Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
l_42ade9cbee2f379b6fbf9c8c067c4b81.jpg

Ne!!! Takav je multinacionalan , a ovaj je nacionalan

TAČNO

JA MISLIM DA ZVEZDA IZILAZI IZ OKVIRA SRBIJE I DA TREBA VIŠE DA IDE SA MULTINACIONALNIM SIMBOLIMA :)

VOLIM SRBIJU I SRPSKE SIMBOLE ALI VEZIVANJE ZVEZDE ISKLJUČIVO ZA TO JE SMANJIVANJE NA NEKE OKVIRE KOJI NISU ADEKVATNI EVROPSKOM ŠAMPIONU.

ZA ZVEZDU JOŠ UVEK NAVIJAJU I CRNOGORCI I MAKEDONCI I SLOVENCI I "BOŠNJACI" PA ČAK I HRVATI. (verovali ili ne, samo ne smeju da galame mnogo :))

Na kraju potpuno opušteno do 2:1 za Grke!!! Dobro! Ko nije gledao, ništa nije propustio!!! Gol za Zvezdu postigao Milijaš!!! Ne bih da izvlačim nekakav rezime o igri naših jer je bilo očigledno da se tekma igra reda radi (opušteno kao na treningu) i da ovo danas nije nikakvo mjerilo!!!
Ok! Dobro je što smo odradili još jedan human gest, ovog puta prema braći Grcima i tu bih završio ovu moju glavnu opservaciju!!!

Rainbow Six:
Na kraju potpuno opušteno do 2:1 za Grke!!! Dobro! Ko nije gledao, ništa nije propustio!!! Gol za Zvezdu postigao Milijaš!!! Ne bih da izvlačim nekakav rezime o igri naših jer je bilo očigledno da se tekma igra reda radi (opušteno kao na treningu) i da ovo danas nije nikakvo mjerilo!!!
Ok! Dobro je što smo odradili još jedan human gest, ovog puta prema braći Grcima i tu bih završio ovu moju glavnu opservaciju!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back