zvezdice granda

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ja samo ne mogu da verujem da sam kao mala slushala narodnjake! Nashta li sam mislila? Sad ne mogu da ih smislim. A ona dechica su mi slatka kad pevaju samo mi je glupo kad petogodishnjakinja kaze: "Prvo skini se pa brini se za posao i za sve drugo, prvo skini se, ne zuri se ja volim to da radim dugo!" Boze!

mislim da bi trebalo tu decu odmah dati u neq polikliniq il neshto....da ih leche i sve....a onoga ko je osmislio celu stvar.....linchovati....milsim....zashto ti ljudi uopshte dishu?.....koja je svrha disanja jedne karlaushe?.....shta tu ima dobro?.....mnoooogo bi bolje bilo kad bi jednostavno svi umrli....po mogutjstvu bolnom smrtju....za nepravde uchinjenje ljudskom rodu

Ma ne treba decu leciti,nego roditelje prevaspitati...Kakav roditelj moze od najranijeg detinjstva da navikava dete na thrash kulturu?A onog Popovica bi morali da kazne zbog zloupotrebe dece u marketinske svrhe.Po mogucstvu zabranom rada njegove izdavacke kuce...

AntunTun:
mislim da bi trebalo tu decu odmah dati u neq polikliniq il neshto....da ih leche i sve....a onoga ko je osmislio celu stvar.....linchovati....milsim....zashto ti ljudi uopshte dishu?.....koja je svrha disanja jedne karlaushe?.....shta tu ima dobro?.....mnoooogo bi bolje bilo kad bi jednostavno svi umrli....po mogutjstvu bolnom smrtju....za nepravde uchinjenje ljudskom rodu

Daaa, sa kim mi delimo kiseonik...
Hmm trebali bismo da pozovemo one sataniste da ih dugo i polako muche :twisted:

Taj GRAND i PINK je kao sekta ! To bre ispira mozak ! Ja imam devojčicu od 4 godine i ne dam joj opciju da uopšte čuje te gluposti ! Kažu , pa šta kad deca to vole....šta bre vole, ne može!!!!!!!!!
Najgore od svega toga što je užasno teško da je zaštitim od tih govana!
Nisam ni za to da joj namećem muziku, ali ako je sa 1.5 godinu tražila do beskonačnosti da joj puštam Iron Maiden jer je čula jednu pesmu ( Fear of the dark ) i svidela joj se , zašto je ne usmeravati da sluša kvalitetnu muziku. Možete da zamislite moje oduševljenje kao majke kad mi je devojčica sa 2 godine pevala refren Seek and destroy od Metallice, i šta joj fali! Voli da sluša domaći rok, voli da peva pesme od Čorbe i Kerbera, naravno voli i neke pop stvari (premda kvalitetnog popa ima uglavnom 80-ih).
Ja sam svesna da je neću moći u potpunosti izolovati od Pink generacije ali daću sve od sebe ! Zamislite moj šok kad se vratila jedan dan iz vrtića i peva neku pesmu Mahi,mahi i nešto Skote živote.......pa krv mi se sledila!!!!!! Šta će ona na primer da radi kad deca u vrtiću znaju napamet sve pesme sa Granda i pevaju ih tamo a ona nauči od njih a to uđe u glavu i ne izlazi jer su to tako idiotsko zarazni tekstovi da ih deca lako pamte i htela ne htela peviše ih non stop!!!
Plašim se da baš zbog toga što u kući nema šanse da čuje te glupave pesme, baš naprotiv ih usvoji jer će joj delovati nešto interesantno jer ih kući nema ! Evo u subotu je pozvana na dečiju rođendansku žurku i ježim se od pomisli šta će slušati tamo od muzike, a neće sigurno Ivin voz ili Kocka do kocke kockica.....

Ali dobro, ipak sam ubeđena da od roditelja sve zavisi tako da verujem da ću dete izvesti na pravi put !

Cruela:
Taj GRAND i PINK je kao sekta ! To bre ispira mozak ! Ja imam devojčicu od 4 godine i ne dam joj opciju da uopšte čuje te gluposti ! Kažu , pa šta kad deca to vole....šta bre vole, ne može!!!!!!!!!
Nisam ni za to da joj namećem muziku, ali ako je sa 1.5 godinu tražila do beskonačnosti da joj puštam Iron Maiden jer je čula jednu pesmu ( Fear of the dark ) i svidela joj se , zašto je ne usmeravati da sluša kvalitetnu muziku. Možete da zamislite moje oduševljenje kao majke kad mi je devojčica sa 2 godine pevala refren Seek and destroy od Metallice, i šta joj fali! Voli da sluša domaći rok, voli da peva pesme od Čorbe i Kerbera, naravno voli i neke pop stvari (premda kvalitetnog popa ima uglavnom 80-ih).
Ja sam svesna da je neću moći u potpunosti izolovati od Pink generacije ali daću sve od sebe ! Zamislite moj šok kad se vratila jedan dan iz vrtića i peva neku pesmu Mahi,mahi i nešto Skote živote.......pa krv mi se sledila!!!!!! Šta će ona na primer da radi kad deca u vrtiću znaju napamet sve pesme sa Granda i pevaju ih tamo a ona nauči od njih a to uđe u glavu i ne izlazi jer su to tako idiotsko zarazni tekstovi da ih deca lako pamte i htela ne htela peviše ih non stop!!!
Plašim se da baš zbog toga što u kući nema šanse da čuje te glupave pesme, baš naprotiv ih usvoji jer će joj delovati nešto interesantno jer ih kući nema ! Evo u subotu je pozvana na dečiju rođendansku žurku i ježim se od pomisli šta će slušati tamo od muzike, a neće sigurno Ivin voz ili Kocka do kocke kockica.....

Ali dobro, ipak sam ubeđena da od roditelja sve zavisi tako da verujem da ću dete izvesti na pravi put !

Mislim da u tebi mogu da ponadjem sebe u buducnosti....
Mala obozava Fear of the dark?! Peva Seek and distroy?! Nema brige, mala je prepoznala sta je kvalitetno.....

Cruela:

recep` daj zeno, recep` nama treba... :lol:

Nemam stavrno nista protiv toga,ali ono je GENOCID!
Ja sam u onom uzrastu pevao Riblju Corbu,Alisu,Pusenje,Azru i sl. Daleko ime lepa kuca i onom Sasi Popovicu i roditeljima one dece.
Sto kaze moja baba...'Nisu deca kriva".
Ludilo je ovo sto je Cruela napisala. Em sto dete slusa normalnu muziku,em sto ce vremenom i jezik da nauci i da zna o cemu peva. Meni je sa 10 godina ujak poklonio kasetu Pink Floyda... The Wall... ja sam to slusao do besvesti. Navukao me i na Azru i sve drugo. Ma metal i hard rock sam posle sam presao. Imao je tada,a ima i danas ploce Deep Purple,AC/DC, Motorhead,Whitesnake...itd.
Posle je on od mene uzimao Metallicu,GnR,RHCP...i jos neke fine bendove.
Svojoj deci je pustao ex yu rok. Da im bude jasno sta pevaju.Kako sam se iznenadio kada sam cuo njegovu cerku od ,tada 6-7 godina,kako peva Atomsko skoniste...U vremenu horoskopa i Pomorac sam majko...
Posle su njegovi klinci voleli kada im pustim Pisonja i Zuga.Hehehe! Interesantan im bio text.
Posle sam ima ja ubacivao i mali repertoar navijackih pesama,hehehehe!
Tako se vaspitavaju deca.

ANAMARIJA*:
sta kazete za najnovije malisane u mb-grandu? meni se najvise dopala ona devojcica od 4 godine sto je pevala i igrala "mahinalno" i onaj decko bucko sto je doveo sa sobom "plesacice". originalni su!
osim ovog smajlija gore, ne primecujem nikakve znakove sarkazma u tvom pisanju Anamarija...a to ti je lose, veoma lose, ako doslovno i mislis to sto si napisala... i jos tako precizno navodis naziv emisije...hmhm :???:
Turci nam za onih 3, 4 veka ne nanesoshe toliko stete u kulturnom pogledu kol`ko Pink za 10 godina postojanja... protiv toga se treba odlucno boriti, ne samo protiv takve muzike (a poceli su i decu da uvlace u to!!!! djubrad!!) vec i celokupnog sistema vrednosti (rekao bih izopacenog) koji ona nosi sa sobom!!!! :!: :!:

gockey:
osim ovog smajlija gore, ne primecujem nikakve znakove sarkazma u tvom pisanju Anamarija...a to ti je lose, veoma lose, ako doslovno i mislis to sto si napisala... i jos tako precizno navodis naziv emisije...hmhm :???:
Turci nam za onih 3, 4 veka ne nanesoshe toliko stete u kulturnom pogledu kol`ko Pink za 10 godina postojanja... protiv toga se treba odlucno boriti, ne samo protiv takve muzike (a poceli su i decu da uvlace u to!!!! djubrad!!) vec i celokupnog sistema vrednosti (rekao bih izopacenog) koji ona nosi sa sobom!!!! :!: :!:

Mislim, čovek reče surovu istinu i tu ova tema treba da se ugasi. Zar i decu??????? :confused: Nego novac čini čuda. I deca su postala dobra roba. Sramota!!!!!!!!

Back