Sherlock:Samo u sistemu igranja, nista vise. I nema nikakve veze da li igras 20 ili 5 tekmi. U pravu si isto je :shock:
Што не волим људе чије је гесло онолико колико волим Партизан, три пута јаче мрзим Звезду!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sherlock:Samo u sistemu igranja, nista vise. I nema nikakve veze da li igras 20 ili 5 tekmi. U pravu si isto je :shock:
:wink:Bullitt13:@Rainbow Six
Извини бураз курсор је био крив, мислио сам на господина који рекламира мени омиљено пиво!
68Mustang428CJ:Da se malo vratimo u sadasnjost.
Gubimo od Hajduka 1:0, trenutno 56. minut.
Nevidljivi, opet si zalutao na neki pogrešan stadion!!!68Mustang428CJ:51' ГООООООЛ!!! Милијаш, 1:1!!!! Анђелковић је центрирао са леве стране, лошта је прелетела Ђокића и дошла до Милијаш који је имао довољно времена да се намести и постигне гол са десетак метара

Razlog više da ga muzikom i veseljem ispratimo sa Marakane!!!68Mustang428CJ:Djokic sutira, golman brani.
Ostaje 1:1.

Rainbow Six:Nevidljivi, opet si zalutao na neki pogrešan stadion!!!![]()
![]()
![]()

Ko mu dade da sutira drugi?
To nema nigde. Verovatno se otimao DA POPRAVI UTISAK.

Ipak, mislim da ga je i popravio!!! Barem kad je moje raspoloženje u pitanju!!! Crk'o sam od smijeha!!!v.v.ilic:Djokic nije dao dva penala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

v.v.ilic:Djokic nije dao dva penala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svejedno!!! Možda može I da ostane al' SAMO kao asistent pri zagrijavanju golamana!!!68Mustang428CJ:Verovatno hoce da bude prvi strelac lige.
Despotovic (Vojvodina) je dao 3 gola vise u sezoni.

Kako uopšte iko može da igra igra pored ovog jajoglavog bolida Đoke???68Mustang428CJ:Sta je sa Purovicem, ne igra.