- Poruka
- 4.066
Banshee::lol
![]()
a cim slusas metal onda si satanista![]()
a ako si satanista onda rusis groblja i prinosis ljudske zrtve
a ako prinosis ljudske zrtve i rusis groblja treba te ubiti
daklem svako ko ne slusa grand treba ga ubiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee::lol
![]()
a cim slusas metal onda si satanista![]()

IvAnA:):Izvini, a gde sam to ja napisala da slusham metal?? Koja je to logika...chim ne slushash Grand, odmah si metalac....![]()
sofffy:koji zakljucak!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka chast!![]()
ANAMARIJA*:sta kazete za najnovije malisane u mb-grandu? meni se najvise dopala ona devojcica od 4 godine sto je pevala i igrala "mahinalno" i onaj decko bucko sto je doveo sa sobom "plesacice". originalni su!
dobra ti logika...Peruzzi:a ako si satanista onda rusis groblja i prinosis ljudske zrtve
a ako prinosis ljudske zrtve i rusis groblja treba te ubiti
daklem svako ko ne slusa grand treba ga ubiti
AntunTun:mislim da bi trebalo tu decu odmah dati u neq polikliniq il neshto....da ih leche i sve....a onoga ko je osmislio celu stvar.....linchovati....milsim....zashto ti ljudi uopshte dishu?.....koja je svrha disanja jedne karlaushe?.....shta tu ima dobro?.....mnoooogo bi bolje bilo kad bi jednostavno svi umrli....po mogutjstvu bolnom smrtju....za nepravde uchinjenje ljudskom rodu
Cruela:Taj GRAND i PINK je kao sekta ! To bre ispira mozak ! Ja imam devojčicu od 4 godine i ne dam joj opciju da uopšte čuje te gluposti ! Kažu , pa šta kad deca to vole....šta bre vole, ne može!!!!!!!!!
Najgore od svega toga što je užasno teško da je zaštitim od tih govana!
Nisam ni za to da joj namećem muziku, ali ako je sa 1.5 godinu tražila do beskonačnosti da joj puštam Iron Maiden jer je čula jednu pesmu ( Fear of the dark ) i svidela joj se , zašto je ne usmeravati da sluša kvalitetnu muziku. Možete da zamislite moje oduševljenje kao majke kad mi je devojčica sa 2 godine pevala refren Seek and destroy od Metallice, i šta joj fali! Voli da sluša domaći rok, voli da peva pesme od Čorbe i Kerbera, naravno voli i neke pop stvari (premda kvalitetnog popa ima uglavnom 80-ih).
Ja sam svesna da je neću moći u potpunosti izolovati od Pink generacije ali daću sve od sebe ! Zamislite moj šok kad se vratila jedan dan iz vrtića i peva neku pesmu Mahi,mahi i nešto Skote živote.......pa krv mi se sledila!!!!!! Šta će ona na primer da radi kad deca u vrtiću znaju napamet sve pesme sa Granda i pevaju ih tamo a ona nauči od njih a to uđe u glavu i ne izlazi jer su to tako idiotsko zarazni tekstovi da ih deca lako pamte i htela ne htela peviše ih non stop!!!
Plašim se da baš zbog toga što u kući nema šanse da čuje te glupave pesme, baš naprotiv ih usvoji jer će joj delovati nešto interesantno jer ih kući nema ! Evo u subotu je pozvana na dečiju rođendansku žurku i ježim se od pomisli šta će slušati tamo od muzike, a neće sigurno Ivin voz ili Kocka do kocke kockica.....
Ali dobro, ipak sam ubeđena da od roditelja sve zavisi tako da verujem da ću dete izvesti na pravi put !
recep` daj zeno, recep` nama treba...Cruela:Taj GRAND i PINK je kao sekta ! To bre ispira mozak ! Ja imam devojčicu od 4 godine i ne dam joj opciju da uopšte čuje te gluposti ! Kažu , pa šta kad deca to vole....šta bre vole, ne može!!!!!!!!!
Najgore od svega toga što je užasno teško da je zaštitim od tih govana!
Nisam ni za to da joj namećem muziku, ali ako je sa 1.5 godinu tražila do beskonačnosti da joj puštam Iron Maiden jer je čula jednu pesmu ( Fear of the dark ) i svidela joj se , zašto je ne usmeravati da sluša kvalitetnu muziku. Možete da zamislite moje oduševljenje kao majke kad mi je devojčica sa 2 godine pevala refren Seek and destroy od Metallice, i šta joj fali! Voli da sluša domaći rok, voli da peva pesme od Čorbe i Kerbera, naravno voli i neke pop stvari (premda kvalitetnog popa ima uglavnom 80-ih).
Ja sam svesna da je neću moći u potpunosti izolovati od Pink generacije ali daću sve od sebe ! Zamislite moj šok kad se vratila jedan dan iz vrtića i peva neku pesmu Mahi,mahi i nešto Skote živote.......pa krv mi se sledila!!!!!! Šta će ona na primer da radi kad deca u vrtiću znaju napamet sve pesme sa Granda i pevaju ih tamo a ona nauči od njih a to uđe u glavu i ne izlazi jer su to tako idiotsko zarazni tekstovi da ih deca lako pamte i htela ne htela peviše ih non stop!!!
Plašim se da baš zbog toga što u kući nema šanse da čuje te glupave pesme, baš naprotiv ih usvoji jer će joj delovati nešto interesantno jer ih kući nema ! Evo u subotu je pozvana na dečiju rođendansku žurku i ježim se od pomisli šta će slušati tamo od muzike, a neće sigurno Ivin voz ili Kocka do kocke kockica.....
Ali dobro, ipak sam ubeđena da od roditelja sve zavisi tako da verujem da ću dete izvesti na pravi put !

Pa se posle pitamo odakle onolike sponzoruse i celavi bilmezi po gradu i drzavi.*ABC*:Stvarno bre to nisu pesme za klince!!!Svaka druga pesmavje o parama i seksu.
TO UTICE NA VUGLU BREEEE!!!!!!!!
osim ovog smajlija gore, ne primecujem nikakve znakove sarkazma u tvom pisanju Anamarija...a to ti je lose, veoma lose, ako doslovno i mislis to sto si napisala... i jos tako precizno navodis naziv emisije...hmhm :???:ANAMARIJA*:sta kazete za najnovije malisane u mb-grandu? meni se najvise dopala ona devojcica od 4 godine sto je pevala i igrala "mahinalno" i onaj decko bucko sto je doveo sa sobom "plesacice". originalni su!

gockey:osim ovog smajlija gore, ne primecujem nikakve znakove sarkazma u tvom pisanju Anamarija...a to ti je lose, veoma lose, ako doslovno i mislis to sto si napisala... i jos tako precizno navodis naziv emisije...hmhm :???:
Turci nam za onih 3, 4 veka ne nanesoshe toliko stete u kulturnom pogledu kol`ko Pink za 10 godina postojanja... protiv toga se treba odlucno boriti, ne samo protiv takve muzike (a poceli su i decu da uvlace u to!!!! djubrad!!) vec i celokupnog sistema vrednosti (rekao bih izopacenog) koji ona nosi sa sobom!!!!![]()
![]()
E bas!LPhoklica:Jao, jao, jao...sada ćete da ih sažaljevate ((((:
Heheh