Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i nema logike. To znaci da Zvezda trenutno placa Juventusu za njega.

Ima logike. Zavisi od dogovora klubova, koliko neki klub plaća drugom za pozajmicu, ili (češće) koji deo igračeve plate plaća. Može da plaća samo deo plate, celu platu ili ništa. Najćešće se plaća deo plate. A ako uzmemo u obzir da će Kastiljo u Juveu(naravno ako ode tamo) sigurno imati veću platu, a vi plaćate deo, dođe vam isto plaćali deo veće plate ili celu manju

Alex.L:
Ima logike. Zavisi od dogovora klubova, koliko neki klub plaća drugom za pozajmicu, ili (češće) koji deo igračeve plate plaća. Može da plaća samo deo plate, celu platu ili ništa. Najćešće se plaća deo plate. A ako uzmemo u obzir da će Kastiljo u Juveu(naravno ako ode tamo) sigurno imati veću platu, a vi plaćate deo, dođe vam isto plaćali deo veće plate ili celu manju
Jedino što nije logično, ukoliko je to uopšte istina je činjenica da se takav status Kastilja skriva od javnosti!!! Šta ima loše i ako ga prodaju pa još neko vrijeme igra kao pozajmljen?? Mis'im, kod Biševca to nije bio nikakav problem!!! Severu nije smetalo što je Biševac ostao još jednu polusezonu kao pozajmljen, naprotiv!!!
Ne kontam zašto bi se takve stvari uopšte krile kada je domaća javnost već bila spremna na mogućnost da Kastiljo ode još ljetos iz Zvezde!!! :roll:
Novinarske budalaštine ama baš oko ničega!! :evil: :evil: :evil: :evil: Besmislena tema!!! Sve su to gluposti samo da se novine prodaju!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

SKANDALOZNO!!! :!: :evil: :evil: :evil:
UEFA bez razloga "rebnula" Zvezdu
Petak, 7. septembar 2007. 18:14

Evropska fudbalska unija, sada je već izvesno, srpske klubove kažnjava po inerciji. Posle eliminacije Partizana, "odela" iz Niona kaznila su Crvenu zvezdu sa 6.000 evra, a da se uopšte ne zna zbog čega.

Na sajtu UEFA objavljeno je da su crveno-beli kažnjeni zbog bacanja predmeta sa tribina tokom utakmice protiv Glazgov Rendžersa.

Izgleda da je delegat UEFA ovog puta video ono što niko drugi nije, jer kako drugačije objasniti, da su osim njega predstavnici dva kluba, ocenili najvišom ocenom organizaciju utakmice, koja je odigrana 28. avgusta u Beogradu.

Više od 40.000 gledalaca, par stotina novinara i fotoreportera i milionski televizijski auditorijum nije videlo nikakve objekte koji su ubacivani na teren, a još manje baklje i slična pirotehnička sredstva.

Čini se da UEFA, kad god ima neki disciplinski postupak, "po defaultu" kažnjava i Srbe, a koliko su se naši klubovi "nahvatali straha" od disciplinaca iz Niona najbolje svedoči izjava portparola crveno-belih Milana Boškovića, koji je agenciji Beta rekao da se klub neće žaliti.

Pored Zvezde, UEFA je kaznila još četiri kluba, a najstrože Anderleht, koji će morati zbog pirotehnike i pokušaja svojih navijača da udju na teren na utakmici sa Fenerbahčeom da plati 12.000 evra.

Fenerbahče će zbog petardi koje su navijači turskog kluba bacali na utakmici u Briselu kažnjen sa 5.000 evra.

Rimski Lacio je kažnjen za 7.300, a Dinamo iz Bukurešta sa 5.500 evra, pošto su navijači ta dva kluba koristili pirotehnička sredstva u medjusobnom duelu u Rimu.

Iako su medji izveštavali da su navijači Anderlehta, Lacija i Fenerbahčea vredjali igrače protivničkih timova na rasnoj osnovi, UEFA zbog toga nije izrekla nijednu kaznu.

Vrhunac cinizma UEFA dogodio se pre nekoliko dana kada je Rudar iz Pljevalja kažnjen sa 12.000 evra zbog rasizma!!?? Više nego čudna odluka UEFA, jer bar 95 odsto stanovnika tog crnogorskom mesta verovatno nikad u životu nije videlo crnca.

Crnogorski klubovi, inače, su pod lupom UEFA zbog, zamislite, rasizma. Delegat na utakmici mladih reprezentacija Crne Gore i Belgije je Belgijanac Žan Mari Filip, koji je bio predstavnik UEFA na revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju Zete i Rendžersa, takodje na stadionu pod Goricom. Crnogorski prvak je, inače, pod istragom UEFA zbog rasističkih ispada na tribinama, a Belgijanac je u svom izveštaju naveo da su "dva-tri navijača" uzvikivala ozloglašene krike.

(MONDO)
I posle neka neko kaže da je Partizan izbačen zbog navijača! :evil:

Lacio kažnjen sa 7.300 € zbog pirotehnike, a ispade da su nagrađeni što su izboli one Rumune

Anderleht, Lacio, Fenerbahče vređali igrače, i o tome pisali mediji, ali ništa, dok je zbog dva-tri Zetina navijača(mogu biti bilo koje tri pijane ili drogirane budale) klub pod istragom

7. septembar 2007. | Izvor: Tanjug | MR
Zvezda kažnjena sa 10.000 franaka

Evropska fudbalska unuija (UEFA) kaznila je u petak Crvenu zvezdu sa 10.000 švajcarskih franaka zbog toga što su njeni navijači za vreme prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Glazgov Rendžersa, odigrane u Škotskoj, na teren bacali petarde i baklje.
Pored šampiona Srbije, kažnjena su još četiri kluba, a najgore je prošao Anderleht koji će u kasu UEFA morati da uplati 20.000 franaka zbog toga što su pristalice tog kluba pokušali da udju na teren za vreme revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Fenerbahčea koja je odigrana u Briselu.

Fenerbahče je u dve utakmice ostvario ukupni rezultat 3:0, a zbog bakljade koju su njegovi navijači napravili u Briselu kažnjen je sa 8.000 franaka.

Laciju je izrečena kazna od 12.000 evra zbog nereda na utakmici protiv Dinama iz Bukurešta, dok će rumunski klub platiti 9.000 franaka jer su njegovi navijači palili baklje.

Iako su medji izveštavali da su navijači Anderlehta, Lacija i Fenerbahčea vredjali igrače protivničkih timova na rasnoj osnovi, UEFA zbog toga nije izrekla nijednu kaznu.

Rainbow Six:
Zvezda kažnjena
Ovo je stvarno nevjerovatno ! :shock: UEFA jednostavno nema principe po kojima kažnjava klubove za ispade navijača na utakmicama ! To radi očigledno prema formiranoj crnoj listi klubova (ili zemalja), kojima se odapinju najviše kazne i to nizašta ! Delegati su isfrustrirani kad dolaze na utakmice klubova sa te crne liste i seru se u gaće i na huk s trebina ! :twisted: U njihovim zemljama se tako ne navija kao ovde. U stvari niko ne može navijati kao mi, bolje i strasnije za svoj klub ! Ali kod njih uvijek mora biti sve bolje i pravilnije pa i navijanje ! :evil: Zato nas kažnjavaju iz razloga da bi mi postali ko oni, da bi i ovde napravili pozorište kako tamo imaju, ...da bi nas ućutali ! :roll:
Dok javno ne objave cjenovnik kazni za određene prestupe mi ćemo i dalje dobivati najviše sankcija pošto smo prvi na crnoj listi ! :mad:
Nije mi jasno zašto se klub neće žaliti ?! Nisu tu pare u pitanju... :roll:
Napred Zvezdo ! :wink:

Marauder:
Ona Dinamo nije bio nista posebno tim. Jedan prosecan tim.

Kad nisu mogli pobediti Zvezdu u obe utakmice (0:0 u Kijevu, 1:1 u Beogradu) to ti sve govori koliko su jaki.

Daj obrisi ovo molim te. Sramota je. Tadasnji Dinamo Kijev je bio jak kao CRNA ZEMLJA.
To im je prva sezona bez Sevcenka.

Licno sam bio na revansu na Marakani. Osim gola koji je postigao Boskovic kada je Zvezda povela 1-0,nista drugo konkretno nismo uradili. Jos kada su oni uspeli da izjednace,totalno su nas zatvorili. Nismo mogli da uradimo nista na blize od 30m od njihovog gola.
Tadasnji Zvezdin tim je bio vrhunski,pa je mogao da se nosi sa Dinamom. Tako da je smesno da napises ovako nesto za jednu takvu ekipu. Koja je ujedno i izvukla tada i najtezu grupu sa Mancesterom,PSVom i Anderlehtom.
Nikada vise indijanaca u LS nego te sezone. Yebeni Herenven,Sturm,Helsinborg(koga je Zvezda drala godinu dve pre toga),Monako,pa i taj Rendzers,Sahtjor...sve moj do mojega.

Realno,pazite ljudi sta pisete.

Pazi ovako,da ti objasnim plasticno. Dinamo je dao gol za 1:1 nekih 10ak minuta posle Zvezdinog vodstva. I Zvezda posle toga nije mogla da pridje golu. I taj gol sto smo dali bio je sa nekih 20 i kusur metara.Da se igralo 3 dana,3 dana ne bi dali gol.
A to sto su oni imali skor 4/6 ne govori o tome da su bili prosecna ekipa. Za nas su bili extra ultra mega giga jaki. Danak i LS su platili time sto su se navikavali na igru bez Sevcenka. Na kraju krajeva ni Milan nije mogao da nadoknadi odlazak Sheva ni dan danas,akamoli Dinamo Kijev.
Taj Dinamo je igrao polufinale LS 1998. ako se dobro secam,pa ti sad oceni sam.

.PLESsitnihDEMONA.:
Daj obrisi ovo molim te. Sramota je. Tadasnji Dinamo Kijev je bio jak kao CRNA ZEMLJA.
To im je prva sezona bez Sevcenka.

Licno sam bio na revansu na Marakani. Osim gola koji je postigao Boskovic kada je Zvezda povela 1-0,nista drugo konkretno nismo uradili. Jos kada su oni uspeli da izjednace,totalno su nas zatvorili. Nismo mogli da uradimo nista na blize od 30m od njihovog gola.
Tadasnji Zvezdin tim je bio vrhunski,pa je mogao da se nosi sa Dinamom. Tako da je smesno da napises ovako nesto za jednu takvu ekipu. Koja je ujedno i izvukla tada i najtezu grupu sa Mancesterom,PSVom i Anderlehtom.
Nikada vise indijanaca u LS nego te sezone. Yebeni Herenven,Sturm,Helsinborg(koga je Zvezda drala godinu dve pre toga),Monako,pa i taj Rendzers,Sahtjor...sve moj do mojega.

Realno,pazite ljudi sta pisete.
Slažem se u potpunosti!!! Dinamo Kijev je bio tadašnja repka Ukrajine oslabljena za Ševčenka!!!

.PLESsitnihDEMONA.:
Pazi ovako,da ti objasnim plasticno. Dinamo je dao gol za 1:1 nekih 10ak minuta posle Zvezdinog vodstva. I Zvezda posle toga nije mogla da pridje golu. I taj gol sto smo dali bio je sa nekih 20 i kusur metara.Da se igralo 3 dana,3 dana ne bi dali gol.
A to sto su oni imali skor 4/6 ne govori o tome da su bili prosecna ekipa. Za nas su bili extra ultra mega giga jaki. Danak i LS su platili time sto su se navikavali na igru bez Sevcenka. Na kraju krajeva ni Milan nije mogao da nadoknadi odlazak Sheva ni dan danas,akamoli Dinamo Kijev.
Taj Dinamo je igrao polufinale LS 1998. ako se dobro secam,pa ti sad oceni sam.

Znam dobro sta se desavalo na utakmici; ne moras mi pricati detalje. Napali smo ih, poveli golom Boskovica, oni ubrzo izjednacili i do kraja vise nismo nijednu sansu stvorili.

Za nas je svaka ekipa koja je nosioc u 3. kolu kvalifikacija ekstra ekipa.

Milan nije mogao da nadoknadi odlazak Shevchenka? Treba li da te podsecam ko je osvojio Ligu Sampiona prosle godine?

@Rainbow Six

Da. Cini mi se da je tada cak 9 igraca u reprezentaciji Ukrajne igralo za Dinamo. Igralo bih svih 11 i rezerve,ali su uglavnom bili stranci iz ostalih exSSSR republika i sl. :)

@Marauder

Vidim ja da ti mene ne razumes nista. Gledaj...AC Milan i pored toga sto je osvojio LS prosle godine,jos uvek nije uspeo da pronadje resenje u napadu. Resenje koja je imao sa Sevcenkom,a to je kada Shev dobije loptu na 20 m jednostavno da gol. I tako 1/3 po utakmici.
Vadi ih Inzagi,a ostale golove daju igraci koji igraju iza spiceva...Pirlo,Kaka,Sedorf...jel me razumes sada?
Ako me ne razumes ja sam voljan jos neko vreme da ti posvetim.

Stvar je u tome sto u vreme Shevchenka svi ostali igraci su se oslanjali na Shevchenka. Dodaj njemu loptu i gledaj, ne moras da radis nista vise. Zaustavis Shevchenka - zaustavio si AC Milan.

A sad vise nije tako. Ne mozes da zaustavis jednog igraca da bi zaustavio ceo tim. Zato smo i osvojili Ligu sampiona sto imamo vise od jednog odlicnih igraca.

Hoces da kazes da je Shev igrao za sve klubove na planeti?

I dalje me ne razumes,a ja moram da idem.

Milan u fazi napada dve godine ne moze d anadje adekvatno resenje,a to se nije moglo ocekivati ni od Dinama u njihovoj prvojs sezoni bez Sheva. Kako kog bilo oni su bili sve samo ne prosecan tim kako si ti napisao.

Pa pa svima,uzivajte!

Marauder:
To vazi za AC Milan, ne za sve klubove na planeti.
Nemoj da seres lebati. AC Milan je stopostopni mafijaski klub koji svoje ucesce u fudbalu uopste, zasniva na kupovinama i prodaji bodova a nikako na fudbalskom znanju. To sto ti za njega navijas ne znaci da je on neki extra tim. Gledaj stvari realno a ne ocenjuj uspehe ni jednog italijanskog tima po tome sta je osvojio. Procenjuj ga i sa strane druge. Sta nije uradio. Kao na primer ona utakmica sa Venecijom koju kuci gubi sa 1:0. Hoces da kazes nesto?
Uhvatio si se za Milan ko pijan plota i ne vidis da je to "teska industrija" a ne sport.

Onog momenta kada je sport poceo da radi (Zvezda 1991), UEFA mafija javno pocinje da unistava sport nebuloznim kaznjavanjem Zvezde. Glavnu ulogu igraju klubovi tipa Milan, Real, Bajern, Barselona....gde se vrti para a ne sport. Prema njima se i siju pravila i pravilnici. Pogledaj i najnovija kaznjavanja Partizana, Zvezde i crnogorskih klubova!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil:

Drug bio na Island (Rejkjavik) i sreo Mishela Platinija u restoranu i jos mu uzeo autogram.

uf... a zasluzio je dva tri samara...

Srbe redovno kaznjavaju.
Hrvati na svakoj evropskoj utakmici prave sranja i jedva da ih kazne.

Za bakljadu i tucu na stadionu u Genovi, Hajduk mislim da nisu ni kaznili.
Znam da su ih kaznili za Budućnost ali...

Partizan su kaznili za verbalnu uvredu (Srebrenica)
Zvezdu što su "verovatno bacili omot od žvaka" na atletsku stazu JER NE VIDIM NI JEDAN DRUGI RAZLOG!!!

AKO TREBA FUDBAL DA BUDE NAVIJANJE KAO U AMERICI U NBA
ILI U ŠVEDSKOJ NA FUBDALU I RUKOMETU
MENE ONDA To NEĆE NI INTERESOVATI.

http://www.sldo12.com/antiuefa (UKINUT)
http://www.freewebs.com/anti-uefa/

Rainbow Six:
7. septembar 2007. | Izvor: Tanjug | MR
Zvezda kažnjena sa 10.000 franaka

Evropska fudbalska unuija (UEFA) kaznila je u petak Crvenu zvezdu sa 10.000 švajcarskih franaka zbog toga što su njeni navijači za vreme prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Glazgov Rendžersa, odigrane u Škotskoj, na teren bacali petarde i baklje.
Pored šampiona Srbije, kažnjena su još četiri kluba, a najgore je prošao Anderleht koji će u kasu UEFA morati da uplati 20.000 franaka zbog toga što su pristalice tog kluba pokušali da udju na teren za vreme revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Fenerbahčea koja je odigrana u Briselu.

Fenerbahče je u dve utakmice ostvario ukupni rezultat 3:0, a zbog bakljade koju su njegovi navijači napravili u Briselu kažnjen je sa 8.000 franaka.

Laciju je izrečena kazna od 12.000 evra zbog nereda na utakmici protiv Dinama iz Bukurešta, dok će rumunski klub platiti 9.000 franaka jer su njegovi navijači palili baklje.

v.v.ilic:
Nemoj da seres lebati. AC Milan je stopostopni mafijaski klub koji svoje ucesce u fudbalu uopste, zasniva na kupovinama i prodaji bodova a nikako na fudbalskom znanju. To sto ti za njega navijas ne znaci da je on neki extra tim. Gledaj stvari realno a ne ocenjuj uspehe ni jednog italijanskog tima po tome sta je osvojio. Procenjuj ga i sa strane druge. Sta nije uradio. Kao na primer ona utakmica sa Venecijom koju kuci gubi sa 1:0. Hoces da kazes nesto?
Uhvatio si se za Milan ko pijan plota i ne vidis da je to "teska industrija" a ne sport.

A sta mislis kad bi pocela istraga ko je kupovao i prodavao bodove u nasoj ligi? Sta mislis kako bi Zvezda (a i svi ostali) prosla?

Druga stvar, AC Milan je Ligu sampiona sasvim zasluzeno osvojio. U Evropi nije bilo nikakvih namestanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back