Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Želinski: "Hoćemo iznenađenje"

Trener poljskog fudbalskog kluba Groklin Jacek Želinski izjavio je da je Crvena zvezda favorit u revanš meču Kupa UEFA, ali je dodao da će njegovi igrači pokušati da naprave iznenađenje.

"Nalazimo se u neobičnoj situaciji, pošto smo u prvom meču izgubili sa 1:0. Zvezda je favorit, ali samo došli ovde da nadoknadimo prednost protivnika. Daćemo sve od sebe da obradujemo naše navjače i napravimo iznenađenje", rekao je Želinski na koferenciji za novinare u Beogradu.

Želinski je dodao je da je meč sa Crvenom zvezdom jedan od najvažnijih u istoriji kluba. Šef stručnog štaba ekipe iz Poljske rekao je da je u prvom meču, u Poljskoj, njegov tim imao dosta šansi koje nije realizovao.

"Imali smo dosta šansi u prvom meču, ali nismo uspeli da ih iskoristimo. Ovde nam je glavni cilj da postignemo gol. Više bih
voleo da napravimo manji broj šansi, ali da jednu od njih i realizujemo", kazao je Želinski.

Trener poljskog tima istakao je da neće menjati sistem igre pred utakmicu sa "crveno-belima".

"Neću menjati sistem igre, pošto ovako igramo od početka sezone. Međutim, moramo popraviti efikasnost, i naši igrači moraju biti koncentrisaniji u završnici", istakao je 46-godišnji trener.

Crvena zvezda savladala je u gostima Groklin sa 1:0. Pobednik ovog dvomeča obezbediće plasman u grupnu fazu Kupa UEFA.

Utakmica "crveno-belih" i poljskog tima igra se u četvrtak od 20.45 sati na stadionu Crvene zvezde.

Kosanović: "Nemamo pravo na grešku"

Dan pred revanš meč prvog kola Kupa UEFA sa poljskim Groclinom, na konferenciji za novinare govorili su Milorad Kosanović, šef stručnog štaba, kao i Dušan Basta, strelac jedinog gola u prvom susretu igranom pre dve nedelje. Trener Crvene zvezde rekao je da je ovo utakmica na koju se čekalo i za koju se ekipa pripremala dva meseca.

„Za protivnika imamo ekipu koja poseduje kvalitet mada mnogi ne misle tako. U prvoj utakmici nismo odigrali toliko dobro, ali smo napravili odličan rezultat, koji opet ne mora ništa da znači. Danas smo sigurno bolji nego što smo bili pre dve nedelje i sve će u revanšu zavisiti od nas. Svesni smo težine posla pred nama i želimo uspešno da ga privedemo kraju“, rekao je Kosanović.

Dušan Basta je postigao gol odluke pre dve nedelje i smatra da poljski klub ne sme da se potceni.

„Pred nama je verovatno najvažnija utakmica. Potcenjivanja protivnika ne sme da bude jer je Groclin u prvom meču pokazao da je opasan. Međutim, mi na našem terenu imamo obavezu da idemo na pobedu, ali ne smemo da srljamo. Moramo da igramo pametno i na rezultat kako bismo se plasirali u dalje takmičenje. Zato pozivam publiku da dođe u što većem broju da zajedno proslavimo uspeh“, rekao je Dušan Basta.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde smatra da ne može da bude iznenđenja u igri protivnika.

„Groclin će igrati isto kao i pre dve nedelje, možda bude nekoliko promena u sastavu koje neće uticati na njihovu postavku igre. Na nama je da otklonimo greške iz prvog meča, da budemo ozbiljni jer nemamo prava na grešku“, zaključak je našeg trenera.

Kapije stadiona Crvene zvezde otvaraju se u 18:45 časova, a do tada se očekuje da bude zatvoren saobraćaj u ulicama oko stadiona. O bezbednosti unutar stadiona brinuće 450 redara.

O tome da nema prenosa je izlisno i pricati,jel da?
Ide snimak na RTS-u u 2:22h.Kakve budale.
Ne znam da li da ne spavam i cekam ili da rano legnem,pa se vise i ne vracam u krevet do zore,kad se zavrsi utakmica.:lol:
Mi kroz generaqcije ne napredujemo.
Radio prenos se sluca vec dva "kolena" unazad kao jedini nacin pracenja utakmica.:roll:
Blago ovima i USA,njima je to udarni vecernji termin.:lol:

zvezda-groclin.jpg
Црвена Звезда-Гроцлин од 20.35 на РТРС-у

- Nije beg cicija - reče urednik sportskog programa RTRS, Dragan Novaković i otkupi prenos utakmice. :lol::lol::lol:
Time obradova čitav narod u RS, a naročito Rainbowa i mene. :lol::lol::lol:

zvezda-groclin.jpg
Црвена Звезда-Гроцлин од 20.35 на РТРС-у

- Nije beg cicija - reče urednik sportskog programa RTRS, Dragan Novaković i otkupi prenos utakmice. :lol::lol::lol:
Time obradova čitav narod u RS, a naročito Rainbowa i mene. :lol::lol::lol:

Naravno!!! Nije beg cicija, a ni Dragan se ne bi dugo zgrio na mjestu direktora da se ponaša drugačije!!! Ako turci mogu da direkt prenose onaj blam od ekipe zvane FK Sarajevo koji je otišao Bazelu s ciljem da dobiju što manje po tamburi, onda Novaković ima da rodi uslove da i mi Srbalji gledamo Zvezdu ili bilo koji drugi tim koji igra u ime Srbije :wink: (kad je takva prilika:wink:)!!!
Kome se to ovdje ne sviđa nek gleda Bešktaš ili klanja za Fener :twisted:!!!
Uostalom znaju oni na RTRS-u da Dodik ne voli da propušta kad bilo koja srpska ekipe igraju međunarodne utakmice!!!
Ili direktan prenos, ili sutra upravni odbor skupa sa direktorim van iz RTRS-a!!!

!. Uprava FK Crvena Zvezda
2. Direktor RTS-a
Dok god se ne pruži afirmativan odgovor na ovo pitanje - činjenica je da se radi o grupi najobičnije malodušne bagre i prizemnim interesdžjama bez ikakvog osjećaja odgovornosti prema onima zbog kojih i postoje te institucije!!!

Misdongard četiri godine u Zvezdi

Reprezentativac Čada, Misdongard Betoligar, potpisao je u četvrtak ugovor sa Crvenom zvezdom. Posle jednomesečnog boravka ovog napadača u našem najtrofejnijem klubu, stručni štab je procenio da Betoligar (rođen 26. septembra 1985. godine u N'Đameni) može da pojača konkurenciju u napadu i zato je u Fudbalskom savezu Beograda potpisan četvorogodišnji ugovor.

"Za vreme koje sam proveo u Beogradu, uverio sam se da je Crvena zvezda veliki klub. Hvala svima koji su verovali u mene i nadam se da ću opravdati ukazano poverenje i uskoro se naći u timu", zadovoljno je rekao novi napadač "crveno-belih".

Zadovoljan je i šef stručnog štaba, Milorad Kosanović.

"Radi se o talentovanom i perspektivnom igraču pred kojim je još dosta rada. Moramo da budemo mirni i strpljivi sa njim jer poseduje sve kvalitete koji su neophodni za igranje u Crvenoj zvezdi. Potrebno mu je samo još vremena da se adaptira i uklopi u novu sredinu".

Betolingar je do sada nastupao za kamerunskog prvoligaša Union Duala i prošle sezone je bio najbolji strelac lige. Za nacionalnu selekciju Čada je do sada odigrao 24 utakmice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back