- Poruka
- 23.504
A ovaj pokazuje odakle moze da se lopta salje u sesnaesterac pa da bude upotrebljiva za igraca koji natrcava na gol a ne mora da ide na glavu.
=
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Allah Akbar!Vanjor:Igrač iz Čada ime mu nisak zapamtio trenirao sinoć sa Zvezdom.Igrač je bio najbolji strelac Kamerunske lige i nije isključeno da prvo ode na pozajmicu, ali postoji mogućnost i da se odma stavi na raspolaganje Kosanoviću.On je slobodan igrač tako da može svakog trenutka da pristupi.
tab503:ali osim Gaja ja ne videh ni jednog da kazem "e do jaja pojacanje" koje je Piksi doveo
tab503:Piksi ipak nije neki strucnjak i to svakim danom sve vise pokazuje. (svaka njemu cast kao igracu ali kao osobi koja treba da ima viziju tima sve najgore)
Otkad je on dosao igramo sve gore i gore.
Ja nisam gledao ni jednu utakmicu ali sudeci po vasim izvestajima (ili jadikovkama, mozda je bolje receno) centarsuteva je bilo ali nije imao ko da ih realizuje. Igra se na jednog napadaca a po vama i bez ofanzivnih veznih igraca (nekad su se oni lepo zvali krila). Mislim da je vreme da se prestane sa menjanjem igraca vec da se pocne menjati stil igre!!! A to moze samo dovodjenjem novog trenera koji je nekada igrao fudbal i bio napadac. Ova nasa stalna smena trenera ne vodi nicemu. Niko nista ne povezuje niti koristi ono sto ima. Svi od dovedenih igraca traze nesto sasvim drugo od onoga sto ti igraci jesu. Tu lezi problem kod svih "nazovi trenera" koji u svojoj glavi izmisljaju varijante a ne uzimaju u obzir potencijalne mogucnosti sopstvenog igrackog kadra. Zato nam na klupi i sede oni koji treba da daju golove a igra se svodi na centarsuteve na Zigica koji odavno igra negde drugde a ne u nasem timu. Zivota mi, kad vas slusam sta ovde prigovarate, dodje mi da uzmem kandziju i isibam trenera, pomocnike i njihove savetnike pa da ih upregnem u kocije. Da im pokazem sta treba da rade.tab503:brate imace napadaca za izvoz.
Piksi ipak nije neki strucnjak i to svakim danom sve vise pokazuje. (svaka njemu cast kao igracu ali kao osobi koja treba da ima viziju tima sve najgore)
Otkad je on dosao igramo sve gore i gore.
Iskreno se nadam da ce se stvari promeniti i da ce se pojacanja koja je on doveo pokazati kao uspesna (ali osim Gaja ja ne videh ni jednog da kazem "e do jaja pojacanje" koje je Piksi doveo)
Zar ne primecuje da najvise "skripi" u veznom redu, napadaci se suse kao sunke u pusnici. Protiv rendzersa nisam video ni jedan upotrebljiv centarsut a ovi samo uzimaju napadace. PA ni Pancev ne bi bio ono sta je bio da nije imao vezni red koji ga je punio loptama.
Veruj mi sve vreme mislim da im posaljem telegram!FLUID:Iliću, možda nisu svi obavešteni da Žigić više ne igra u Zvezdi!?!![]()
![]()
![]()
Ovo nije tacno.Marauder:Ma daj, on je vise uradio za ove 2 godine nego Dzajic u zadnjih 15 godina.
I dobro je sto nisi. Sacuvao si 5 godina zivotav.v.ilic:Ja nisam gledao ni jednu utakmicu ali sudeci po vasim izvestajima (ili jadikovkama, mozda je bolje receno) centarsuteva je bilo ali nije imao ko da ih realizuje
DA ne quotujem ceo tekst. Potpuno si u pravu. Ali. Od go*ana se pita ne pravi. Ko god da dodje kao trener od polukvalitetnih igraca koji u staroj Jugi ne bi igrali ni u trecoj ligi ne moze da napravi "igracine". Uostalom bar su se u Zvezdi izredjali strucnjaci i polustrucnjaci i nista. Kako trener moze da radi sa timom koji je skockan uz pomoc stapa i kanapa usred sezone? I taman kad se uhoda pola tima se rasproda pa ajde od sledece sezone jovo nanovo. Uprava je kriva koja nije u stanju da isti tim zadrzi 3 sezone. Prva da se uigraju, druga da dodju do igre i u trecoj dostizu maksimum. Mi nikad nemamo te tri sezone i tu lezi ceo problem.v.v.ilic:. Igra se na jednog napadaca a po vama i bez ofanzivnih veznih igraca (nekad su se oni lepo zvali krila). Mislim da je vreme da se prestane sa menjanjem igraca vec da se pocne menjati stil igre!!! A to moze samo dovodjenjem novog trenera koji je nekada igrao fudbal i bio napadac. Ova nasa stalna smena trenera ne vodi nicemu. Niko nista ne povezuje niti koristi ono sto ima. ...:
Ajde bolan iliću, sad Anđelković ispade još veći bolid zato što centrira na krilo za koje i sam zna da ne postoji u trenutnoj formaciji!!! Po tome čovjek dodaje nekom za koga i sam zna da ga nema!!! Nije valjda da nam treba još i taj dvanaesti igrač u polju da bi Anđelković ostvario svoju centaršutersku viziju??? Vjerovatno ako bi stavili nekog tamo na desno krilo, Anđelković ne bi mogao da ima ovakav prostor za otvaranje na lijevoj strani!!! Moguće je da čovjek ne bi ni došao u poziciju da centrira!!! Ovo shvati krajnje ozbiljno naročito ako se prisjetimo tekme sa Rendžersom kada ga je nekoliko puta Koroman čekao u otvaranju iza leđa i po 4-5 sekundi!!!v.v.ilic:I dobro je sto nisi. Sacuvao si 5 godina zivotaCentarsuteva je bilo kao kise (ja sam i pohvalio ovde igraca koga su svi ispljuvali zbog losih suteva) ali ne moze ni jedan napadac da realizuje sut koji ide "pola kilometara" dalje od njega
Tu i lezi zec. A gde je krilo da iskoristi taj siroki centarsut? Sam kazes da je tamo jedan napadac! Taj u sesnaestercu ne moze da uradi nista ako je sam a ovi igraju bunker i ima ih 12 u sesnaestercu. A lepo si rekao da sam ustedeo 5 god. zivota jer se nerviram ovako citajuci. Sta bi bilo da sada gledam kada sam istrosio zivce?![]()
![]()
![]()
Zivis u USA pa je i razumljivo sto ne znas.Marauder:Ajde da te pitam ovako: Sta je Dzajic uradio od '92?