RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Barem smo dobili novog goldžiju!!!78' Поново Ђокић изводи најстрожу и поново Ђуричић успева да одбрани!!!
72' Короман се изборио за позицију за шут са десетак метара, али је Ђуричић успео да заустави лопту упућену по земљи
66' Још један леп шут Милијаша са око 25 метара и Ђуричић је опет сигуран
56' Ђокић шутира по земљи у доњи десни угао и Ђуричић брани!!! Остаје 1:1
18' Одличан шут Миловановића са 18 метара, Ђуричић брани
68Mustang428CJ:Crveni karton za Kastilja.
Rekoh ja već jednom!!!ZzZzZz:Otkud ti ovo?
Kastiljo nije dobio crveni.

Mislim da će prije biti da je Đokić promašio još koji penal!!!68Mustang428CJ:Mogao bi da se zakunem da je pisalo na Zvezdinom sajtu da je dobio crveni.

68Mustang428CJ:
Zar ti nebi trebao više da se baviš Smiljanićevom, Mirosavljevićevom i Bojinom efikasnošću???FLUID::shock:![]()
![]()
![]()
Pazite izjavu. Pa ovo je već smejurija do iznemoglosti.![]()
![]()
![]()
Ladno je štelovano da Đokić postane prvi strelac lige, da mu verovatno skoči cena, i da Zvezda pobedi u slavljeničkoj utakmici.![]()
![]()
Bio je to komentar navijača kluba kojeg je kroz sezonu vodio jedan Ješić!!!FLUID:Samo je sve to "inteligentni" Đurovski rekao suptilnije, kao da se ne primeti.![]()
Zaboravio si da napomeneš i vašu ulogu u toj priči!!!FLUID:Kako ste počeli protiv Smedereva sa šesnaestercem na osamneast metara, preko odlaska trenera u sred utakmice
, tako ste i završili protiv Hajduka, sa pokušajem Đokićeve afirmacije.
![]()

Sherlock:A zasto bi bila sumnjiva? Mladost je igrala katastrofalno, a jos su i imali igraca manje, jednostavno nisu imali motiv da odigraju bolje. Nasi igraci su bili maksimalno napaljeni povratkom publike, tekma nije imala nikakav takmicarski znacaj, pa su igrali krajnje opusteno, bez pritiska. E sad ti meni reci neke sumnjive detalje. Neverovatno, kad god Partizan pobedi to je namesteno.
Ciganska posla.
FLUID:Budite zadovoljni što Grobari bar obraćaju pažnju na vas.