Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zakljucavamo diskusiju:
http://www.hellocrazy.com/en/view.pl?card_id=408
200412050525450.BOXERS.jpg

brate imace napadaca za izvoz.
Piksi ipak nije neki strucnjak i to svakim danom sve vise pokazuje. (svaka njemu cast kao igracu ali kao osobi koja treba da ima viziju tima sve najgore)
Otkad je on dosao igramo sve gore i gore.
Iskreno se nadam da ce se stvari promeniti i da ce se pojacanja koja je on doveo pokazati kao uspesna (ali osim Gaja ja ne videh ni jednog da kazem "e do jaja pojacanje" koje je Piksi doveo)
Zar ne primecuje da najvise "skripi" u veznom redu, napadaci se suse kao sunke u pusnici. Protiv rendzersa nisam video ni jedan upotrebljiv centarsut a ovi samo uzimaju napadace. PA ni Pancev ne bi bio ono sta je bio da nije imao vezni red koji ga je punio loptama.

tab503:
Piksi ipak nije neki strucnjak i to svakim danom sve vise pokazuje. (svaka njemu cast kao igracu ali kao osobi koja treba da ima viziju tima sve najgore)

A i ono ucesce u Ligi UEFA 2005. uopste nije njegova zasluga nego Dzajina jer je sve one igrace Dzaja selektirao. Ako ispadnemo sad od Groclina nek pakuje kofere odmah!

Ma daj, on je vise uradio za ove 2 godine nego Dzajic u zadnjih 15 godina.

U 2 godine 2 duple krune. Jeste, prodao je tim, ali mora tim od necega da zivi. Kad bi Marakana bila puna za svaku domacu utakmicu sigurno nebi onako prodavao igrace. 3+ miliona budzet sa pojacanja: kad je tako nesto Dzajic uradio? Dzajic apsolutno nista nije radio, dovodio je igrace i onda ih pustao da idu kao slobodni igraci, cime je klub upadao u dugove.

tab503:
brate imace napadaca za izvoz.
Iskreno se nadam da ce se stvari promeniti i da ce se pojacanja koja je on doveo pokazati kao uspesna (ali osim Gaja ja ne videh ni jednog da kazem "e do jaja pojacanje" koje je Piksi doveo)
Zar ne primecuje da najvise "skripi" u veznom redu, napadaci se suse kao sunke u pusnici. Protiv rendzersa nisam video ni jedan upotrebljiv centarsut a ovi samo uzimaju napadace. PA ni Pancev ne bi bio ono sta je bio da nije imao vezni red koji ga je punio loptama.
Ja nisam gledao ni jednu utakmicu ali sudeci po vasim izvestajima (ili jadikovkama, mozda je bolje receno) centarsuteva je bilo ali nije imao ko da ih realizuje. Igra se na jednog napadaca a po vama i bez ofanzivnih veznih igraca (nekad su se oni lepo zvali krila). Mislim da je vreme da se prestane sa menjanjem igraca vec da se pocne menjati stil igre!!! A to moze samo dovodjenjem novog trenera koji je nekada igrao fudbal i bio napadac. Ova nasa stalna smena trenera ne vodi nicemu. Niko nista ne povezuje niti koristi ono sto ima. Svi od dovedenih igraca traze nesto sasvim drugo od onoga sto ti igraci jesu. Tu lezi problem kod svih "nazovi trenera" koji u svojoj glavi izmisljaju varijante a ne uzimaju u obzir potencijalne mogucnosti sopstvenog igrackog kadra. Zato nam na klupi i sede oni koji treba da daju golove a igra se svodi na centarsuteve na Zigica koji odavno igra negde drugde a ne u nasem timu. Zivota mi, kad vas slusam sta ovde prigovarate, dodje mi da uzmem kandziju i isibam trenera, pomocnike i njihove savetnike pa da ih upregnem u kocije. Da im pokazem sta treba da rade. :evil: :evil: :evil:

Marauder:
Ma daj, on je vise uradio za ove 2 godine nego Dzajic u zadnjih 15 godina.
Ovo nije tacno.
I ja sam bio za smenu Dzaje i Cveleta jer su zadnjih godina tim vodili u sve vecu dubiozu ali im se neke zasluge ne mogu osporiti. Pod njihovim rukovodstvom Zvezda je osvojila najvise prvenstava, duplih kruna a na kraju postala i prvak evrope i sveta. Ok taj tim jeste selektovao Velibor Vasovic ali su ova dvojca znali kome da daju odresene ruke

Piksijeva dupla kruna u ovim uslovima (a nemoj zaboravit da je prve godine igrao sa timom koji ga je docekao a koji je uspesno uspeo da rasroda) ne mogu ni da se porede sa uspesima ove dvojce.

v.v.ilic:
Ja nisam gledao ni jednu utakmicu ali sudeci po vasim izvestajima (ili jadikovkama, mozda je bolje receno) centarsuteva je bilo ali nije imao ko da ih realizuje
I dobro je sto nisi. Sacuvao si 5 godina zivota :) Centarsuteva je bilo kao kise (ja sam i pohvalio ovde igraca koga su svi ispljuvali zbog losih suteva) ali ne moze ni jedan napadac da realizuje sut koji ide "pola kilometara" dalje od njega

v.v.ilic:
. Igra se na jednog napadaca a po vama i bez ofanzivnih veznih igraca (nekad su se oni lepo zvali krila). Mislim da je vreme da se prestane sa menjanjem igraca vec da se pocne menjati stil igre!!! A to moze samo dovodjenjem novog trenera koji je nekada igrao fudbal i bio napadac. Ova nasa stalna smena trenera ne vodi nicemu. Niko nista ne povezuje niti koristi ono sto ima. ...:
DA ne quotujem ceo tekst. Potpuno si u pravu. Ali. Od go*ana se pita ne pravi. Ko god da dodje kao trener od polukvalitetnih igraca koji u staroj Jugi ne bi igrali ni u trecoj ligi ne moze da napravi "igracine". Uostalom bar su se u Zvezdi izredjali strucnjaci i polustrucnjaci i nista. Kako trener moze da radi sa timom koji je skockan uz pomoc stapa i kanapa usred sezone? I taman kad se uhoda pola tima se rasproda pa ajde od sledece sezone jovo nanovo. Uprava je kriva koja nije u stanju da isti tim zadrzi 3 sezone. Prva da se uigraju, druga da dodju do igre i u trecoj dostizu maksimum. Mi nikad nemamo te tri sezone i tu lezi ceo problem.

I dobro je sto nisi. Sacuvao si 5 godina zivota :) Centarsuteva je bilo kao kise (ja sam i pohvalio ovde igraca koga su svi ispljuvali zbog losih suteva) ali ne moze ni jedan napadac da realizuje sut koji ide "pola kilometara" dalje od njega

Tu i lezi zec. A gde je krilo da iskoristi taj siroki centarsut? Sam kazes da je tamo jedan napadac! Taj u sesnaestercu ne moze da uradi nista ako je sam a ovi igraju bunker i ima ih 12 u sesnaestercu. A lepo si rekao da sam ustedeo 5 god. zivota jer se nerviram ovako citajuci. Sta bi bilo da sada gledam kada sam istrosio zivce?:evil: :evil: :evil:

v.v.ilic:

Tu i lezi zec. A gde je krilo da iskoristi taj siroki centarsut? Sam kazes da je tamo jedan napadac! Taj u sesnaestercu ne moze da uradi nista ako je sam a ovi igraju bunker i ima ih 12 u sesnaestercu. A lepo si rekao da sam ustedeo 5 god. zivota jer se nerviram ovako citajuci. Sta bi bilo da sada gledam kada sam istrosio zivce?:evil: :evil: :evil:
Ajde bolan iliću, sad Anđelković ispade još veći bolid zato što centrira na krilo za koje i sam zna da ne postoji u trenutnoj formaciji!!! Po tome čovjek dodaje nekom za koga i sam zna da ga nema!!! Nije valjda da nam treba još i taj dvanaesti igrač u polju da bi Anđelković ostvario svoju centaršutersku viziju??? Vjerovatno ako bi stavili nekog tamo na desno krilo, Anđelković ne bi mogao da ima ovakav prostor za otvaranje na lijevoj strani!!! Moguće je da čovjek ne bi ni došao u poziciju da centrira!!! Ovo shvati krajnje ozbiljno naročito ako se prisjetimo tekme sa Rendžersom kada ga je nekoliko puta Koroman čekao u otvaranju iza leđa i po 4-5 sekundi!!! :roll:
Pomjeranjem desnog veznog prema krilu prorijedio bi nam se vezni red što bi dovelo do rupa na suprotnoj strani, a da ništa ne garantuje da bi Anđelković mogao da "pronađe" čovjeka na lijevom krilu!!!
Anđelković je jednostavno N E P R E C I Z A N u centriranju (momački prebacuje cilj)!!! :roll: :|

Marauder:
Ajde da te pitam ovako: Sta je Dzajic uradio od '92?
Zivis u USA pa je i razumljivo sto ne znas. ;) Od '92 mi smo bili pod sankcijama pa nije ni mogao nista da uradi.
Erozija naseg fudbala je krenula skidanjem sankcija kada su timovi bili osirimaseni, liga nikakva i pocela je masovna prodaja igraca koji su se zadrzavali svega po jednu do dve sezone u timu a direktori i celnici klubova uhvatili fazon za zgrtanje love (premda je toga bilo uvek. Setimo se Cveletovog najnovijeg (renoa ili pezoa avake druge godine).
Nemam nameru da branim Dzaju i ja sam bio za njegovu smenu ali je cinjenica da je do devedesetih godina dosta dobro vodio klub. A cinjenica je da Piksi jos nista nije pokazao. No ne pricajmo unapred. Pojacanja su dovedena, treba im vremena da se uklope pa cemo videti kako ce Zvezda igrati za par meseci. Ali ako na kraju sezone ne zadrzi kostur tima nego opet proda pola tima onda komotno moze i on da pakuje kofere.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back