Soldier:''Zvezde!!!'
Pre bih rekao kloshari.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj cova!Soldier:''Zvezde!!!'
Pre bih rekao kloshari.......
Pa posle bude ono "Daj da i mi nase dete odvedemo, pa da vidimo cije je bolje!" Sirota deca...webade22:More bre, ta deca jos neznaju pertle da vezu, a mama i tata ih dovode na grand... A zasto... Pa znase... pare, slava i sl... A najverovatnije je ono: "komsika, moje je dete bilo na TV" bla bla bla...
Upravo tako.... znam, jer poznajem jednu malu koja je pevala tamo.... Uzas!!*xyz*:Pa posle bude ono "Daj da i mi nase dete odvedemo, pa da vidimo cije je bolje!" Sirota deca...
Ljubim te...gockey:osim ovog smajlija gore, ne primecujem nikakve znakove sarkazma u tvom pisanju Anamarija...a to ti je lose, veoma lose, ako doslovno i mislis to sto si napisala... i jos tako precizno navodis naziv emisije...hmhm :???:
Turci nam za onih 3, 4 veka ne nanesoshe toliko stete u kulturnom pogledu kol`ko Pink za 10 godina postojanja... protiv toga se treba odlucno boriti, ne samo protiv takve muzike (a poceli su i decu da uvlace u to!!!! djubrad!!) vec i celokupnog sistema vrednosti (rekao bih izopacenog) koji ona nosi sa sobom!!!!![]()
![]()
I'm so excited:Ta emisija stvarno postoji?????????? :shock: NE MOGU DA VERUJEM!!!!!!!!!! Sasa Popovic je rosavi pedofil, vacaros i moralna gnjida! A roditelji te dece su umereno ili tesko mentalno retardirane osobe! Srbija je osudjena na propast definitivno! Pojescemo sami sebe. Ako nam Sasa Popovic utire kulturni identitet, Seka Alexic ce nam biti sledeci patrijarh (matrijarh)! :sad: :mad:

Ja dosla iz Africe!I'm so excited:Odakle si ti pala???![]()
ANAMARIJA*:Ja dosla iz Africe!
ANAMARIJA*:sta kazete za najnovije malisane u mb-grandu? meni se najvise dopala ona devojcica od 4 godine sto je pevala i igrala "mahinalno" i onaj decko bucko sto je doveo sa sobom "plesacice". originalni su!
Hvala na komplimentu... Da, Lazem Seceru!CobRa-SiC-:Lažeš, stoko!