Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moras imati link.

I onda stavis
posle linka.

Мање је битно ко остаје, већ ко долази. Потребна су нам добра и јака појачања, а ако то хоће мораће Пикси да љуби у дупе Пецонија, Делту и друге мафиозе. Сам их је хтео. Бојим се само да ће нам тим бити препун странаца, што ме страшно нервира. Ал ако хоћемо ту ЛШ, мораћемо се европеисати :)

Tokan:
Мање је битно ко остаје, већ ко долази. Потребна су нам добра и јака појачања, а ако то хоће мораће Пикси да љуби у дупе Пецонија, Делту и друге мафиозе. Сам их је хтео. Бојим се само да ће нам тим бити препун странаца, што ме страшно нервира. Ал ако хоћемо ту ЛШ, мораћемо се европеисати :)
MA NEK SU I MARSOVCI, SAMO DA OD NJIH IMAMO VAJDE!!! ;-) 8-)

Добро какве везе има да ли је КЕШ или ЛШ, све једно исто се рачуна.
А што се тиче Купера, сматрам да би и то била велика грешка!
Као прво мислим да је тај Купер велики малер од тренера, друго кошта ђаво и по па би било боље да звезда искеши те паре за довођење неких добрих појачања. Схватате да тренутно Звезда нема ни једног квалитетног нападача.
Начуо сам негде да би Љубоја могао у Звезду!

Брате разлика је у систему играња, али какве то везе има! И у ЛШ је било пар претумбавања у том погледу, па је остао исти назив!
И куп УЕФА се некада звао Куп Сајамских градова, па се опет трофеји исто рачунају.

Bullitt13:
Брате разлика је у систему играња, али какве то везе има! И у ЛШ је било пар претумбавања у том погледу, па је остао исти назив!
И куп УЕФА се некада звао Куп Сајамских градова, па се опет трофеји исто рачунају.
Samo u sistemu igranja, nista vise. I nema nikakve veze da li igras 20 ili 5 tekmi. U pravu si isto je :shock:

Sherlock:
Samo u sistemu igranja, nista vise. I nema nikakve veze da li igras 20 ili 5 tekmi. U pravu si isto je :shock:
Pa sad moš' i 3 tekme zaredom da se zaje.avaš i da ni jednu jedinu tekmu ne odigraš protiv šampiona druge države pa da lapiš titulu najboljeg od svih prvaka evropskih nacionalnih prvenstava!!!
Odigraš Ligu šampiona, a ne sastaneš se ni sa jednim šampionom!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sherlock:
Ako zvezda nije bila prvak LS onda ni Brazil nije 5 puta osvojio svetsko prvenstvo. Svetsko prvenstvo se igra od 1970 godine i za to vreme Brazil je osvojio 2 svetska prvenstva. Do 1970 igran je kup Zila Rimea i taj kup Brazil je osvajao 3 puta. Takodje i takmicenje je bilo drugacije u kupu Zila Rimea. Ucestvovalo je 16 ekipa i igrano je manje utakmica. Dakle Brazil nije 5 puta bio prvak svetskog prvenstva nego samo 2 puta. Zar ne Sherlock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back