Muslin moze. Problem je samo sto on ima ugovor do kraja sezone sa Lokerenom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bosančić nije došao, nego je Partizanovo dete. Gledao sam ga par puta uživo i na TV-u nekoliko puta. Videćeš, biće strašan igrač.68Mustang428CJ:Nisam rekao da ti to pricao. Znam da je tesko poverovati, ali ti nisi jedini grobar
Nadj i Tomic su istroseni igraci. Igrali dugo u inostranstvu i sad se vratili da zavrse karijeru. Odita se seljaka iz Javora u Partizan, pa nazad u Javor, pa nazad u Partizan ... Ako se ne varam, Rukavina i Bosancic su nedavno dosli tako da ih necu komentarisati. Smiljanica takodje nebi komentarisao.
Koroman, Trisovic oba reprezentativca. O Milijasu i Trajkovicu ne treba reci trositi kao i o Kastilju i Milovanovicu. Licno bi voleo da ova zadnja 4 igraju u prvih 11, ali Milijas i Trajkovic uglavnom greju klupu dok Koroman i Trisovic igraju. Napad isto, voleo bi da Purovic i Raskovic igraju, ali nazalost D(j)okic ima prednost. Odbrana je losa. Basta i Gaj su solidni, ovi ostali (Andjelkovic, Pantic, Djordjevic) katastrofa. Nije mi jasno zasto Bajalica ne igra u prvih 11, posebno kad se zna koliko nam je odbrana slaba.
68Mustang428CJ:međutim nije isključeno da kormilo šampiona još pre utakmice u Lav kupu Srbije (sreda) preuzme Vladimir Jugović, Ilija Petković, Slavoljub Muslin ili Valter Zenga.
Valter Zenga je prošle godine osvojio duplu krunu sa Zvezdom, a hoće li se i ove godine okititi titulom na "Marakani", ostaje da se vidi. Italijanski stručnjak trenutno predvodi Al Ain, devetoplasiranu ekipu u prvenstvu Saudijske Arabije, a pošto nije zadovoljan tamošnjim rezultatima nije nemoguće da se uskoro vrati u Beograd.
Je l' misliš na odbranu kao protiv Argentine?68Mustang428CJ:Ako nista drugo, Petkovic ce napraviti odbranu koja nece primiti gol. A to je najgori deo tima, sredina i napad su dobri.
FLUID:Je l' misliš na odbranu kao protiv Argentine?
FLUID:Da, ali u odbrani su igrali Vidić, Dragutinović, Krstajić,.. a ne Pantić, Đorđević, Gaj,..
ZzZzZz:Novinari su njega sjebali.
Da ih je ignorisao sigurno bismo prošli bolje na SP.