Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
78' Поново Ђокић изводи најстрожу и поново Ђуричић успева да одбрани!!!
72' Короман се изборио за позицију за шут са десетак метара, али је Ђуричић успео да заустави лопту упућену по земљи
66' Још један леп шут Милијаша са око 25 метара и Ђуричић је опет сигуран
56' Ђокић шутира по земљи у доњи десни угао и Ђуричић брани!!! Остаје 1:1
18' Одличан шут Миловановића са 18 метара, Ђуричић брани
Barem smo dobili novog goldžiju!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

68Mustang428CJ:
Mogao bi da se zakunem da je pisalo na Zvezdinom sajtu da je dobio crveni.
Mislim da će prije biti da je Đokić promašio još koji penal!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pričekajmo zvaničan izvještaj pa ćemo biti načisto koliko je penala isfulao!!!
g090.gif

Ђуровски: "Урекао сам Ђокића"
Конференција за медије
Ђуровски: "Урекао сам Ђокића"

После утакмице са кулским Хајдуком, која је завршена резултатом 1:1, шеф стручног штаба Црвене звезде, Бошко Ђуровски, изразио је жаљење што није дошло више навијача на прославу освајања дупле круне.

Наш тренер је честитао играчима, стручном штабу, клупском руководству и навијачима освајање дупле круне.

"Жао ми је што публика ипак није дошла у већем броју да присуствује прослави. На крају, најважније је да нисмо изгубили и тако покварили славље. Очигледно је да су играчи психолошки испражњени после напорне сезоне и да им треба одмор", рекао је Ђуровски додавши да је управо он инсистирао, још пре утакмице, да пенал изведе Душан Ђокић.

"Рекао сам да ако буде било пенала Ђокић буде извођач, а ако промаши нека пуца поново ако му се укаже прилика. Испало је као да сам га ја урекао. Ипак, можда је добро што се то догодило на овој утакмици када резултат није био императив".

Бошко Ђуровски ће иначе у понедељак у подне одржати још једну конференцију за медије на којој ће бити више речи о овој сезони.

FLUID:
:shock: :lol: :lol: :lol:
Pazite izjavu. Pa ovo je već smejurija do iznemoglosti. :lol: :lol: :lol:
Ladno je štelovano da Đokić postane prvi strelac lige, da mu verovatno skoči cena, i da Zvezda pobedi u slavljeničkoj utakmici. :lol: :lol:
Zar ti nebi trebao više da se baviš Smiljanićevom, Mirosavljevićevom i Bojinom efikasnošću???
FLUID:
Samo je sve to "inteligentni" Đurovski rekao suptilnije, kao da se ne primeti. :lol:
Bio je to komentar navijača kluba kojeg je kroz sezonu vodio jedan Ješić!!! :lol: :lol:
Svakako!!! Al' ipak je Đurovski bio dovoljno inteligentan da te natjera da napustiš vašu i kao siroče pizdiš po našoj temi!!!
FLUID:
Kako ste počeli protiv Smedereva sa šesnaestercem na osamneast metara :lol: , preko odlaska trenera u sred utakmice :lol: , tako ste i završili protiv Hajduka, sa pokušajem Đokićeve afirmacije. :lol:
Zaboravio si da napomeneš i vašu ulogu u toj priči!!!
Uostalom, vama je toliko dobra sezona iza leđa da barem 7 mjeseci nisi bio na vašem stadionu!!! Ove godine sam češće ja bio na vašem stadionu nego ti, pa sad ti samo nastavi sa svojom autoterapijom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A zasto bi bila sumnjiva? Mladost je igrala katastrofalno, a jos su i imali igraca manje, jednostavno nisu imali motiv da odigraju bolje. Nasi igraci su bili maksimalno napaljeni povratkom publike, tekma nije imala nikakav takmicarski znacaj, pa su igrali krajnje opusteno, bez pritiska. E sad ti meni reci neke sumnjive detalje. Neverovatno, kad god Partizan pobedi to je namesteno.
Ciganska posla.

Sherlock:
A zasto bi bila sumnjiva? Mladost je igrala katastrofalno, a jos su i imali igraca manje, jednostavno nisu imali motiv da odigraju bolje. Nasi igraci su bili maksimalno napaljeni povratkom publike, tekma nije imala nikakav takmicarski znacaj, pa su igrali krajnje opusteno, bez pritiska. E sad ti meni reci neke sumnjive detalje. Neverovatno, kad god Partizan pobedi to je namesteno.
Ciganska posla.

4 utakmice za redom igrate katastrofalno i onda odjednom pobeda 7-1 i to bas kad su se Grobari vratili na Jug. I plus, Mladost je vec obezbedila opstanak a ni pobeda im nista ne bi znacila jer su i ovako i onako 6-ti na tabeli. A secam se da ste i prosle sezone pobedili Javor 6-0 a bas su i tad Grobari bili na Jugu. Znaci, ocekuj da cete u prelaznom roku da im pozajmite nekoliko igraca kao sto ste i Javoru prosle sezone.

Е нема сезоне да Гробати не завире у наше двориште, па и на овој теми се само јављају да би нас попљували! Ја да сам Гробар, тренутно би се тако покрио ушима и не бих их склањао док не набавим бар неке корисне аргументе за прозивке!
Бре јадни сте само тако и гледајте себе у огледалу мало чешће, овако од сопствених крмеља не видите ни прст пред оком а нама просипате о које каквим фиксевима!

Овде би требало сваки улаз Гробара да буде улазница објашњење изјаве овог ''бритког'' младића!!!

sport1_2.jpg

Ja као Делија ћу први да пљујем Ђокића, али имам и право на то јер ме као навијача разочарао! А што се Коромана тиче, па тај вас је момак возао уздуж и попреко у полуфиналу купа, могли сте опуштено да запевате : Руке горе мрдају гузе!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back