Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Ja ne zamisljam, tacno znam da je ocajan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sherlock:Ne lupaj molim te. Bjekovic je otisao.
FLUID:A ne vidim da ste vi nešto postigli sa svim vašim poštenjačinama koje vam se vrzmaju po klubu. Imate to jedno igranje u Ligi UEFA i to je sve od istorijske titule pa do sada.
Naaaaravno! Zato što su ti takvi ko oni Evropa više od sedam mjeseci niste ni obišli Jug!!!FLUID:Tako da vi Cigani nemate pravo da kometarišete ni Bjekovića ni Zečevića, a ni obojicu u kompletu, jer su oni za vas Evropa. Mi Grobari imamo pravo da ih pljujemo jer što su dali to su i uzeli pa i preko toga.
Jasno kao dan.

Da dopunim:Bullitt13:Ja као Делија ћу први да пљујем Ђокића, али имам и право на то јер ме као навијача разочарао! А што се Коромана тиче, па тај вас је момак возао уздуж и попреко у полуфиналу купа, могли сте опуштено да запевате : Руке горе мрдају гузе!!!

68Mustang428CJ:Nista ti ne brini, vidio sta tvoju danas kazu. Ove sezone plasman u Liga Kup UEFA, sledece sezone titula, pa plasman u Ligu Sampiona.![]()
Tako je!!! M'rš iz lifta pa gibajte malo stepenicama!!!Bullitt13:Овде се стварно много препуцавамо, ајде стварно мало да искулирамо!
Гробари имате своју тему па тамо ћеретајте!
De Kanio na klupi Zvezde?
Italijanski trener Luiđi De Kanio glavni je favorit za dolazak na klupu fudbalskog kluba Crvena zvezda, potvrđeno je za B92 iz nekoliko izvora bliskih klubu sa Marakane. Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković boravio je u nedelju u Milanu, gde je pregovarao sa italijanskim trenerom, a zvanična potvrda o njegovom angažmanu mogla bi da stigne tokom ove nedelje.
De Kanio je tokom trenerske karijere vodio, između ostalih, ekipe Udinezea, Napolija, Ređine, Đenove i Sijene, sa kojom je prošle sezone obezbedio opstanak u Seriji A, ali je zatim dobio otkaz.
Podsetimo, u medijima su se kao mogući kandidati za novog trenera Crvene zvezde pominjala imena Italijana Luiđija del Nerija, Alberta Zakeronija, kao i Argentinca Ektora Kupera.

Dobro kad bi ti promenio trenera ako ne na kraju sezone?ZzZzZz:Pa dobro ko jos menja trenera pred start kvalifikacija za LS!?
Powerslave:Dobro kad bi ti promenio trenera ako ne na kraju sezone?