Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledaj moje postove na Partizanovoj temi. Nikad nisam krivio igrače jer je sve bilo istumbano, i nije se uigravao tim već je menjan tim za svaku utakmicu iz korena. Ajde mi dokaži da su ovi što igraju sada u Zvezdi bolji od Nađa, Tomića, Marinkovića, Smiljanića, Odite, Rnića, Rukavine, Bosančića, Zajića,.. Tvrdim da nisu. Samo što nije imao ko da kanališe njihovo znanje. Sad koliko je to znanje, sigurno nije na nekom visokom evropskom nivou, ali je dovoljno za našu ligu i koje kolo u Evropi.

Nisam rekao da ti to pricao. Znam da je tesko poverovati, ali ti nisi jedini grobar :lol:

Nadj i Tomic su istroseni igraci. Igrali dugo u inostranstvu i sad se vratili da zavrse karijeru. Odita se seljaka iz Javora u Partizan, pa nazad u Javor, pa nazad u Partizan ... Ako se ne varam, Rukavina i Bosancic su nedavno dosli tako da ih necu komentarisati. Smiljanica takodje nebi komentarisao.

Koroman, Trisovic oba reprezentativca. O Milijasu i Trajkovicu ne treba reci trositi kao i o Kastilju i Milovanovicu. Licno bi voleo da ova zadnja 4 igraju u prvih 11, ali Milijas i Trajkovic uglavnom greju klupu dok Koroman i Trisovic igraju. Napad isto, voleo bi da Purovic i Raskovic igraju, ali nazalost D(j)okic ima prednost. Odbrana je losa. Basta i Gaj su solidni, ovi ostali (Andjelkovic, Pantic, Djordjevic) katastrofa. Nije mi jasno zasto Bajalica ne igra u prvih 11, posebno kad se zna koliko nam je odbrana slaba.

68Mustang428CJ:
Nisam rekao da ti to pricao. Znam da je tesko poverovati, ali ti nisi jedini grobar :lol:

Nadj i Tomic su istroseni igraci. Igrali dugo u inostranstvu i sad se vratili da zavrse karijeru. Odita se seljaka iz Javora u Partizan, pa nazad u Javor, pa nazad u Partizan ... Ako se ne varam, Rukavina i Bosancic su nedavno dosli tako da ih necu komentarisati. Smiljanica takodje nebi komentarisao.

Koroman, Trisovic oba reprezentativca. O Milijasu i Trajkovicu ne treba reci trositi kao i o Kastilju i Milovanovicu. Licno bi voleo da ova zadnja 4 igraju u prvih 11, ali Milijas i Trajkovic uglavnom greju klupu dok Koroman i Trisovic igraju. Napad isto, voleo bi da Purovic i Raskovic igraju, ali nazalost D(j)okic ima prednost. Odbrana je losa. Basta i Gaj su solidni, ovi ostali (Andjelkovic, Pantic, Djordjevic) katastrofa. Nije mi jasno zasto Bajalica ne igra u prvih 11, posebno kad se zna koliko nam je odbrana slaba.
Bosančić nije došao, nego je Partizanovo dete. Gledao sam ga par puta uživo i na TV-u nekoliko puta. Videćeš, biće strašan igrač.
A vidi ti Nađ i Tomić istrošeni, a onoliki igrači po Evropi igraju u tim godinama. Ma daj molim te, oni su svakako kvalitetni igrači, bez obzira na godine. A Odita je za Đokića izmislio fudbal, stative i mrežu. :-D A Smiljanića komentarisao ili ne, on je jedan od najboljih Partizanovih igrača sada. Seti se samo kako je odigrao one mečeve za mladu reprezentaciju.

To što je Trišović reprezentativac samo pokazuje kakva nam je reprezentacija. Prenaduvan igrač. To ne kažem samo ja, imam tu neke zvezdaše koji isto misle. I taj Trajković, ma kakvi bre. Šta je pokazao? Jedno veliko NIŠTA. Odigrao dobro jednu sezonu u Zeti, Zvezda ga dovela, i odjednom postaje veliki igrač. A u Zvezdi ništa, kao i pre toga u Vojvodini. Raškovića ne poznajem dobro.

'ebo ti igraca koji iz inostranstva dodje u nasu ligu, bez obzira o kojoj drzavi rec. :lol:

D(j)okic je ove sezone postigao vise golova od Odite. Tako da neznam kako Odita moze biti bolji. Za napadaca je vazan samo broj golova, nista vise.

Ja neznam kakve kritike imas na racun reprezentacije. Igrali smo SP i sigurno idemo premo EP. Gde je lose? Znas li koliko reprezentacija mogu samo da sanjaju o tome?
Trajkovic kad igra - dobro igra. Problem je samo sto ni kod Zenge ni kod Bajevica nema mesta za njega. Slicni kao i za Milijasa koji je odlican igrac.

68Mustang428CJ:
međutim nije isključeno da kormilo šampiona još pre utakmice u Lav kupu Srbije (sreda) preuzme Vladimir Jugović, Ilija Petković, Slavoljub Muslin ili Valter Zenga.

Valter Zenga je prošle godine osvojio duplu krunu sa Zvezdom, a hoće li se i ove godine okititi titulom na "Marakani", ostaje da se vidi. Italijanski stručnjak trenutno predvodi Al Ain, devetoplasiranu ekipu u prvenstvu Saudijske Arabije, a pošto nije zadovoljan tamošnjim rezultatima nije nemoguće da se uskoro vrati u Beograd.

Ja navijam za Zengu!!!
Samo da ne dodje Ilija Petkovic.........:roll:

Bajević: Ne dozvoljavam da me psuju

Dva dana posle odlaska iz Crvene zvezde, Dušan Bajević se oglasio i to u grčkim medijima. Podsetimo, Bajević je u subotu napustio Zvezdu posle nešto više od jedne polusezone, tako što je posle skandiranja navijača ustao sa klupe i otišao u svlačionicu tokom utakmice sa Vojvodinom, koju je Zvezda izgubila sa 3:0. "Otišao sam zato što ne dozvoljavam da me psuju. Niko nema pravo da priča protiv mene i ocenjuje moj rad", rekao je Bajević za grčki list Sport time.

Većina sportskih medija u Grčkoj, gde je Bajević zabeležio najveće uspehe u trenerskoj karijeri, ispratilo je u nedelju njegov odlazak iz Crvene zvezde, uz podsećanje da srpskom treneru to nije prvi put da je napustio jedan klub na takav način.

Naime, tokom boravka u atinskom AEK-u, Bajević je 2004, takođe nakon skandiranja navijača, otišao u svlačionicu i podneo ostavku, i to još u prvom poluvremenu.

Bajević je dodao da do kraja sezone ne planira novi angažman.

Ilija Petković nalazi se pred vratima „Marakane”! Bivši selektor nekadašnje fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore najozbiljniji je kandidat za mesto trenera Crvene zvezde, posle sramnog odlaska Dušana Bajevića usred meča sa Vojvodinom pri rezultatu 2:0 za Novosađane.

STOJKOVIĆ DANAS OTKRIVA IME NOVOG TRENERA?

Predsednik Zvezde Dragan Stojković i generalni menadžer Stevan Stojanović ispratili su jučerašnji trening ekipe na pomoćnom terenu kraj „Marakane”.
- Nema panike, sve je pod kontrolom. Pronaći ćemo pravo rešenje za trenera Zvezde. Ne želim sada ništa da pričam - rekao je Piksi.
Stojković je za danas najavio konferenciju za medije, na kojoj će možda otkriti ko će biti novi trener Zvezde.

- Drago mi je što vidim u novinama da sam kandidat za novog trenera. Zvezda je institucija, tako da ne bih pričao preko novinskih stubaca. Jednostavno, ne želim da se bavim samoreklamerstvom. Nisam takav čovek. Zvezda je veliki klub i treba sačekati, odnosno pustiti te ljude da kažu šta, koga žele i koji su njihovi zahtevi - branio se Petković.
Mnogi su zaboravili činjenicu da je predsednik Zvezde Dragan Stojković potez Petkovića da pozove sina Dušana u reprezentaciju za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj nazvao skandaloznim.

- Smatram da sam napravio veliki posao plasmanom na Mondijal u Nemačkoj, a posle šta se desilo tamo, verujte, meni je najžalije. Tada je pola novinara pisalo da ga zovem, a pola ne. Ipak, sve je to prošlost. Nisam zlopamtilo, a nije ni Piksi. Ovaj posao je javan i njime ne treba se bavi onaj koji ne može da se izbori sa velikim pritiskom. Barem ja to dobro znam, jer sam svašta izdržao - evidentno da je Petković zakopao „ratne sekire” sa Piksijem.

Izvesno je da će Zvezdu u četvrtfinalu kupa protiv Čukaričkog u sredu predvoditi Boško Đurovski, a ukoliko se na „Marakani” odluče za Petkovića, novi trener šampiona debitovaće protiv OFK Beograda na „svojoj” Karaburmi.

68Mustang428CJ:
Ako nista drugo, Petkovic ce napraviti odbranu koja nece primiti gol. A to je najgori deo tima, sredina i napad su dobri.
Je l' misliš na odbranu kao protiv Argentine?
national.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back