Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Villarreal Esp 78.374
Bayern München Ger 73.640
AZ Alkmaar Ned 63.995
Panathinaikos Gre 55.415
FC Basel ** Sui 54.869
Girondins Bordeaux Fra 49.706
Bayer Leverkusen Ger 45.640
Anderlecht *** Bel 41.594
------------------------ --- -------
Tottenham Hotspur Eng 40.618
Lokomotiv Moscow Rus 38.920
Zenit St. Petersburg ** Rus 38.920
Sparta Praha *** Cze 37.851
AEK Athens *** Gre 36.415
Hamburger SV @ Ger 34.640
Bolton Wanderers Eng 32.618
Austria Wien ** Aut 30.104
Spartak Moscow *** Rus 27.920
Sporting Braga Por 27.107
Galatasaray ** Tur 26.791
Getafe Esp 25.374
Atlético Madrid @ Esp 25.374
Everton Eng 24.618
Fiorentina Ita 21.808
Stade Rennais Fra 20.706
Hapoel Tel-Aviv ** Isr 19.338
Red Star Belgrade *** Srb 19.256
FC København *** Den 19.129
Toulouse FC *** Fra 17.706
Dinamo Zagreb *** Cro 17.533
Panionios Gre 16.415
1.FC Nürnberg Ger 14.640
Mladá Boleslav Cze 13.851
Aris Thessaloniki Gre 13.415
Aberdeen Sco 11.064
FC Zürich *** Sui 9.869
AE Larissa Gre 8.415
AaB Aalborg @ Den 7.129
SK Brann Bergen * Nor 6.509
IF Elfsborg *** Swe 4.478
Helsingborg IF * Swe 3.478

Kosanović: "Ostvaren cilj"

Nakon revanš utakmice prvog kola kupa UEFA između Crvene zvezde i poljskog Groklina, i plasmana beogradskog kluba u ligaški deo takmičenja, trener Zvezde Milorad Kosanović istakao je da je cilj ispunjen, i dodao da očekuje još bolju Zvezdu u nastavku sezone.

"Ovo je za nas kraj jedne dvomesečne serije utakmica koje smo odigrali pod pritiskom. Još od meča u Glazgovu imam osećaj da smo kao podmornica koja je tu negde na dubini periskopa, i samo treba da izroni, i drago mi je što se to dogodilo u ovoj utakmici. Ostvarili smo svoj cilj, a igrači su za ovo što su pokazali danas i tokom cela ova dva meseca, zaslužili čestitke. Bili smo bolji tokom celog meča, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i zasluženo smo slavili. Igrali smo odlično u fazi odbrane i nismo dozvolili protivniku nijednu čistu šansu. U napadu smo odigrali takođe dobro, na momente i odlično, i ono što me posebno raduje je da stvarano prilike", rekao je Kosanović.

Kosanović kaže da je strelca jedinog gola Segunda Kastilja zamenio zbog povrede.

"Kastiljo je izašao jer se u poslednjem minutu prvog poluvremena povredio, prilikom jednog starta. Dva meseca igramo pod stalnim pritiskom, a ovo nam je prva povreda, i to je ono što raduje. Žao mi je što se Kastiljo povredio, jer se taman vratio u takmičarsku formu."

Zvezdin strateg rekao je i da je Vladimir Bogdanović uspešno zamenio Ekvadorca.

"Bogdanović je odlično odigrao. Kada sam ja došao on je bio na marginama, klubv praktično nije ni računao ozbiljno na njega. Ispostavilo se da dečko ima ogroman potencijal, i to je i na ovom meču pokazao."

Slična je priča i sa Molinom.

"Protiv Teleoptika smo mu dali priliku. On je na tom meču dao odličan gol, ali nije igrao dobro. Međutim on je dobio i drugu, a evo sada i treću šansu i pokazao je šta sve može da uradi, a to je mnogo."

Drugo poluvreme je verovatno i najbolje poluvreme Zvezde u ovoj sezoni.

"Gol na kraju poluvremena je dosta doprineo tome. Igrači su se osetili opuštenije i igrali su onako kao treba. Činjenica je da igramo iz utakmice u utakmicu sve bolje, i tek ćemo pružiti svoje pravo lice", rekao je Kosanović.

Trener gostujuće ekipe Jacek Želinski istakao je da je bolji tim prošao dalje, i dodao da želi sreću "crveno-belima" u daljem toku takmičenja.

"Posle dve utakmice mogu da kažem da je dalje otišla bolja ekipa. Mi smo pokušali sve u ovom meču, ali je protivnik bio kvalitetniji. Želim da čestitam Zvezdi i da im poželim sreću u daljem toku UEFA kupa. U Beogradu smo osetili evropski fudbal, ali nismo uspeli da prođemo. Ono što mi imamo je očigledno dovoljno samo za poljsku ligu, ali ne i za Evropu. U prvoj utakmici smo prospustili nekoliko prilika, ali u drugoj nismo napravili skoro nijednu i definitivno nismo zaslužili da prođemo Zvezdu", rekao je Želinski.

Солидно издање, много боље него ранија. Могло је да буде више голова али победа није долазила у питање ниједног тренутка. Молина и Короман најбољи, одбрана доста чврста, Богдановић пријатно изненадио. Лукаш нешто слабији него обично. Милијаш би морао да прекине да чека лопту већ да иде на њу. Јестровић ОК.

Навијање је иначе било одлично, поготово довикивање са истоком и западом.

...нисам био у прилици да гледам, али сам отишао до Звездиног сајта после и видео текстуални пренос. С обзиром да из искуства знам да су доста реални и да знају озбиљно да напуше наше играче,претпостављам да је ово најбоља Звездина утакмица.
...још само да убаци Броновицког и Саласа (уместо Лукаша)...као шпица или полу-шпица, па да коначно имамо 2 нападача, још кад се опорави онај Црногорац и да нађемо доброг централног бека (можда Бајалица) и ова екипа има потенцијал да меље...

...нама ће најважнија текма бити против екипе из петог шешира, ако је добијемо, пролазимо даље (то сам говорио и кад смо играли против Тромза), јер по правилу те екипе закину бод, 2 или 3 фаворитима. Из прва 3 шешира су сви јаки, малтене је свеједно кога добијамо, можда би из првог најбоље било да добијемо Бордо, али ако већ не можемо њих, баш немам ништа против да Бајерн дође на Маракану, па да видимо где смо. Уверен сам да ће оваква Звезда, ако настави да диже форму, моћи да игра са њима.

Мој тим...

Ранђеловић
Баста, Гај, Бајалица (или неко нов), Броновицки (Анћелковић против слабијих екипа, кад се игра офанзивније)
Короман, Кастиљо, Милијаш (Бурзановић), Молина
Салас, Јестровић (прорадиће, осећам да је убица)

Po uobičajenom sistemu pravljenja rasporeda utakmica u ligaškom delu takmičenja, Crvena Zvezda bi trebalo da je slobodna u trećem kolu (29. novembra). Na startu (25. oktobra) Zvezda bi trebalo da dočeka ekipu iz drugog, a zatim (8. novembra) gostuje timu iz trećeg šešira. Posle pauze u trećem kolu, Zvezda u četvrtom kolu (5. ili 6. decembar) dočekuje nekog od najslabije plasiranih, a na kraju takmičenja (19. ili 20. decembra) gostuje prvom nosiocu grupe.
Raspored se može menjati pod uslovom da se slože svi klubovi iz grupe, što nije čest slučaj.
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=15173

Mislim da nam je najbitnija ova prva utakmica, koju bi trebali da igramo kući sa nekim iz drugog šešira ! Još kad bi došla ova vesela Austrija! :D
Tu tekmu ako dobijemo nema zime, ....pardon, ustvari ima! :lol::lol::lol:

Ljuba82:
...нисам био у прилици да гледам, али сам отишао до Звездиног сајта после и видео текстуални пренос. С обзиром да из искуства знам да су доста реални и да знају озбиљно да напуше наше играче,претпостављам да је ово најбоља Звездина утакмица.
...још само да убаци Броновицког и Саласа (уместо Лукаша)...као шпица или полу-шпица, па да коначно имамо 2 нападача, још кад се опорави онај Црногорац и да нађемо доброг централног бека (можда Бајалица) и ова екипа има потенцијал да меље...

Molina, Salas, Bronovicki, Bajalica, Kastiljo, Koroman...to su ODLICNI igraci i sa njima sigurno mozemo bar da prezimimo u Evropi. E sad, dzaba nam da imamo i Kaku i Mesija kad je trener ovaj alkos. Male su nam sanse da sa njim uradimo nesto.

Po standardnom sistemu, Zvezda bi trebalo da je slobodna u trećem kolu (29. novembra). Na startu (25. oktobra) Zvezda bi trebalo da dočeka ekipu iz drugog, a zatim (8. novembra) gostuje timu iz trećeg šešira.

Posle pauze, Zvezda u četvrtom kolu (5. ili 6. decembar) dočekuje nekog od najslabije plasiranih, a na kraju takmičenja (19. ili 20. decembra) gostuje prvom nosiocu grupe.

Daj boze da dobijemo Austriju!!!Imam prilike da je gledam uzivo(otac od jednog igraca igra samnom rekreativno fudbal pa idem sa njim stalno),,,,to je ekipa puna rekreativaca i prosto ne mogu da verujem kako su oni prosli...Omda bih voleo iz prve grupe Anderlecht...Gledao sam ih protiv Rapida(jos jedna ekipa rekreativaca),toliko su losi da nisam znao ko je veci rekreativac...Ma sta je filozofiram...mi idemo dalje!Pozdrav svim DELIJAMA!

Ја бих волео: Андерлехт, Болтон, Брага и још можда Абердин. Боље релативно слабији, него да нас напуше Бајерн, Зенит, Атлетико и сл.

A provalite izmenu na poluvremenu, Bogdanovic umesto Kastilja!
****** sta alkohol radi od coveka...
Докле год има играча у ЦЗ са "мафијашким" (како већ хоћеш) уговорима, они ће бити форсирани. Жалосно, али истинито. :mad:
Bajern, Totinhem, Spartak i Aris. Pa nek izgubimo sve 4 ako treba.
Леже нам Енглези. Ја се плашим Руса.
Имам пријатеља Шкота, баш из Абердина, чекам да налети на МСН па да мало продиванимо о могућем исходу жреба. :razz:

Стојковић је пре почетка сезоне изјавио да је Лига УЕФА главни циљ ЦЗ ове сезоне, а ЛШ, ако прође, прође. Ја сам се са тиме сложио одмхах, али остаје жал због Ренџерса. Али будимо реални, Звезда каква је сада, била би врећа за пуњење у ЛШ. Мада је и сада питање како ће проћи на жребу. Има ту доста екипа које су играле годинама ЛШ и у самом су врху европског фудбала или имају дугогодишњи континуитет у УЕФА купу.

Још на утакмици са Партизаном, Звезда је показала да полако подиже форму. Косановића нимало не волим (свима јасно из порука), али остаје чињеница да је Ђуровски гробар ове екипе. За његово време се није ништа радило! Зато су играчи једва трчали 60-так минута и онда крај.

Косановић је испао из икс димензије, али ко би пристао да тренира Звезду поред силних суфлирања са стране. Проблем су играчи са „мафијашким“ (зовите како хоћете) уговорима (за време Џаје нормалност) и док се њих не решимо, тешко ће се ићи напред. Који су то играчи, ваљда је свима јасно. А Косановић је пристао да их убацује, јер понављам, који странац би пристао на то.

И још једну истину је рекао Стојковић (не, не волим га, то знате), а то је да у Србији нема квалитетних играча. То је сад већ свима јасно (дерби само потврдио)! Као навијач Арсенала, било ми је жао то шо је Венгер комплетно екипу трансформисао у интернационли тим, па Енглеза скоро и да нема. Енглески навијачи Арсенала су ми то објаснили тиме да су енглески млади фудбалери скупи и да не вреде силан новац. За мањи новац се могу довести много бољи играчи.

Чему оволики увод? Увод за синоћну утакмицу...

Молина је измислио фудбал за наше играче! Још када би му Милијаш и Баста више додавали лопту, а Косан му дозволио да иде у напад много чешће, било би свега! Лоб је био врхунски. Нема шта.

Не знам зашто Салас нема места, који прате тренинге Звезде (а и оно мало што смо га гледали на утакмицама) јасно је да се ради о одличном играчу.

Јестровић нема појма, а толико је пљуван Баркос по новинама! И даље тврдим да је ваљао шта не би завршио у Саудијској Арабији. Штета за Баркоса што је био корак испред, ала би села.

Брновицки кад оздрави и врати се бићемо још бољи.

За Богдановића немам речи (још кад се врати капитен, где ће нам бити крај). :roll: Туторић је рупа. Гај мал' па мало испадне из игре због њега и онда мора да крпи Туторићеву слабу игру.

Лукаш и Кастиљо даве један другог као два дефанзивна везна. Мора Лукаш да игра десног бека што му је природна позиција. Али авај, Баста има загарантовано место. :roll:

Короман игра из срца и свака му част!

П.С.
Ваљда ћу се видети са другом вечерас или сутра који је био на утакмици јуче. Ако има снимака на мобилном, објавићу. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back